.

Hänvisar er till http://alexsandraslycka.blogg.se

Kan inte skilja på

Halloj!
Nu sitter jag i skräddarställning med en tallrik soyamjölk, flingor och äpple. Jag har precis varit och solat på Suntanan och fick en någorlunda fin bränna.
Igår efter jobbet åkte jag in och hälsade på mina små blåbär. Jag satt där ett tag och Sandra kom dit för att sällskapa innan boxningspasset vi skulle gå på. Vi båda vart helt slutkörda efter boxningen men det var skönt med en "långpromenad" till centralstationen. Och TACK GUD för att tågen var i tid, jag hade inte orkat stå där och väntat i 1 timme.
Idag ska jag och Tove till grodan. Men eftersom dem inte öppnar förrän 11 kommer jag antagligen att gå ut med Sandra och några andra tjejer från klassen innan. Vi får se vart man hamnar!
Imorgon är det iallafall dags för SATS night! I can't wait.


Monkeyman

Imorgon åker Ida till Thailand! Är så oerhört avundsjuk på den lilla fisen. Jag vill egentligen också till solen men orkar väll inte riktigt erkänna det.. Folk blir helt imuna mot vintern när den väl är här men ältar sig om att snön ska komma när den inte är här. Jag vill få folk förstå att vintern är underbar!

Har hållt igång nu i 8 dagar med skola, jobb och träning. Och jag ska hålla på i ytterligare 4 dagar. Jag är helt slutkörd! Mina ögon vägrar nästan att hålla sig öppna men eftersom att Simon and Thomas är på tv tillåter jag inga sådana dumheter.



Jag är verkligen lycklig just nu. Det känns som om att jag har prioriterat rätt saker och valt att säga vad jag tycker/känner till alla runt omkring mig. Eller iallafall nästan alla, (you know what I mean).
Må alla vara glad och må all sorg flyga till någon del av världen där ingen av oss kan nå den. Det är dags för goda tider och jag ska definitivt vara med på alla hörn och kanter.

Hello sunshine, on a clowdy day.

RSS 2.0