It's all over

Godmorgon!
Har egentligen inte mycket att prata om eller någonting spännande att berätta om.
Jag hittade äntligen ett par nya jeans igår eftermiddag. Dem sitter perfekt och jag hoppas verkligen inte att dem krymper/växer i tvätten för då blir jag ledsen...

Snart bär det av till jobbet. Efter jobbet kommer jag att åka hem till pappa och rfå hjälp med projekt och företagande.



Been there, fucking done that.

That boy is mine


See you been all around the globe
Not once did you leave my mind
We talk on the phone, from night til the morn
Girl you really change my life
Doin things I never do
I'm in the kitchin cookin things she likes

We're real worldwide, breakin all the rules
Someday I wanna make you my wife
That girl, like somethin off a poster
That girl, is a dime they say
That girl, is the gun to my holster
She's runnin through my mind all day, ay


Make it lusse

Make it lusse
2 glas

2 frysta bananer
2 msk rostad kokos
4 bitar vitchoklad
2 tsk linfrön
2 krm kardemumma
havremjölk

Mixa allting och toppa med utterligare lite kardemumma.
Inför lucia är det gott med någonting speciellt att bjuda gästerna på. Gör några glas med make is lusse och servera med en skål nötter och torkad frukt. Allting som är gott behöver inte vara onyttigt!


Party everyday

Go'kväll. Ja det ät det minsann. En riktigt go kväll.
Idag hade vi "idrottsdag", som lärarna föredrar att kalla det. Även fast än hälften av eleverna antingen skolkar, är sjuka eller inte anstränger sig en gnutta.
Men jag och Ofelia var starka nog att börja med ett yoga pass klockan 8.30 denna underbara morgon. Efter yogan halvsprang vi (inte alls) till simhallen och hade vattengymnastik i 1 timme och 45 minuter. Jag kan lova er att de var dem längsta 105 minutrarna i mitt liv. Mot slutet var jag helt skakig i kroppen. Både av hunger och mjölksyra.
När vattengymnastikem var slut kom Scott och hämtade oss med sin fantastisk fina FORD. Vi gick till kinan på hörnet och sen hem till mig för att slå på en rulle.

Igårkväll fick jag en personlig lärare. Min syster. Jag har börjat ta spanska lektioner hos henne, har till och med fått en läxa till nästa vecka! Ännu en sak att lägga i 'att göra' högen. Men det är frivilligt och superroligt så jag ska bannemig inte klaga(:



When love takes over.

I break the rules..

Godmorgon Stockholm!
Idag bjuder huvudstaden på kallt väder och regn, helt jävla underbart. Det är bara att dra på sig stövlar och vinterjacka direkt, glöm inte halsduk och vantar. BURRRR
Om ett tag ska jag röra mig in mot Odenplan och möta upp Jenifer. Det var verkligen inte igår man såg hennes söta ansikte må jag lova. Vi ska ta en fika och snacka skit, förhoppningsvis spendera lite pengar på shopping också. Men bara om kortet tillåter det.

Till kvällen ska Bella komma över och vi ska ivrigt ringa till det företag(?) som arragnerar och tar hand om alla stugor uppe i sälen. Vi har nämligen hittat en stuga för 10 personer som man inte behöver vara 20+ för att hyra. Vilket är perfekt eftersom alla som ska med på skidresan är under 19..
Vi ska ta reda på lite priser, tider osv. Men det blir antagligen så att vi åker den 3/1 och kommer hem den 10/1. Dvs. söndag- söndag i början av 2010.
Det kommer nog att bli superduper roligt att åka iväg med dem alla och bara ta en avslappningsvecka i sälen. Åka skidor, äta god mat och umgås. Hoppas bara att alla som har sagt att de ska med står vid sitt ord, annars blir det kaos i pannkakan.




Det känns lite småjobbigt att behöva gå i skolan måndag och tisdag eftersom att jag inte riktigt hänger med på alla kanter. Jag glömmer bort prov, orkar inte gå på vissa lektioner och tycker att vi har allt för lååånga dagar. Vi går liksom 8.50-17.40 på måndagar och 8.15-17.00 på tisdagar. Det är fyfan som en arbetsdag!
Men jag får väll rycka mig i kragen och ta tag i allting... Om jag har kraft.
..so I dont care.


Love aint actually

Med bena i skräddarställning och ett fullt hällsosamt humör sitter jag på golvet framför min dator och lyssnar på the voice. Med hjälp av mitt 2 timmars långa yoga pass igårkväll ömmar både rygg och armar. Ibland är det allt bra underbart att ha träningsvärk, det känns verkligen som om kroppen har ansträngt sig och att jag inte kunde ha ansträngt mig mer än vad jag gjorde.
Helger har gått åt till att fira många nära och kära. På lördagen firade vi moster lisa och kusin robin ute i vidja. Det blev äppelpaj, spel och lego! Härliga härliga småpojkar. På lördagskvällen åkte jag och tove chipp in till östermalm för att komma hem till mini där släkt och vänner trängdes omkring. Det blev champagne, canapeér och musik.
Jag tycker att helgen har varit lyckad och jag känner inte för någonting annat än att spendera 2 dagar i skolan och 3 dagar på jobbet denna vecka! Jag hoppas att alla dagar blir lika fantasifulla och spännande som denna helg har varit.



Baby are you down?


I don't need you

Jag vet vad som måste göras,
ändå sitter jag kvar här.
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i.

Jag vet att jag döljer en sanning,
att väntan inte leder någonstans.
Jag vet att jag måste ta steget,
ur vår sista dans.

Jag vet vad som måste göras,
ändå ligger du kvar här.

Älskling, hör på.. jag tar steget ur vår sista dans.


Love it all




It's a cold and it's a broken halleluljah.


Here comes a brand new day

Måste jag säga det, eller har ni redan fattat vinken. Okej då. Jag hade en uderbar dag på jobbet, det kanske ni kunde ha gissat er till.
Jag skulle egentligen ha mött upp tuss i stan och vandrat runt lite men när jag ringde och kollade vart hon var hade hon redan åkt hem. Hon hade glömt bort vår dejt och hon mådde inte så bra, stackars liten.

Man får helt enkelt ta dagarna som dem kommer. Inte stressa, inte spela och inte tänka. Jag försöker verkligen men det är fan inte lätt! Tankarna spelas upp 100 gånger om och om igen. Vad ska jag rikta mina tankar åt istället? Det händer inte många äventyr i min lilla värld. Snarare tvärtom. Hur ska jag glömma ditt skratt. Jag vill inte glömma ditt ansikte.


Don't you worrie, ill always stand by your side.


RSS 2.0