Im on my way

Nu är jag mycket piggare, jag går antagligen till skolan imogron, om jag sitter hemma blir jag bara rastlös. Får starta dagen med att ta en huvudvärkstablett, då kommer nog allting fixa sig ska ni se.
För er som inte vet är jag svart hårig nu, igen, och jag trivs lika bra som varje gång. Det är nog svart/mörkbrun jag ska vara, det är det som passar mig bäst, tycker jag och alla runt om mig.
Tack till alla flickor i skolan som står ut med mig även fast jag är pest och pina just nu, men jag lovar att om någon vecka är det över!

Imorgon ska jag och Vendela in till stan efter skolan, hon ska shoppa massor av nya saker. Eftersom någon (jävel) tog henne och Ofelias saker från skåpet på idrotten i måndags. Alla deras kläder, skor och väskor blev tagna. Tyckte så synd om dem båda, har aldrig sett någon av dem gråta..

Jag och vendela förra året, vet ej vad vi gör haha

Lev och lär



Jag gick hem ifrån skolan idag. Gick på första lektionen men sen orkade jag inte mer, fick ont i huvudet och började snora. När jag kom hem märkte jag att jag hade glömt mina hemmanycklar. Pappa fick komma och öppna åt mig, tack! Jag mår bättre nu men jag får se om jag går till skolan imorgon eller inte..

Ikväll är det premiär av Desperate house wifes klockan 21.00 på kanal 5.


jag älskar lejon kungen

Det stinker från en pissoar

Vad händer när vi dör?
Vissa tror att man kommer till himlen/helvetet, andra tror att själen lever vidare i en annan kropp. Det vore konstigt om man inte hamnade någonstans, läskigt. Att veta att när jag dör försvinner min själv, mina tankar, mina åsikter. Även fast omgivningen har skapat alla våra åsikter vet jag att någonting man tycker/tänker är det bara en själv som gör. Fast man får aldrig reda på vad, för om man säger som man tycker/tänker kommer åsikten åka vidare mellan alla munnar och tillslut bli en stor jävla åsikt över hela landet. Fast var inte rädd att säga vad du tycker och tänker någon gång ibland, du vet säkert själv vart gränsen går för att inte göra någon ledsen.

One glad morning, when this life is over
I'll fly away.


I Stockholm

Vad gör mig unik?

Hallå alla morgonpigga..
Idag mår jag lite bättre, har varit sjuk sedan i fredags. Men jag går till skolan idag iallafall, har prov i NäL, fast jag är inte med på idrotten, det känner jag mig inte kry för. Tänkte gå till åhléns istället och shoppa lite smink, färgade håret igår och nu ser jag blek ut.

I den här staden, här har man god smak och pengar kvar.
Och det stinker från en pissoar, och här träffas man på någon okänd sushi bar.
Här i Stockholm.

Igår kväll kollade jag på Forrest Gump. Den filmen är helt underbar, jag blir fan gråtfärdig varje gång jag ser på den. För er som inte har sett den, ni måste se den!

Här går man inte runt och hälsar på.


En enkel fråga

Nu har jag hållit mig från godis/chips/läsk och allt som innehåller socker i 3 hela dagar!

Snart ska jag och Tove till Jeremy. Eller lite senare, kommer nog inte stanna länge. Om det blir jätteroligt är det klart att jag stannar men jag är väldigt trött och vill hem till min säng, haha. Mes, jag vet!

No women no cry.
I know I'm beautiful and so do you.

Rosa är inne

Molly Sims, Rihanna och Drew Barrymore kör med tre helt olika stilar.


Vintermodet är påväg. De stora, stickade kofterna och leggings är vad vintern har att bjuda på. Köp ett par vinterstävlar i skinn, klä dig i en päls mössa, yllevantar och en stor kofta. Testa gärna rosa, lila, orange och röd i vinter. Vi behöver inte fler dystra färger som gör vår långa vintern ännu längre. Våga klä dig i färg! Låt folk titta, dem är bara avudsjuka.
Kör ditt eget race.

Tack för mig.

I stockholms västerort

Big girl's don't cry, thats a lie.

Nu har jag äntligen kommit hem och tagit en dusch! Har jobbat i hela 9 timmar idag, är helt slut. Har knappt någon röst kvar och blir antingen hemma ikväll eller så åker jag med Tove på någonting. Får se hur jag mår och hur pigg jag är senare ikväll..
Imorgon blir det iallafall IKEA med Sandra. Vi kommer köpa upp alla våra pengar, jag lovar! Sen efter IKEA ska vi åka och kolla på en liten 1a i Sundbyberg. Ingen av oss har råd, men vi båda tycker det är kul att titta och låtsas att man har råd. Patetsikt haha!

Jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv?

Osynlig för blotta ögat

Här är en dikt skriven av mig, jag kallar den för: Änglar

Den tysta morgonbrisen blåser över huset. Jag vaknar med en grop i hjärtat. När jag blottar den blåa himlen mellan gardinerna resar jag mig upp och drar upp persiennerna. Jag sätter mig varsamt ned på mitten av golvet i det enorma vardagsrummet och stänger mina ögon. Jag känner lugnet i kroppen ta över mig, jag känner en sorts lycka. Plötsligt vänder sig magen, jag känner oron och stressen. När jag öppnar ögongen igen har himlen ändrat färg. Från att vara ljusblå har den förvandlats till en färg som ökat aldrig skådat. Den fina morgonbrisen har försvunnit och den tysta morgonen är inte längre tyst. Jag kan höra hur molnen rör sig och bildar regn. Den första regndroppen är osynlig för blotta ögat men jag hör droppen när den nuddar marken. Tusenfall av regndroppar forssar ner en millisekund efter den första osynliga droppen. Den tysta, ljusa morgonen är nu högljudd och mörk. Jag drar mig långsamt tillbaka till min säng, drar ner persiennerna och tar täcket över huvudet. Jag går i ide tills ljuset är tillbaka.




Only god can judge me

2pac

En helt vanlig dag

Nu ska jag och mamma leta vidare efter en resa till sommaren. Jag och Sundström vill åka utomlands! Och som ni alla vet kan min mamma vara lite klurig ibland med att släppa taget om mig. Och vart vi än bestämmer oss för att åka finns det alltid någonting som mamma inte tycker om med just det stället, haha. Hon är rolig hon. Men iallafall ska vi kolla TILLSAMMANS nu, så att hon inte kan klaga.

And you will find infinity.
I love my mom.


Det är kramp

Vad är kärlek?

Nu är jag helt slut. Efter en lång serveringsdag i skolan, med många bokningar och många förvirringar är jag äntligen hemma. Jag läste precis ett av mina annonssvar på grannar.se. Jag försöker nämligen att hitta ett annat barnvaktsjobb, det är absoult inte för att jag inte vill ha Vanessa, det vill jag! Men jag har henne bara 2 timmar/veckan, vill jättegärna tjäna lite mer pengar. Skrev till en mamma med 5 barn, varav en liten bebis som hon vill ha hjälp med på dagtid och 2 småttingar som hon vill ha hjälp med nattetid. Det är roligt att få svar, speciellt när man är i stort behov, som jag är!

Jag och Sandra hade det supermysigt igår kväll. Bortsätt från att jag hade en nära-döden-upplevelse när Sandra envisades om att få skjutsa mig på hennes cykel, UTAN PAKETHÅLLARE, hade vi det underbart. Till middag lagade vi lax och ris, vi hade inga ingredienser till att göra någon sås så det fick bli remoladsås till. Efter middagen, som smakade fantastiskt, gick vi ner till "centrum" och hyrde en skräckfilm. Det tog oss ungefär 40 minuter att ta oss dit, bålsta centrum, orka bo på landet. Haha nej men det var så mysigt så.

I kissed a girl and i liked it.


Nataly min lilla flicka

Tjena sötnosar..
Snart är det äntligen löning. Jag har verkligen levt fattigt de sista dagarna. Även fast jag har pengar på mitt sparkonto vill jag inte slösa på dem. Jag har dem trotsallt endast för att jag inte röker. Kommer nog börja lägga undan 50 kronor varannan dag hedanefter. Bara för arr inte köpa upp allt jag har sparat.

Det är okej för mig, det var länge sen.

Igår på svenskan gjorde vi en rolig sak. Vi skulle skriva en dikt till vår ofödda dotter. Dikten skulle ge ett budskap till henne om hur hon skulle leva. Man skulle skriva ner sina råd. Man skulle också skriva lite som att det var på 80-talet. Här är min dikt:

Nataly min lilla flicka
som snart min värld ska rädda.
Du bör spriten inte dricka,
dock sängen alltid bädda.

Som tiden går och du blir stor
fler pojkar dig ska jaga.
Fast akta dig för deras klor,
lev inte i en saga.

Du kommer lyckas hitta ro
men tiden dig kan lura.
Sålänge, glöm ej bort din mor
som länge dig ska mura.

Du vet att livet är ett spel
och vinna kan du göra.
Du kommer göra många fel
men rätta dig och höra
de rösterna som inte hörs
bortom vår lilla värld.
Och göra det som inte görs,
en lång och plågsam färd.

Men Nataly min lilla flicka
jag lovar dig nu fort,
vid sidan av dit ska jag sitta
och dra ditt sista kort.


När ångesten är stor

Hallelåja..
Jag är trött, tro det eller ej, men jag är svin trött. Var nära på att somna om direkt efter att mitt alarm hade ringt. Men det gjorde jag inte, utan jag öppnade ögongen och for upp ur sängen istället. Sådan är jag. Och det brukar hjälpa och jag brukar bli pigg. Men inte idag..

Jag orkar inte mer, nu får det vara slut.

Nu är vintern påväg. Känner ni hur kylan borrar sig in mellan fönstrerna och fyller upp våra lägenheter. Snart kommer man kunna se frosten på grässtråna varje morgon när man går till skolan. Då är det bara att plocka fram uggs och vinterjacka, linda in sig i halsdukar och ha händerna djupt ner i ett par ylle vantar med matchande mössa.

Jag knyter mina händer, tittar upp, så svara nu.


Det börjar bli kallt

Hejsan svejsan..
Den här veckan kommer att bli hektisk. Jag har mycket planerat och ju mer timmarna går desto mer får jag planerat. Men ärligt talat är det härligt. Härligt att ha någonting att göra. Även fast än det är skönt att vakna en söndagsmorgon och inte ha någonting planerat tycker jag att det är ännu härligare att ha dagen upplagd. En sålänge ser veckan helt okej ut. Bara några enstaka möten med olika filurer någon gång på dagen, och två jobb dagar.

Den stund som jag kände så nära
var blott alvedon.

Idag efter skolan gick jag och Vendela och gymmade. Jag gymmade dock bara i 20 minuter för att sedan stressa iväg och hämta Nessa med Sundström i hälarna. Efter ett besök och en avdroppning i åkeshov åkte jag och Sundström till John chris och mötte upp Tove. Vi tog en kopp kaffe och sen gick vi in på lagerhouse och checkade in lite indredningsprylar. De har faktikst väldigt mycket fint och billigt där nere, (kanske borde ta några hundra och shoppa för). Efter att vi hade droppat av Tove på odenplan åkte vi vidare till farsta, där vi skulle kolla på en lägenhet. Lägen heten var perfekt planerad och lagom stor för två filurer. Dock har ingen av mina kompisar, och inte jag heller för den delen, råd att flytta hemifrån än. Men snart så! Förmodligen...

Om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
och om någon att beröra.

David, sundström, jannike, clara och jag


Ta ett djupt andetag

Good morning..
Har ni tänkt på att folk är väldigt stressade nu för tiden. Jag har inte tänkt på det mycket men nu när jag är ute och övningskör tä'nker jag på det hela tiden. Även fast jag kör någon millimeter över 50 på hastighetsmätaren vill folk ändå köra om mig, på en 50 väg. Vad är det ni har så brottom till? Det är inte så att jag övningskör i rusningstrafik klockan 8 på morgonen. Nästa gång ni känner att ni själva är stressade över någonting, stanna upp och ta ett djupt andetag, tänk att ni inte gör någonting om ni kommer lite sent. När man stressar tjänar man ändå bara några sekunder för antingen hamnar man vid ett rödljus eller så kommer det en grupp turister och ställer sig i vägen.

En stressas närvaro är ingen närvaro alls.

Capre diem


Du kommer att förstå

Goderkväll..
Nu har jag och mamma precis kommit hem från vår söndags yoga på östermalm. Idag var det ett mycket lugnare tempo och inte alls lika ansträngande som förra gången, men det tyckte jag bara var härligt. För att jag hade ont i min piercing undet hela passet, det vill säga två timmar.
Tidigare idag var jag inne i t-centralen med Tove och fikade på john chris. Jag drack cappuccino och Tove åt en kräftskärts-pastasallad. Efter några besök på bland annat souk, åhléns, h&m' och din sko åkte vi in till medborgarplatsen. Tove ville nämligen ha en adidas väska och vi skulle kolla hur mycket den kostade. Sen åkte vi tillbaka in till t-centralen och jag köpte en bok på akademibokhandeln.

Livet har ingen mening,
utan det skapar ett syfte.

Den 31 oktober åker jag och mamma till Rom i 4 dagar och 3 nätter.
Den 28 mars åker hela släkten (på mammas sida) till Grand canaria i 14 dagar och 14 nätter.


Idag eller aldrig

Välkommen till förorten..
Nej, skojja bara. Är redo att dra in mot festen. Nicke var här ett tag, den jäveln hade klätt upp sig och skulle ut på krogen för att Einar fyller också 18 idag! Grattis både Naty och Einar. Men nu har han gått och jag har ingenting att göra de närmaste 20 minuterna. Ska möta Jempa vid Fridhemsplan och sen kommer Tove möta oss där och ta oss till festen.

Du är helt utesluten.

Jag och syster

Kärleken gör ont

Godeftermiddag allesammans..
Ja, igår var vi och käkade middag på en libanesisk restaurang vid norrmalmstorg. Vi hade det jättetrevligt och maten smakade fantastiskt! Någon timme efter var vi påväg hem till Ida på kungsholmen. Same old same old.

Vi var hos Ida ett tag och festade loss, eller det vill säga jag och Sundström gjorde det iallafall. Vi var halvt påväg till Södertälje men vändå såfort vi fick veta att det tydligen var ganska stökigt där borta. Gurp... Vi återvände hem till Ida. Efter någon timme hit och dit stack hela gänget på 30personer hem till David (i Rissne). Det var jävligt enkelt och nära hem så för mig var det absolut inga probelm vid hemgång. Gick inte hem allt för sent, men när jag gick var det bara ett fåtal kvar.

Jag kämpar för en framtid, en enda lycka.

Och ikväll är det party igen. Fast jag hoppas och tror att det blir mycket roligare.

Att vara mig själv är något jag inte vågar va,
och vad jag än säger när ni frågar så mår jag inte bra.

Jag älskar dig I love you


I feel like I'm drowning in an ocean, somebody come and take me away.


Mannen med hatten

Morsning korsning..
Äntligen fredag. Visst känns det som om veckorna börjar gå långsammare för varje månad? Imorse när jag vaknade trodde jag innerligt att det var helg. Jag trodde att jag av misstag hade ställt in ett alarm och att jag snart skulle få somna om igen. Men icke sa nicke, så var det inte, och nu sitter jag här pigg som en urangutang. Vilket är det positiva med att vara morgonpigg;)

Det är helt tomt på hela tunnelbanan. Fast jag ser en man som gömmer sig bakom en av kanterna. Jag går fram och sätter mig brevid honom för att få lite sällskap. Jag sträcker snabbt fram min hand och hälsar artit. Mannen ler, men tittar direkt bort igen. Hans enorma hatt skymmer min sikt av vad han tittar på. Han ser förvirrad ut, kanske är han förvirrad över vårat möte, eller så är det någonting annat som tynger honom. I ett försök att muntra upp honom sträcker jag, yttligare en gång, fram min hand och frågar honom om han vill ha ett russin...

Stockholm i mitt hjärta.

Unika människor

Godendagen..
Nu har jag varit inne i stan med Tove en snabbis. Köpte en urfin höstjacka från Åhlens, för endast 500 kronor! Måste vara den billigaste jackan jag hittat i år. Dock ser den väldigt stor ut men jag älskar den ändå.
Jag erbjöd mig att låna ut pengar till Tove för att hon skulle kunna ha sina nya skor på Nattas party. Så imorgon ska snutten komma in och hämta cash av mig när jag jobbar. Jag känner mig väldigt generös. Även fast jag inte har mycket pengar att slösa har jag pengar att långa ut haha. För alla mina pengar den här månaden ska gå till Rom. Italy here I come..

Oh sole mio.

Jag älskar min underbara familj. Först min mamma som vet allt om mig, förstår mig och behandlar mig som en prinsessa. Sen min pappa som älskar mig innerligt, försöker förstå mig och som ringer mig för att bara säga hej. Sen sist men inte minst min lillasyster som speglar sig i mig och tar efter mig enormt, jag blir oerhört smickrad och jag älskar dig. Tack för att ni är ni.

Mitt älskade paris
Jag utanför D&G i mitt älskade Paris. Snart är jag tillbaka, jag lovar.
Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va...

Häst bajs!

Tjingeling..
Helt slut, jag orkar fan inte stå i köket nåmera! Vill ut till serveringen igen. Måste prata med gäster och sånt, det är mer min grej än att stå och laga maten till gästerna. Mini My och jag skulle vilja byta men det får vi inte, helt c.

Det är så trendit som det går.

Det känns som om jag håller på att bli sjuk. Men det får jag verkligen inte bli! Imorgon ska jag jobba några timmar efter skolan. Sen ska jag på middag med Sandra och Ida. Det blir nog bra. Sen på lördag ska vi på 18 års party eftersom Natta fyller år. Då ska vi partaja ganska mycket.

Men nu är det jag som dikterar ord och det är du som sitter ner vid ditt bord.
För nu har du gått för långt, du har tryckt ner mig nog.


En enkel liten fis

Morsning korsning..
Igår kunde jag inte sova. Visst jag gick och la mig väldigt tidigt med vafan jag har kök hela dagen idag, jag måste sova. Men istället för att sova gck jag ut på en lång promenad med Artin, och han sa en smart sak. Som när jag tänker efter är jävligt rätt! Om vi säger att du sitter med ett gäng kompisar i skolan, ni har rast. Det är alldeles tyst och du råkar lägga en fis. Om du direkt efter börjar skratta och säger att det var du så är situationen räddad, om du däremot inte säger någonting (och någon antgaligen vet att det var du) blir det en pinsam eftermidag i skolan.

När tåget gled in mot city känner jag lugnet i kroppen komma tillbaks.
Och när jag steg ut på centralen börja pumpen dunka helt normalt.


Barnsligt och överdrivet

Hallååjsan..
Alltså jag blir allvarligt upprörd. Det är någon i min byggnad som spelar sin musik på högsta nivån tjugofyrasju. Det börjar bli riktigt jobbigt. För vilken tid på dygnet det än är spelas hundra olika låtar som jag då hör in till mitt rum. Kan inte folk lära sig att ha lagom högt på sina stereos. Iallafall några dagar i veckan.

Det är din tur och vara streight ikväll.
Raggarna, plankar över kiosken, för spänningens skull.

Idag i skolan var det som vanligt. Vi skrattade oss igenom dagen och idag hängde Deda med på många av skratten. Hon till och med överrstade våra skratt med att börjar gråta mitt i allt. Hon är allt bra söt den blondinen. I love...

Efter skolan mötte jag Tove och Jempa i stan. Vi gick och checkade in massor av skor. Hittade faktiskt ett par fina, men de var lika mina vagabond och kostade någon hundralapp mer. Får se vad det blir för jacka och skor i år. Ska iallafall ha ett par beiga/bruna stövlar och en svart/grå kappa, den saken är säker.

Med lila overall och rosa skor, med freestyle på huvudet.

 

Så jävla trendit i i år

Morgon allesammans..
En underbart vacker dag såhär mitt i september. Säkert bara några plus grader ute och folk börjar inse att det är dax för vinterstövlarna. Men det gör inte jag! Har inte köpt någon höst jacka än och jag tänker gå med tjocktröja tills jag har hittat någon.
Piercingen blev faktikst jättefin. Jag är nöjd. Väldigt nöjd. Den kanske till och med är snyggare än min förra piercing, fast ändå inte. Haha. Men det blir snyggt till sommaren (om 88 år men ändåå).

För vi visste vad vi ville varandra.

Alexandra och Sandra

Du och jag
Vi hjälptes åt att komma bort...

"Tack till alla som har stöttat mig"

Kära Stockholm

Tjena mittbena
Nu är man piercad i naveln igen! Fast denna gång på det normala stället, som folk säger. Det gjorde ont som satan och jag höll på att börja gråta. Kände mig som en pussy. Det gjorde inte såhär ont förra gången.. What the fuck? Jag och Sundström åkte in till gamla stan efter skolan och piercade oss tillsammans. Den lilla apan fick börja så när det väl var min tur hade hon redan skrämt upp mig tillräckligt mycket för att jag skulle kunna marchera ut därifrån. Men det gjorde jag icke!

Jag typ avgudar Magnus uggla.
Kanske inte lika mycket som jag avgudar Lars winnerbäck, men bannemej en bra bit på vägen. Han blir nog min nya idol inom kort ska ni se.

Som sagt har jag och Sundström en väldigt konstig humor och det är nog bara vi två som förstår oss på varandra. Men jag tänkte skriva in lite roliga meningar varje dag nu.
Tänk dig en kille som spanar in en grymt snygg tjej i baren. Tar mod och går fram till henne. Så fort han kommer fram upptäcker han ett paket SUN-MAID i hennes hand. Han samlar snabbt ihop tankarna och skapar meningar...
-Du har inte lust att följa med ut på ett russin?


"Som bokstavsbarn blir jag galen om jag är bort mer än en timme från stan"


Dega framför tvn

En seg morgon

Idag efter skolan ska jag åka in och pierca mig. Sen blir det övningskörning och yoga lite senare ikväll. Jag som är helt öm i kroppen fortfarande från vårat yoga pass i söndags, och antagligen lite från igår på spinningen. Halvt dog förfan.

Make your day the greatest day ever.

Vet inte vad jag ska skriva. Är trött och uttråkad.
Snart åker jag till Rom med mamma. Det är iallafall någonting att se fram emot. <3

bitches
En härlig sommardag för 2 år sen. Pampas.
Z, Kicki, Tove och jag.
Vi ser ej ut som snorungar, tack!

Skandal bjotis

Stockholm i mitt hjärta...
Sitter och lyssnar på Magnus uggla, han är faktikst helt klockren. Har aldrig riktigt fallit för den svenska musiken försän nu. Jag praktiskt taget lever för Winnerbäck och nu känner jag att jag kommer göra det för Uggla också.

Jag börjar komma in i den deppiga perioden av att sluta röka. Jag har inte rökt sedan års skiftet men har minsann fallit tillbaka några gånger då och då. Nu har jag inte varit nära en cigarett på över två veckor, som jag vet att jag har klarat förut. Och de är de första 3 månaderna som är de jobbigaste. Mamma sa till mig för någon dag sedan att när hon slutade var hon deprimerad i nåstan 6 månader. Jag får stå emot! Den här gången känner jag att jag är redo. Det menar jag verkligen. Jag läser till och med en bok som heter: äntligen icke rökare! Stötta mig.



Jag såg dig arm i arm med en gubbe med mycket flis
Det ska man ha om man ska vinna ditt pris
<3


Try my love again

Hallå..
Jag har faktikst inte haft någon lust att blogga. Har haft annat för mig.
Igår gick jag och mamma på min mosters yoga klass på östermalm. Den var 2 timmar lång och nu är jag helt slut i armar och ben. Jag visste att det skulle vara jobbigt men fan inte såhär jobbigt! Ska iallafall försöka gå en gång i veckan. Det kostar 200 kronor per gång. För mycket pengar alltså. Men men, om jag måste så måste jag. Vi ska gå nu på tisdag igen. Fast då är det tydligen på en annan sorts yoga. Kanske mer avslappning? Who knows...
Igår var vi och övningsköra också. Så jävla roligt! Vi ska åka ut ikväll och imorgon också. Men fan det är bara roligt, går inte att göra det för mycket. Fast jag orkar typ bara 1 timme åt gången. Blir irriterad när jag inte klarar av något och då måste jag hem och sova på saken. Hahaha!

Nu ska jag springa till skolan. Ha det bäst!

"Den första kärleken är den djupaste"

I belive in miracles

Godmorgon en aning..
Igår målade Clara, Kicki, Sandra och jag klart mitt rum. Eller Sandra hjälpte till de första 5 minuterna och sen trttnade den lilla grisen och satte sig och läste på golvet hahaha! Men vi andra målade klart hela rummet, de var så duktiga. Sen åkte Clara och Sandra hem medans vi gick btillbaka hem till mig och lagade nudlar. Vi tog första bussen hem till min mamma och kollade på wedding crashers, en ganska seg film, orkade inte ens titta klart. Men det var väll dels för att jag ska jobba idag och dels för att vi hade kök hela dagen igår.

Kommentera, vad ni än skriver är det roligt att läsa och kommentera tillbaka.

Idag som sagt ska jag jobba och lite senare ska jag lämna tillbaka mina vagabonkd skor och sen övningsköra. Kvällen kommer säkert komma krypande och då får vi se om jag orkar gå ut, det kanske blir en hemmakväll ikväll igen. Det är äldigt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt, kolla på film och gotta sig med massor av MORÖTTER!

"Find your soulmate and live by their rules"

Skolfotografering

Hej kära blogg.
Idag har jag skolfoto och det värsta är att vi har kök innan! Tur i oturen står jag i luckan och slipper laga mat vid den stora stekpannan. Stackars Sandra och Kamila. Men fortfarande... Tobias kommer säkert tvinga mig sätta upp håret och då kommer mina lockar försvinna.

Önska mig lycka till!

Snart är det jul

Nattetid..
Målar färg på händerna, benen och armarna. Sandra hade till och med på ansiktet! Den kladdfian. Vi har målat HELA mitt rum idag. Gud vad vi är duktiga! Jag trodde det skulle ta minst 2 dagar att bli klara, men nej, vi är snabba vi. I och försäj måste vi göra ett till lager imorgon när det har torkat, men då går det as snabbt för både Sandra (mittjas), Kicki och antagligen Clara kommer hit och hjälper till. Det ska bli roligt tycker jag. Jag och Sandra (sundström) hade iallafall super roligt idag. Vi sjöng och hade oss, båda fick nog kramp av allt skrattande. Och då menar jag inte bara nu ifrån kvällen utan även från dagen. Vi har skrattat oss igenom denna molniga dag.

Min lillasyster <3 

Herregud, snart fyller jag 18! Det är mindre än 8 månader kvar. Då blir det partaj.

"Fånga dagen"


Lev livet medans du kan

God eftermiddag (NOT)
Ja, det ör klart att just de skorna jag köper ska gå sönder så att jag måste åka och byta dem. Jävla skor! Nu blir jag jättearg och ledsen, jag som var så kär. Ska åka och byta dem idag med Sandra. Sen ska vi hem till mig och måla om mitt rum, tack för att jag får hjälp av dig sockertopp. Annars skulle jag vara klar om 2 veckor. Nu hoppas vi att klara det på någon dag. Vi ska kämpa och kämpa tills blodet rinner ut från våra öron. Usch!

Har inte mycket tid att skriva på, ska snart sitta på bussen och läsa min bok. Som by the way är helt fantastisk! Jag kan inte sluta läsa den. En av de bästa jag har läst och jag har läst många bra böcker. Fast också många som jag inte fastnat i alls.

"The sky is falling down on us"


Den röda draken

Godmorgon!
Nu sitter jag här vid frukost bordet, halvt stressad men vill ändå hinna skriva ett inlägg innan jag springer iväg till tunnelbanan.
Igår var jag och köpte mina vagabond skor! Jag bara älskar dem. De må svida att lägga pengar på något, speciellt när de inte är billigt. Men när jag väl har på mig skorna försvinner alla tankar om pengar. Jag lägger in en bild på dem lite senare.
Efter att vi hade köpt skorna igår åkte vi och övningskörde i Lunda. Det gick jättebra, jag blir bara duktigare och duktigare. När vi kom hem till Rissne körde JAG en tur runt rissneleden och tillbaka. Jag är så duktig!!

Idag har jag skola. Det ska väll bli helt okej kul. Jag ser inte fram emot denna dag lika mycket som imorgon (då står vi på restaurang M). Men timmarna efter skolan ser jag fram emot. Först har jag Vanessa och sen ska jag täffa Tove ett tag, kanske i Brommaplan eller i stan. Sen är jag hos pappa. Tills på fredag. Kul att träffa honom och fixa mitt rum och sånt:)

"En blick säger mer än tusen ord"

En molnig dag utanför fönstret

Hej på er!
Hoppas ni har det bra, för det har jag. Jag mår superbra, är pigg och redo att fånga dagen. Nothing can stop me now. Igår gick jag hem till Kicki. Bella var där också. Det var länge sedan jag umgicks med dem två. Vi bestämde oss för att ta en fika i veckan och kanske ha en tjejmiddag med hela gamla gänget, det vill säga Tove, Emelie, Kicki, Sandra, Bella och jag. Men vi får se hur det blir. Vi kollade iallafall på Sex and the city (the movie) igår och den var jävligt bra! Hade ju glömt bort att se den. Men hur som helst har jag sett den nu. Fantastisk film!

Rastafari är min grej, jag älskar jamaica och allt som har med Bob marley att göra. Jag har länge velat haft dreadlocks men är för feg för att göra det, den största anledningen är väll att ma måste raka av sig allt hår när man inte vill ha dem kvar längre... Och det skrämmer mig. Vad är er stil?

"Havet är djupare än vad man tror"

Dagens outfit

Hallå i stugan!
Idag känner jag mig trött och orkar därför inte ha några jeans. Men jag vill inte heller ha mjukisbyxor till skolan. Därför valde jag att ha mig leggings, en jeanskjol, en tajt top och en fluffig 80-tals tröja + en grön halsduk. Nu har jag skapat en casual look med slappa kläder, det finns mycket man kan komma på om man har en kjol och ett par leggings. Nu fattas det bara ett par skor, då väljer jag mellan mina uggs (beiga) eller mina skinnstövlar (bruna). Det lutar mot uggsen eftersom fötterna är trötta också. Hade dessutom på mig mina skinnstövlar igår. För att göra den vanliga outfiten lite mer vanlig har jag håret uppsatt i en boll och utsläppt lugg. Det ser ordentligt ut och jag behöver inte irritera mig på mitt hår hela dagen.



Här har vi den vanliga outfiten. Detta är dock inte det jag har på mig men jag hittade den på google.se. Vissa tror inte att det är skönt, behagligt eller slappt att ha på sig kjol men det är det faktiskt. Man har ingenting tajt just vid knäna och det är där som de flesta byxor sitter tajt. Med leggings/strumpbyxor formas outfiten efter kroppen och dina kurvor syns oerhört mycket, när du sedan sätter på dig en kjol kan det kännas som om kurvorna vid midjan försvinner.. dra upp kjolen en bit upp på magen och whola, där har vi kurvorna igen.

Tack för idag, puss och kram.

The time of your life

Godmorgon!
Sitter och kollar på soundtracks från mamma mia. Vill se den igen! Den var verkligen bra. Tack mormor för att du halvt tvingade med mig att se den.
Snart ska jag iväg och övningsköra, det ska bli riktigt roligt. Hoppas jag får åka ut på vägarna igen och köra balnd bilar. Jag kände mig som stor när jag gjorde det! Hahaha.

"Ett hjärta tomt"

Honey honey

Äntligen söndag!
Hej hopp alla natt pigga blogg läsare. Idag har jag jobbat hela dagen, fram till klockan halv 5. Efter jobbet åkte jag hema till Jempa, hon fixade sig iordning och sen mötte vi Tove vid tunnelbanan, för att åka till Midsommarkransen. Vi åt en god middag, vräkte i oss choklad av alla olika slag och sen kollade vi på några avsnitt av OC, fjärde säsongen. Efter det fick vi lust att gå ut och vi begav oss till Kungsholmen. Men det var dö tråkigt och vi begav oss sedan hem. Hem för att sova, som jag ska göra direkt efter detta inlägg.
Imorgon ska jag övningsköra vid 2. Sen ska jag ta min andra spruta mot livmoderscancer, Tove ska som tur var följa med mig och hålla mig i handen. Efter det ska vi till Toves praktikplats, ELLER FÖRRA PRAKTIKPLATS EFTERSOM VISSA MÄNNISKOR ÄR ELAKA MOT STACKARS TOVE, och hämta hennes skor och shit.

Skriv gärna era blogg adresser, har tråkigt om dagarna och vill gärna läsa andras bloggar.

"Månljuset skimrade på den klara natthimlen"


Brun jacka

Jag håller på att välja en höstjacka som jag ska köpa. Vill egentligen ha ett urval på tre-fyra jackor men det blir alldeles för dyrt. Jag får nöja mig med en, kanske två. Jag funderar på att köra den bruna stilen.



Här ser ni en bild på Angelina Jolie med en lång bomulls jacka och ett par bruna klackskor till det. Personligen tyckte jag inte att jackan var speciellt snygg men skorna var det inget fel på.

En värld bland kändisar

Godkväll..
Det känns som om jag aldrig hinner (orkar) blogga längre på kvällarna. Jag är inte trött och jag har massor med tid men jag har fan inte orken att sätta mig och skriva. Men inatt kunde jag verkligen inte sova. Har legat och vridit mig i sängen en halvtimme nu. Antagligen på grund av att jag har varit uppe i varv hela dagen och inte kunnat slappna av. Men jag tycker om det. Även fast det säkert kommer ta kål på mig någon vacker dag, jag njuter så länge det varar!
Min dag vet ni redan om och kvällen såg ut så att jag, tove och jempa satte oss på alberts? (tror jag det hette) inne på stureplan och tog en kopp kaffe, snackade lite skit och kollade på folk. Jävligt mysigt men också jävligt dyrt. Och vi bestämde träff imorgon efter jag slutar jobbet, jempa bjuder på middag hemma hos henne (hemma hos erik egentligen). Tove ska laga någonting gott, jag ska duka bordet och jempa ska väll kolla på eller något haha.

Idag i skolan hade vi servering som vanligt. Jag hade 2 jättetrevliga sällskap och jag var hyfsad nöjd med min prestation. Tappade dock en kniv på golvet, men vad gör det när man är där för att fela?

"En sommaräng full med blåklockor"

Passar den gråa outfiten dig?

Om ni kollar i min garderob kommer ni se att hälften av alla mina kläder är gråa. Det är simpelt och enkelt att ha på sig grått. Man kan matcha den gråa färgen till många andra färger och slipper se dyster ut som man gör om man endast bär svart. Jag tycker om att ha på mig två olika nyanser av grått och sen kanske ett par svarta leggings/strumpbyxor. För en mer avslappnad look har jag sandal eller ballerina skor till men för att piffa upp det kan jag ibland ta högklackade stövlar (helst en enkel färg som brun, vit, beige, grå) till den gråa outfiten.


Grått passar på alla. Att våga ha på sig grått är inte märkvärdigt. Det är absolut inte samma sak som det vi pratade om i förra inlägget om färg. Folk kommer inte vända sig om och kolla men det är en elegant stil. En grå klänning, en brun skinn väska och ett par höga skinn stövlar. Nog kommer du få blickar, men inte som undrar "vafan du har på dig". Mer som "vart har du köpt det där". Så ska du ut på stan någon gång snart, köp något grått om du inte har det. Det visar inte en dyster personlighet, tvärtom.

Det var allt för mig idag. Kram

En tönt i bakfickan

Godmorgon!
Nu är mitt rum fyllt med saker. Igår köpte jag ljus, golvlampa, fotoramar, EN KRUKVÄXT (pytteliten men ändå!), en jättefin tavla på typ New york och målarfärg som jag ska måla hela mitt rum med. Sandra S ska jag hjälpa mig nästa onsdag och torsdag med att måla om.
Idag har jag planlagt hela dagen. Första skola mellan 8.00-14.30 sen jobba mellan 15.00-19.20 och sen träffa Tove på obegränsad tid. Måste vara hemma ganska tidigt iallafall för jag ska jobba på lördag.

"Efterlängtad kärlek är obesegrad"


Färgglad eller stilren?

Att ha ett par snygga jeans på sig, eller en snygg färgglad kofta kan få en att bli glad. Man väljer kläder efter humör. En dag kan jag gå runt med rosa byxor, lila tröja och ett par gröna skor, medans nästa dag har jag svarta byxor, ett vitt linne och en beige kofta. Tror ni att man ger gladare vibbar med de färgglada kläderna eller de enkla/stilrena kläderna? Om ni vill att folk ska kolla på er, undra varför ni ha valt just de kläderna och sen inse att det faktiskt var jävligt snyggt, ta då på er de färgglada kläderna. För här i Sverige har det inte riktigt blivit mode med det än. Men det kommer, i promise. 



En färgglad Nicole Richie på röda mattan. Hon kanske ville matcha med sin röda klänning. Lägg märket till hennes höga klackar med en enkel färg och en mörk väska för att matcha skorna.

Tänk positivt

Hej hopp häst galopp!
Ídag gick jag till skolan, pigg och kry. Eller inte helt men jag klarade mig iallafall hela dagen. Efter skolan hade jag Vanessa och efter att jag hade lämnat henne i Åkeshov mötte Sandra upp mig på tunnelbanan och vi åkte hem till mig. LOL. Vi fixade lite på mitt rum, pratade, tog en promenad och sen till middagen kom Åsa över. Det var en trevlig middag. Korvstroganoff, mums!

Tack alla som kommenterade mina bilder.

Imorgon ska jag, pappa och Bell till IKEA. Handla lite prylar till det nya rummet (som just nu är en KATASTROF) men det ska det bli ändring på.

"Det kallas tvivel, det där som stör"


Become a model

Godmorgon!
Jag skickade precis in två av mina "modell" bilder till Stockholmsgruppen. Jag har aldrig gjort det förut men jag hoppas att de hör av sig. Det skulle vara jätteroligt att modellera. Och som ni har sett, mina bilder brli faktikst väldigt vackra. Här får ni en uppdatering..

Jag på trappan Jag med glasögon Jag med ett leende Jag vid en vägg Jag vid matbordet

Foto: Isabelle Johansson

Här är mina bästa bilder. Vad tycker ni? Lägg märket till att alla mina helkropps bilder är tagna ifrån min högra sida. Det kasnke är min bra sida?


Lång eller kort?

Som ni säkert har sett har det blivit modernt med den långa klänningen. Jag älskar den långa klänningen men också den korta. Det är mer vardagslook att ha på sig den långa medans den korta visar en lite festligare look. Inte vid alla tillfällen, men vid många. Så nästa gång ni ska på fest, våga ha på er korta, festliga och tajta klänningar. Det ger er en fin figur och framhäver era kurvor. Om ni är den kurvlösa typen, välj en tajt klänning upptill (tubtopp) som sen blir fluffig vid midjan eller helst att den står ut lite.

 

Om ni ska ha på er en långklänning mitt i veckan ta då ett par stövlar till. Skon syns inte under klänningen och det är bekvämare att gå i stövlar än att gå runt i stilett klackar en hel dag på jobbet. Fast jag skulle nog inte ha på mig långklänning alls till jobbet. Hellre en kort klänning med leggings/strumpbyxor och ett par färgglada skor.

En dag i livet

Hej hopp!
Jag mår mycket bättre idag. Kanske beror det på det vackra vädret (det skulle jag inte tro) eller så beror det på att jag har ätit den där äckliga askorbinsyran som jag fick av Vendela igår. Hon sa att om jag äter den i två dagar blir jag frisk och det verkar ju faktikst fungera.

Jag tänker mycket på döden. Vad som händer när vi lämnar denna vackra värld. Kommer vi till ännu en vacker värld eller kommer vi till samma? Lever själen vidare i en annan kropp eller flyger den iväg med vinden? Jag tror iallafall att själen lever vidare. Hur och var vet jag inte, men jag vet att den gör det. Varför bygger vi annars upp ett liv att leva i. Om vi inte ska ha någon nytta av det senare in på livet. Hur tänker du?

Senare framåt kvällen ska jag och mamma ut och övningsköra. Igen. Jag tycker det är jätteroligt, speciellt att få motorstopp. När jag fick det första gången höll mamma på att kissa på sig, hahaha.

"Att vara eller att icke vara"

I just want to live

Jag är sjuk. Helt otroligt! Jag gick till skolan imorse, mådde jättebra fram tills lunch. Fick nästan inte i mig någon mat och sen vart jag bara helt yslig. Jag orkade knappt bära upp mina egna armar. Då gick jag hem. Jag som ville hämta Vanessa och äta middag med Sandra. Poor me! Jag brukar faktikst inte vara sjuk. Och om jag är sjuk är jag oftast inte så sjuk att jag behöver vara hemma från skolan. Men idag behövde jag det. Kanske imorgon också.
Tove sitter brevid mig och läser någon bok om hur ungdomar dricker och sååånt. Vi kollade just på Happy feet. Världens lyckligaste film. Jag bara älskar alla söta små pingviner som dansar. Ojojoj vad jag blir glad när jag ser dem:)
Men det blir en långtråkig kväll hemma framför tvn. Mamma ska bort ikväll och Tove kommer inte stanna länge till. "Lonely at the corner." Som vi brukar säga haha!

"Allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om"


Det var en gång

Godmorgon gott folk!
Nu har jag kört bil! Och det var jätteroligt. Igår gick jag på min första billektion här i Rissne. Han som var min lärare var duktig och efter en halvtimme fick jag köra ut på vägen. Inte motorvägen men iallafall rissneleden. Jag var grym! Någon annan som har övningskört? Tell me..

Igår satt jag och mami och pratade om de döda. Det var skönt att prata om det. Har inte riktigt gjort det med någon sedan farmor dog. Jag kommer ihåg saker från den tiden. Små meningslösa saker, men ändå betyder dem så mycket.

"Dina ögon kan krossa min värld, som stenar mot glas."

RSS 2.0