Coldplay - When you were young


Helan och halvan

Godmorgon.
Jag har beslutsångest. Vad ska jag ha med mig? Jag har vanligtvis med mig halva min garerob + 10 par skor. Men nu ska vi bara vara borta i 5 dagar, vad fan har man med sig när man åker bort i 5 dagar? Visst, jag var i Paris i 5 dagar också och jag har ett svagt minne av att jag tog med mig för lite kläder. Det får bara inte hända.

Like a virgin, touched for the very first time.

En vacker dag är allting över

Godkväll.
Var nyligen inne i Sundbyberg och tog en fika med tove på 7eleven. Nu ses vi inte förrän jag kommer hem ifrån Rom.
Tänk, snart sitter jag och mamma på något mysigt café i Rom och dricker kaffe. Vi kommer ha det så kalas skönt, det är omkring 20+ grader där nere just nu. Inte världens bästa väder, men nog är det bättre än här hemma i Stockholm. Jag behöver nog komma bort och helt ärligt är jag nog ganska bortskämd när det gäller resor. Jag är utomlands minst 3 gånger om året och till och med det tycker jag är lite! Fast det är väll bättre det än att vara bortskämd på kläder, tycker jag iallafall.

När du gråter,
då skrattar jag.
När luften är slut för alla tårar,
har min syre precis förnyats.
När du tillslut har gråtit klart,
då gråter jag.
För all den sorg du gett till mig,
kan aldrig ges tillbaka.
Det är för mycket sorg och ilska,
för en människa att klara av.
När du gråter,
då skrattar jag.

The way of nature

Hej.
Idag är inte världens roligaste dag, starling (flybolaget vi skule ha åkt med) har gått i konkurs. Vi får varken pengarna tillbaks eller några biljetter till Rom. Mamma bokade om biljetterna på direkten, nu kostar det oss några tusen extra plus att vi åker redan imorgon kväll. Men resan blir iallafall av, tack gode gud. Tack mamma och pappa för allt!

Idag var jag och sandra och irrade runt på stan. Vi kollade nog hela hornsgatans inredningsaffärer, vi var som galna. Vi promenerade från hornstull till t-centralen. Det var en evighetspromenad och nu är bena som spagetti, men det var en jävla trevlig promenad. Underbara sandra sundström gör livet så mycket enklare.

Systrar

Jag behöver din kärlek för att överleva.


En verklighets lek

Godmorgon.
Som ni alla säkert vet, när jag och sandra är med varandra somnar vi alltid tidigt. Fråga mig inte varför, för jag vet allvarligt inte. Men vi vaknar iallafall runt 7 tiden, varje gång vi är med varandra! Helt otroligt. Och det läskiga/konstiga är att vi oftast vaknar exakt samtidigt och bara tittar på varandra.

Idag ska vi in till stan och spinga runt. Eller vi föredrar att gå. Vi ska kolla på lite inredningsaffärer, klädaffärer och sen antagligen ta en fika eller äta lunh någonstans.

Om två dagar åker jag till Rom, äntligen! Det ska bli så jävla skönt att komma utomlands, äta glass och bara ta det lugnt. Umgås på heltid med mamma också. Fast det gör jag även när vi är hemma i Sverige men ändå:)

Love makes me happy.

En tom burk

Hallå.
Jag är dödstrött, håller helt allvarligt på att somna sittandes. Jag kom precis hem och har bara hunnit äta en banan, nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska upp imorgon igen och jobba, fast sen är jag ledig! Det behöver jag, även fast det bara är två dagars jobb är jag helt slut på kvällarna.
Efter jobbet träffade jag kicki och tove, vi tog en fika på 7eleven på drottningatan. Sandra kommer antagligen att börja jobba på Melles, roligt värre!

Pappa, åsa och bell sitter/ligger i soffan och kollar på en armé film. Eftersom att jag kom hem 20 minuter efter att de hade satt på filmen, och antagligen kommer att somna innan filmen är slut hade jag ingen lust att sätta mig och halv kolla. Vi får ändå besök imorgon av mormor och roffe, då blir det mys middag och sen senare framåt kvällen ska jag träffa sandra.

Om livet var en berg-och dal bana,
skulle döden vara fritt fall?


Livets onda cirkel

Godmorgon.
När jag säger att jag vill hitta mig själv, vad tänker ni på då?
För jag vill hitta just mig. Även fast jag vet att jag blir mig själv mer och mer för varje dag, kan jag lova att jag tar 100-tals saker ifrån omgivningen. Måste jag "kopiera" min omgivning? -Ja, jag tror verkligen att jag måste det. Jag är väldigt egen ändå, men vissa saker tar jag från andra. Men tänk om det här inte är jag.. tänk om lilla jag är ute och seglar någonstans långt borta. Okej, jag är antagligen inte och seglar efersom jag är livrädd för vatten, men ni förstår vad jag menar. Nu kanske ni förstår vad jag menar med att "hitta mig själv".

Idag ska jag jobba på melles. Efter jobbet kommer tove in till stan och tar en fika med mig. Sen bär det hem till hässelby, hem till lilla pappa.

The good old days The grabs

Är vi påväg mot en nyttigare framtid?

Ett fallande löv

Hej.
Äntligen tillbaka i blogg-världen. Inte äntligen hemma i sthlm, vi har verkligen haft en underbar helg uppe i stugan! Vi åt god mat, pratade om livet och hade 100 tända ljus. På lördagen cyklade vi 2 mil, till älmsta, gud vad vi var stolta över oss själva efter det haha. Vi hade iallafall en jättetrevlig helg tillsammans och nu är vi helt utvilade.

Jag har faktikst inte någon ork alls att sitta och skriva just nu. Även fast jag har varit utan min dator hela helgen har jag ingen ork i kroppen. Ska till yogan nu, tack okej hej leverpastej.

<3

Vänner för livet

Godkväll.
Jag längtar tills imorgon, när jag och sandra sitter med raggsockor och en stickad kofta framför brasen. När vi sitter och pratar om livet, om hur livet ska bli och om hur livet har varit. Jag längtar tills jag kommer bort från Stockholms atmosfären, ut på landsbyggnaden.

Du betyder världen för mig,
tack för att du finns och tar hand om mig.
Tack för att du andas och lever brevid mig,
bara för att jag ska må bra.
Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig,
utan dig vid min sida.

Min älskade mamma

Mitt liv är perfekt

Hej.
Idag är jag livsglad. Jag är nöjd med allt och detta är en av de många dagar då jag bara går runt och ler. Ingen/inget kan få mig på dåligt humör en sån här dag. Det är väll härligt, att bara kunna gå runt och le åt ingenting. Jag tycker iallafall att det är underbart! Jag känner hur mitt glada humör smittar av sig på andra och att de också börjar le. Vilket gör mig på ännu bättre humör. Livet är väll ändå för underbart.

Idag efter skolan gick jag och sötnosen först till fittness och sen till suntana. Så nu har vi både fått större muskler och blivit brunare, haha inte! Men det var mysigt att umgås lite med gulleplutten, du är underbar ska du veta.

Underbar

I love when you look at me when I'm sleeping.
I love when you talk about me with your friends.
I love when you kiss me goodnight.


När har det gått för långt?

Godmorgon.
Nu är jag vaken. Klar att erövra världen. Mentalt stabil och med enormt mycket att erbjuda reste jag mig upp från sängen för 5 minuter sen. Jag älskar torsdagar och fredagar, främst för att vi har servering båda dem dagarna. Men just iag känner jag att tordsag är en bra dag, inte bara för att vi har servering, utan även av någon annan anledning. Kanske är det min tur dag idag?

Igår kväll efter att vi hade vart på en lång promenad vorrade vi ner oss framför tvn. Vi åt kiwi och drack varm oboy, mums. Klockan 22 kom vårt efterlängtade program, generation fett! Usch vad det var äckligt. Nu har man inte alls lika mycket komplex på sin kropp, och det kan jag lova. Att det kan gå så långt? Märker man inte att man börjar få valkar och kanske bör överväga att banta. Eller är man helt enkelt blind för vad som händer med ens kropp. T.ex. en av tjejerna som var med, hennes överarmar var enorma. Och då pratar vi inte om enorma som två av mina överarmar, snarare tre av mina lår!
Jag skulle iallafall lägga märket till om jag la på mig för mycket vikt, dvs. blev överviktig. Men men, alla människor agerar olika i olika situationer. Deras reaktion var väll att äta mer.

Good things happen, bad things too.

Tänker du hoppa någon gång

Godkväll.
Lång dag i skolan, orkar inte ens berätta. Men det gick iallafall bra på provet, hoppas jag.
Just nu sitter jag och sandra i min enorma soffa (som vi faktikst byggde igår). Vi ska snart kolla på generation fett. Det har vi sätt fram emot väldigt länge! För en timme sen ungefär var vi ute och promenerade runt i rissne. Vi var ute och gick i nästan en och en halv timme. Visst är vi duktiga?

Orkar inte skriva mer för sandra sitter och glor på vad jag skriver.

Jag var snygg

And she caught my eye, as a welcome by.


Ge mig inte skuldkänslor

Godmorgon.
Idag är det en bra dag. Jag är pigg och det beror nog på att jag har fått sova ut. Fast nu sitter jag och lyssnar på james blunt - oh billy som bara kan få mig på bättre humör.

Jag längtar

Snart är det jul, min efterlängtade jul.
En stämning samlas i atmosfären när alla människor
stressar på stan, i längtan efter julen.
När alla familjer träffas och skakar varandras händer
i längtan efter julen.
Snart är det jul, min efterlängtade jul.


Jag är kär i kärleken

Jag drömmer om dig.
Varför är du så speciell. Både jag och mina drömmar vill.
Hoppas att du en vacker dag inser att jag är värd dig, att jag också vill.
Jag vill bara att andra också ska se vad jag ser hos dig.
Inte se alla tomma ord som aldrig når fram eller alla ensamma nätter.
Jag vill att de ska se alla meningsfulla ord och alla nätter som tillbringas med dig.
Jag vill att de ska se att du är det jag påstår att du är.
En dag hittar jag dig, en dag är du min.
Men tills vidare går jag min egen väg, jag hoppas att du har valt samma.


Det blir nog bättre

Hej.
Jag har en dålig dag idag också, tror jag. Jag känner mig iallafall grymt hungrig hela tiden! Och hungrig som jag är kan jag inte låta bli att äta, sen får jag ont i magen och sitter och åmar mig i timmar efteråt. Fy på mig, jag vet väll bättre? Jag vet själv att jag får ont i magen när jag äter för mycket, varför fortsätter jag då att äta.. Dumma röksug försvinn.

Idag efter skolan umgicks jag med sandra. Jag tror inte vi kan få nog av varandra. Klart som fan att vi blir irriterade på varandra, det märker vi båda två, men det håller i en halv sekund och sen går det över. Lagom skönt sådär. Vi kan vara med varandra 24 timmar om dygnet, vi tröttnar inte. Eller inte jag iallafall, nu vet jag inte vad sandra tycker och tänker.
Men som sagt, jag var med sandra efter skolan. Vi satt och "pluggade" ett tag.. Mjo, det blir väldigt mycket plugg gjort när vi bestämmer oss för att plugga, inte! Sen efter någon timme gick vi hem till mig och började göra om i mitt rum, fråga mig inte varför. Det blev åtminstånde riktigt fint.

Jag älskarVärd att älska


You and I have been through many things.
I'll hold on to your heart.

Jag är ur balans

Godmorgon.
Försovit mig, och jag orkar helt klart inte gå till skolan. Men det måste jag väll, antar jag..

Har tröttnat nått enormt på att gå hotell- och restaurang, det är bara servering och hälsa som är roligt/intressant. Men jag pratade med en lärare på skolan igår och tydligen kan man gå en universitets utbildning i vad man vill efter att man har gått ut (?) shit, det visste jag faktiskt inte. Så, om man nu kan det, ska jag försöka komma in på någon mode och design linje, fast endast ett år! Och om det är tråkigt hoppar jag av. Orkar inte gå till skolan i ett år till om det suger.

Men nu måste jag springa till skolan. Och då menar jag att jag ska gå det långsammaste jag kan.
Hejdå.

Vill inte släppa taget

Hej.
Idag hade jag en dålig dag, eller det kan man väll inte säga, men en deppig dag. De kommer och går som de vill. Jag vet att det är pågrund av nikotinet, men när i helvete ska såna här dagar ta slut? Hur länge till orkar jag stå ut?

Skolan rullade på som vanligt, lika så gjorde hela dagen. Efter skolan åkte jag in till stan och träffade tove. Vi satte oss på 7eleven i en halv sekund och åt lite. Sen gick vi mest runt och pratade, kollade lite på kläder och jag köpte 2 små hyllor från indiska. När jag har såna här dagar finns det få som får mig på bra humör, tove är iallafall en av dem. Hon lägger alltid in 88 roliga kommentarer i varje mening, det får mig alltid att skratta. Tack.
Nu är jag hemma, sitter på golvet och lyssnar på james blunt - tears and rain. Alla hans låtar knäcker, man måste lyssna på dem om och om igen. Helt enkelt.

I helgen flyr jag och sandra till landet, norrtälje. Det kommer bli en härlig och avslappnad helg, mycket prat och mycket mat. Längtar faktiskt riktigt mycket.

Moster, peter och kusin

Älskade farmor, jag saknar dig då och då. Du finns i mitt hjärta, inristad längst in. Att släppa dig är inget alternativ, det enda jag har kvar är blotta minnet. Stanna hos mig, jag vill ha dig nära mig. Jag vet att du vakar över mig och alla väger jag tar leder till dig. I miss you.

You got to ask yourself the question; where are you now?

Abstinens besvär eller hunger?

Godmorgon(:
Jag vaknade för en halvtimme sen av mig själv, utvilad och mjuk efter yogan igår. Vi hade en vikarie eftersom lisa inte var där. Hon började passet med att säga; Idag blir det ett lugnare pass än vad ni är vana vid... Skulle inte tro det! Det här var 3 gånger så jobbigt. Jag halvt dog och föddes på nytt, fast vilken skillnad, jag känner mig faktikst på nytt född.

I NEED MONEY
Vad har pengar för värde, egentligen? Är vi beroende av någonting som man kan leva utan?
Jag tror att pengar har ett stort värde i våra meningslösa liv. Vart skulle jag hamna om jag inte hade pengar, på gatan. Det är den osynliga regeln, eller budordet; Har du inga pengar får du bo på gatan. Amen.
Det är synd egentligen, eftersom det finns folk som bor på gatan och kämpar för att få mat för dagen. Vi andra har förknippat hemlösa med knark och alkohol (but no one can blame us, de har själv satt sig i den positionen). Fast jag tycker att man ibland får läsa mellan raderna, se om personen i fråga är behövande av pengarna för mat, eller om personen har abstinens för alkohol eller droger. Det är stor skillnad på de två sakerna. Visst är det jättesynd om de som nu har abstinens och är behövande av alkohol eller droger men det finns en väg ut från det livet. Tror jag. Vad vet jag egentligen, jag har aldrig bott på gatan. Och det hoppas jag att jag aldrig kommer att behöva.
Men glöm inte bort att de som bor på gatan också är av kött och blod, av samma sort. Smutskasta inte dem för att deras liv är hårt, respektera dem och behandla dem som du själv vill bli behandlad.

Jag älskar

I can not live without you


Att hitta en balans

Godmorgon!
Ja, jag är väldigt morgonpigg. Just idag kan jag inte säga att jag hoppar av glädje för att jag får gå upp klockan 6, men jag säger inte att jag klagar heller.

Idag tänkte jag prata om att hitta sin balans. En balans mellan lite och mycket, mellan dåligt och bra. Jag kan tänka så ibland när jag ser personer som ser trötta/sura/ledsna/irriterade osv. ut. Vad har hänt? Vad/vem är det som har gjort dig så ledsen/sur osv.? Det borde ni prova någon gång, att bara sitta och titta på folk (t.ex. på tunnelbanan eller bussen). Välj ut en person och börja kolla och undersöka. Ni behöver inte råglo, man kan faktikst vara lite diskret. Hur ser personens liv ut, vad tänker personen på, vart ska personen, är personen i fråga ledsen respektive glad? Det finns hundra tals frågor. Prova direkt, nästa buss/tunnelbana ni kliver på, välj ut någon och testa. Även om ni inte kan tro det får man faktikst en liten kick av att bara fundera och stirra, det är som om man gör någonting olagligt, som att kolla in i personens sängkammare.

Jag läste i cosmopolitan igår, under min lunch och då hittade jag en intressant sak. Det stog för att få mer spänning i sin tillvaro ska man försöka att utmana sig själv varje dag. Genom att säga något snällt till någon t.ex -vilken fin tröja du har på dig, jag älskar den verkligen! Utan att få någonting tillbaka. Personen i fråga kommer säkert att gå runt och le hela dagen för den fina komplimangen, och jag lovar att du själv också kommer m bättre.

Beauty comes from the inside.
Kramis


Jag överlever

En hektisk dag i mitt hysteriska liv!
Ja, som sagt.. Första dagen på BB, det var skitroligt. Jag fick lära mig massor av olika smoothies och nog fick vi en lunch rush. Inte världens jobbigaste dag men det fanns alltid saker och ting att göra, och det är alltid bra.
Egentligen skulle jag ha åkt till akalla för att fira jamie men det blev så jävla sent. Jag behöver komma i säng tidigt eftersom lilla jag ska gå upp klockan 6 imorgon bitti och ta 7 tåget till jobbbet. Men vad gör man inte för att ha roligt (och tjäna lite pengar).

Nu ska jag gå och fixa mig iordning för sängen. Kanske kolla på någon film eller så kommer jag helt enkelt att somna så fort jag har lagt mig, det väntar att se. Men jag får iallafall önska er alla en fortsatt trevlig kväll.


A lifestyle to follow

You changed my life and all my goals.

Kramis


Jag accepterar mitt öde

Godmorgon!
Solen skiner och jag är vaken, denna vackra lördags morgonen.
Igår åkte jag och tove till ikea. Jag köpte tre "kartonger" som passar perfekt i mitt afrikanskt-inspirerade rum. Nu har alla mina skitsaker som legat och skräpat lagts undan.

Idag ska jag jobba för först gången på blueberry's smoothie bar inne på stureplan. Jag har faktikst ingen aning om vad jag kommer att få göra, hoppas bara att det blir roligt. Efter jobbet har jag inga planer men lite senare ikväll kommer jag och tove åka till akalla för att fira jamie, hon fyller 18 år idag (tror jag).

Long time ago

Tomorrow comes the sorrow becomes his soulmate.

Ett steg bak i tiden

Is it love that I'm feeling?

Det blev ingen fika med donna, hon hade tydligen omprov. Vi ska ta det någon annan dag. Istället åkte jag direkt hem till tove och nu sitter jag på golvet i hennes rum. Hon är inne på wcn och sköljer ur sitt hår efter en hård och lång färgning. Det kommer nog bli väldigt fint, eller det kan jag iallafall ana.
Efter skolan gick jag och cyklade på gymmet i 15 minuter, duschade och fixade mig fin. Sen kom sandra in till sundbyberg och tog en macka med mig på 7eleven (ja, vi strävar efter att bli stamkunder där). Plutten skulle hem och senare ikväll skulle hon ut på krogen, lyckost! Men det är inte långt kvar tills lilla jag också är 18, ååh vad jag längtar.

Idag i skolan var det jag, camilla och vendela som styrde köket, vi ägde.

Så jävla snygg

En franskbalkong?

Bonjour madame
En härlig morgon som denna måste firas med lite franska.

Idag efter skolan ska jag träffa en tjejkompis (donna) som jag inte har träffat sen nian. Vi ska ta en fika inne i stan. Efter det kommer jag antagligen hitta på någonting med tove skutt.
Imorgon jobbar jag 12-17 och på söndag jobbar jag 8-15. Det är faktikst ganska skönt, för då kan jag sova ut på lördag och sen har jag hela eftermiddagen ledig på söndag (dörutom att min yoga börjar halv 7).

And I still see your face in mind, in mind when I'm a sleep.


I belive

Förlåt för dålig uppdatering.
Jag är helt slutkörd idag, har stått i köket hela dagen. Mina ben och armar värker, fullt allvarligt. Det känns inte ens såhär när jag har träningsvärk, fast det kanske helt enkelt är det jag har.
Igår iallafall sov jag hos min plutt. Vi hyrde "brudes bästa man", den var bra! Sandra var nära på att börja gråta, så bra var den hahha. Som nog ingen av er vet hade vi vår "fettis dag" igår också, åh herregud vad vi tjockade oss. Båda mådde illa när vi skulle gå och lägga oss. Stackars oss!

Idag efter skolan var jag, aida och vendela på 7eleven och tog en kaffe. Brevid oss satt en tant som hade någon sorts sjukdom, vi gissade på schitsofreni (eller hur det än stavas). Det var läskigt iallafall!

If it makes you happy it can't be that bad..

Saknar dig farmor

Tears streaming, down your face
when you lose something, you can not replace.

Farmor


Something pretty

Jag tittade igenom alla mina bildera igårkväll och kom fram til vilka av dem som jag tyckte var de absoult finaste. Tänkte lägga in dem då och då i mina inlägg så får ni säga vad ni tycker.

Alla här äter väll frukost? Det hoppas jag verkligen, man blir större av att inte äta frukost. Frukost är det viktigaste målet på dagen. Så för alla er som inte äter frukost, börja med det. Hur svårt det än är så mår kroppen bäst av det.
Själv sitter jag på min säng och äter min frukost - macka med skinka och fil med russin och flingor. Nyttigt va?

Red head en gång i tiden

I know you never felt romance.

Ser du mig?

Det är härligt att vara igång med träningen igen. Det är hemskt att inte träna, man känner sig slapp och jag är nästan helt säker på att man ser sig själv lite tjockare när man inte tränar. Eller så är det bara jag som är konstig som tror det haha. Men det är iallafall skönt att träna, det var det jag ville komma fram till.

Imorgon är det alex-sandra dag. Vi har bestämt oss för att (om vi är sugna) ha vår "fettis dag", köpa hem smågodis och hyra film. Det låter väll trevligt? Det tycker vi iallafall. Men först blir det en tur in till stan, både för att hämta vanessa och sedan för att kolla i några utvalda affärer.

Perfekt

Jag lovar, jag finns här för dig.


De 3 visa männen

Jag är som en och en halv människa. Det bor ett litet barn inom mig, ett barn som vill ut och leka.

Är det någon som är morgontrött och sällan kommer upp ur sängen på morgonen? Stackars er! Jag är nog världens morgonpiggaste människa. Visserligen behöver jag sova omkring 8 timmar per natt, men jag kommer alltid, och då menar jag alltid upp på morgnarna.

Några år tillbaka

Oh laura

I am a tree reaching for the sun.
Please don't hold me down.


Hon är avundsjuk

Nu gick precis tove hem. Vi gick på en långpromenad hem från Sunbyberg efter att ha tagit en kopp kaffe. Det fanns mycket som skulle bli sagt och kvällen var ung. Eller, det är den väll fortfarande antar jag.

Herregud, hittade en bild på mig och kamilla ifrån 1an. Vi är två otroligt sexiga varelser, helt seriöst. Saknar min gamla klass lite grann. Även fast min nuvarande klass är underbar tror jag nog ingen klass kommer slå 1B. Det är minnen för livet.



Mitt namn är kilometer och du är millimeter.

Ett skepp kommer lastat

Idag är en bra dag. Jag har varit i skolan som vanligt, det är alltid lika roligt. Efter skolan var jag och min sötnos på åhléns och virrade runt ett tag, sen var ja tvungen att springa och hämtat vanessa.
Direkt efter att jag lämnat trollet på hennes träning åkte jag och köpte garn. För jag ska faktiskt lära mig sticka, punkt slut! Jag behöver sysselsätta mina stackars händer som letar efter cigaretten. Men en sak kan jag lova, den kommer icke tillbaka, hur mycket mina händer än behöver dem.

Tre saker att se fram emot:
1. Ikväll ska jag och tove ta en fika i Sundbyberg, det behöver vi båda.
2. Imorgon är det min och vendelas dag, vi ska mysa och träna. <3
3. På onsdag är det alex-sandra dag. Då ska vi in till stan, kolla på lite möbler och sånt. Sen kommer jag sova över ute i Bålsta.

Så otroligt söta!

If love was a bird I would learn how to fly.


I need you

Höst nytt
Foto: Isabelle Johansson, geekbella.blogg.se

"Jag är rätt klok"

Min rubrik är ett citat från Sandra Mittjas.  

Hej alla härliga kvällsläsare.
Idag har jag haft en underbar dag. Solen har nog fått varenda Stockholmare att lysa upp. Det är trevligt att sitta på tåget och få solen i ögonen, härligt (som Bohman säger).
Den här soliga söndagen har jag spenderat med min släkt, en liten bit utanför Farsta, hos familjen Hammar. Det är nämligen min kusins födelsedag idag, och det var min mosters födelsedag igår. GRATTIS TILL ER BÅDA. Som sagt, idag var det släktkalas ute i Vidja hos familjen Hammar. Det var spring i allas små ben och efter en heldag med små barn är man helt slut, oftast. Men inte jag! Jag blir bara väldigt sugen på att skaffa egna barn när jag umgås konstant med andras, konstiga konstiga jag.

Och nu kom mamma, Bell och jag precis hem från yogan. Jag märker framsteg, det är alltid härligt. Det är fortfarande en lärorik lektion och jag hoppas att jag, i slut ändan, ska kunna gå ner i spakat/split.



Don't waist your time on things you don't enjoy.
Life is to short for that.
And always remember, life is what you make it.

The sweet escape

Det är nu nitton dagar kvar tills jag åker till Italien. Herregud vad jag ska äta mörk choklad och dricka cappuccino. Ni kan nog tänka er att det blir en hel del shopping också, det är ju trots allt min hobby.
Igår jobbade jag 8-17 på Melanders. Det var oerhört roligt, mycket berodde på att jag fick springa mellan restaurangens kallskänka och delin. Jag var nämligen tvungen att hjälpa Kristina (kallskänkan) när det blev små lunch ruscher. Jag fick göra räkmackor.
Efter jobbet bärde det av hem till Hässelby, där hela familjen var hemma. Då menar jag pappa, Bell, Åsa och Tilda, sen var Tessan där också (Matildas kompis). Vi åt lasagne och pratade om livet.
Jag tog 9 bussen till Rissne. Tove mötte mig i centrum och efter att jag hade bytt om och fixat mig åkte vi till Sundbyberg. Gissa vart vi gick? -Helt korrekt, 7-eleven. Vi tog en varsin kaffe och snackade skit. Sen åkte vi till, vänta, gissa igen? -JA, du kan ju det här, Brommaplan. Haha jag tror att det alltid blir så när jag och Tove inte har någonting att göra. Vi hamnar alltid i BP av någon underlig anledning. Kvällen rullade på.

I paris

I woke up and screamed fuck the world.

Ett tecken ...

Ett tecken ?

Igår var jag och Matilda (min mini lillasyster) ute och gick på stan. Vi gick och satte oss på café 60 ett tag, jag tog en cappuccino och plutten tog en enorm chokladboll, som hon orkade äta upp. Efter det gick vi in och kollade i lite möbel affärer, tro inte att jag släpade med henne till massor av olika -det var hon som föreslog det (; Jag hittade iallafall hur mycket fint som helst, funderar på att gå tillbaka och chacka några av dem jag tyckte om. Back to business. Vid halv 5 drog vi oss tillbaka mot Brommaplan, vi blev nämligen bjudna på middag hos familjen Eliott/Killander. Det var underbart.
Vid 21 kom pappa, direkt från Tyskland, och eftersom jag skulle upp idag och jobba åkte vi efter en knapp halvtimma. Men familjen kommer över igen ikväll, vi får se om jag är hemma eller om jag hittar på någonting med någon, antagligen med Tove eller Sandra.

I am the fire burning desperetly but you're controlling me
Release me


Fettis dag

Du är vad du äter.

Nu sitter jag Less och Sandra i soffan och kollar på du är vad du äter. Ja, idag hade vi en fettis-dag, för det säger min mamma att man måste unna sig då och då.

Orkar inte plugga just nu, ni får stå ut med att endast läsa mitt morgon inlägg.
<3

En magisk sked

Stressiga Stockholm kommer snart gå under.

För att själv kunna bli accepterad måste du acceptera andra. Som det gamla hederliga ordspråket "behandla folk som du själv vill bli behandlad".

Idag ska jag och Sandra leka. Vi lekte aldrig i måndags eftersom hon var sjuk, men idag, idag är hon frisk. Vi ska nog sätta oss på café gusto och plugga. -Ja, du såg vad jag skrev. Vi ska plugga. Jag känner på mig att vi kommer att få mycket arbete gjort, dock mycket flams också. Men vi tänkte sitta där i någon timme så vi har faktikst tid att både flamsa och plugga.

Löven faller från träden.

En alexandra


Som en lekstuga

Glamorös eller gräslig ?

För att hitta din egen stil (det vill säga, den du själv trivs bäst i) bör du pröva så många olika stilar som möjligt. Om du redan har hittat din stil behöver du inte läsa det här blogg inlägget, rulla ner till det tidigare inlägget isåfall. Men för er som är osäkra, som går och funderar på hur du egentligen vill klä dig, stanna kvar.
Att veta vad man vill är ingen enkel punkt. Jag vet absoult inte vad jag vill, varken med kläder eller med livet. Jag vill nog för många saker. Därför är min garderob en lekstuga. Jag har minst ett dussin olika stilar i min garderob och helt seriöst tycker jag att det är fantastikst! Att ena dagen kunna gå som världens prydaste fransyska och andra dagen komma med rolling stones t-shirt och baggie jeans. För er som är som jag, och tycker om det -fortsätt så!

 

En grå look är en livlig look. Till vänster har vi en grå stickad kofta, ett par randiga leggins och ett par skinnstövlar. Till höger har vi en grå stickad kofta, en vit skjorta och ett par röda stilett klackar. En grå look för dagen och en grå look för kvällen. Att kombinera den stickade koftan med en bomulls skjorta är ett vågat val men också ett lyckat val.

Behöver du hjälp med styling ?
Fråga gärna mig, jag är inte proffs, men jag vet vad jag pratar om.

Try or love again?

Är sjutton en bra eller dålig ålder ?

Pratade nyss med Sandra plutt, hon har varit sjuk hela veckan. Det är hon iochförsäj fortfarande, men imorgon kommer hon iallafall till skolan. Vi har kök... Blää. Vill inte ens ha kök, helt allvarligt. Står mycket hellre i servisen, träffar folk och är social. Det är helt klart min starka sida, att vara social.
Varför har alla helt plötsligt slutat blogga ? Är det bara jag som tycker att det är roligt, eller vad fan är det frågan om. Visst, Tove bloggar nog mer än mig men det är bannemej bara hon som gör det. Ni andra, skäms! Jag vill ha någonting att göra på dagarna, (ja mitt liv är rätt så patetsikt) men vad kan jag göra åt saken ? -Precis, absolut ingenting. Men det kan ni, genom att börja skriva små söta inlägg i era underbara bloggar.

Jag och min älskade syster var ute för ett tag sen och tog några fotografin på mig. Visserligen var det ganska mörkt ute och efter en kvart dog batterierna på hennes kamera. Men några fina bilder måste vi väll ha tagit ?

Don't go breaking my heart.

Dag och natt

Är vintern äntligen påväg ?

Godmorgon
Nu får ni ta fram duntäckerna och höja tempraturen på era element, för snart är vintern här. Som jag har längat att vintern ska komma, som jag har längtat att snön ska falla. Den tid jag älskar mest på året, är den tiden som snart ska komma.
När höst blir till vinter och man ser alla familjer dra sig till sina hem för att tända tusentals stearinljus. När snön lägger sig som ett täcke över Stockholms gator. När solens strålar skiner på det vita landskapet, och endast då, vågar folk sig ut på gatorna. När julafton är nära och hela Stockholms befolkning ska handla julklappar, samtidigt.
Jag älsar denna tid, denna tid som snart ska komma.

Egentligen behöver inte jag gå upp förrän om en timme, det är därför jag sitter här och bloggar, länge. Jag vaknade av mig själv och tydligen behövde jag inte sova mer. Mina armar och ben är helt slut efter gårdagens träning. Så jävla skönt! Det är härligt att känna "progress" framsteg.

Efter natt så kommer dag,
men dyrka tiden natten ger dig.

Stockholms gator

Kick&box, balboa nästa?

Är träning bra för kroppen ?

Det tror jag verkligen på, att träning är bra för kroppen. Man känner sig både piggare och starkare efter att man har tränat. Om du tränat 20, 40 eller 100 minuter har inte så stor betydelse för din "härliga tränings känsla". Att få upp pulsen är det stora pluset i kanten. Det är egentligen det som ligger bakom den "härliga tränings känslan". Gå ut och spring en kvart varje morgon, jag lovar att du kommer känna dig 120% laddad inför dagens alla händelser. Man får en lycklig känsla och en känsla av bättrad prestation varje gång man kämpar till max. När du väl är igång går det inte att stoppa, låt det bara inte gå för långt.
Ja, som ni säkert förstår kommer jag precis hem ifrån kicki&box passet. Det här var någonting för både mig och Vendela. Vi är helt tagna med storm. Så nu är det inbokat i vår kalender varje vecka, underbart!

En dålig dag är ingens lycka, men en bra dag är mångas vrede.

Jag vet att du kan

En talang ?

Idag har det varit en solig dag i underbara Stockholm. Jag har haft ännu en dag i lycka och harmoni. Visst har jag varit röksugen som aldrig förut, men jag är stolt över mig själv att jag har stått emot. Dock har jag ätit något mer än vad jag brukar idag, men hellre det än att röka. Jag kommer iallafall att träna bort allt ikväll.
Jag och Vendela ska gå på vårat första kicki&box pass på gymmet om en timme, då jävlar!

Ida, Ofelia, Vendela och jag ska göra en hemsida. PUNKT SLUT. Vi fick en uppgift av vår engelska lärare, eller jag kan nog inte kalla det för uppgift eftersom vi valde själva att göra det. Nu kanske du frågar dig själv, -varför i helvete ska ni göra en hemsida, frivilligt? Jo, den som gör den bästa hemsidan vinner nämligen 20 000 svenska kronor! Vi är grymt taggade på att vinna nu, helt seriöst.

Ain't no sunshine when she's gone.

A och E i paris


Tänk efter noga

Morsning korsning..
Nu tänkte jag prata om hur väl vi tar efter våra päron. Ni kanske inte tänker på det men det gör jag. Jag ser på Vanessa hur mycket hon tar efter Lillie, jag ser på Matilda hur mycket hon tar efter Åsa och jag ser även på mig själv hur väl jag tar efter min mamma och pappa. Det sägs att man faller för killar som liknar ens pappa, det är oftast inte efter utseéndet, utan mest på sättet. Jag märker att jag har iallafall gjort det, på utseéndet. De flesta jag har varit med är både snaggade och rätt så vältränade. Jag märkte även igår hur jag tar efter min mamma, kanske inte av hennes bästa sidor, men det hon säger fastnar i mitt huvud och så gör jag samma sak. Jag lämnar t.ex. aldrig mitt rum när jag har tänt ljus, jag tar aldrig upp pengar bland folk (när det är mycket pengar), jag kan säga till tove -det är 70% rea på topshop! osv.

Nu kan ni läsa det jag har skrivit i detta inlägg om och om igen, tänka på vad ni tar efter era föräldrar. Skriv gärna till mig om ni kommer på någonting. Nu måste jag kila till tunnelbanan för annars kommer jag försent till lektionen.

Kramis

If it makes you happy, it can't be that bad.
If it makes you happy, then why the hell are you so sad?

En härlig höstdag

Tjolahopp alla läsare!
Idag är en bra dag, jag är pigg och glad. Det kommer några väldigt härliga dagar i mitt sorliga liv då jag bara går runt och ler hela dagen. Imorse var jag väll inte på topp men dagen gick och jag blev bara gladare.
Sandra var tyvär sjuk idag med, den lilla stackaren. Och eftersom jag inte hade några andra planer åkte jag in till söderhallarna efter skolan, gick runt och kollade på hudkräm, köpte en faktikst. Från kropp och själ. Hoppas att den fungerar bra på min enormt känsliga hud. Det väntar att se, med olidlig iver. Efter det var det fortfarande en och en halvtimme tills jag skulle hämta Vanessa så jag bestämde mig för att hämta henne tidigare, kanske gå och ta en fika med min lilla ängel (självklart ringde jag Lillie innan och kollade så att det var okej, och det var det). Vi satte oss på café 60. Vanessa tog en kanelbulle och ett stort glas varmchoklad och jag tog en kopp cappuccino och en delikat rågbröds smörgås. Det var ingen billig fika och plånboken fick svida till en halv sekund, men det gick snabbt över.

Jag har räknat ut nu vad jag kommer tjäna i månaden på alla mina jobb. Inklusive studiebidrag kommer jag att tjäna omkring 5000 i månaden. Jag blev chockad av mitt resultat, men mycket glad må jag säga. Det känns ganska skönt att komma igång med en inkomst, eller vad man nu ska kalla det, inför att flytta hemifrån.

"Dagen blir vad du gör den till"

I thailand


Bluberry lifestyle, here i come!

Igår var jag och jobbade, för första gången, på centraleköket för Blueberry ute i Stocksund. Jag och Rickard (en av kockarna) hade bestämt att vi skulle mötas vid danderyd och sen ta roslagsbanan tillsammans. Men när jag är påväg smsar han och säger att "vi hämtar upp dig med bil om en kvart". Då, om jag ska erkänna, fick jag en liten klump i magen. -Tänk om de är två våldtäktsmän som har planerat allt ihop... Gurp. Och jag kan ju inte direkt sticka in huvudet i bilen och säga "min mamma har sagt att jag inte får åka med främlingar", så jag bestämde mig för att om det såg ut att vara två snälla grabbar skulle jag hoppa in och om det såg ut som två HD grabbar skulle jag springa därifrån!
Rickard och Erik var jättesnälla. No talk about it. Jag trivdes bättre i det här köket än i köket på Melles. Vi stog och gjorde wraps i 3 timmar och sen gjorde vi matlåder, dipper och soppor. Runt halv 4 kom leverans snubben och jag följde med och levererade all mat till alla olika ställen.. En på Sibyllegatan vid östermalmstorg, en på Regeringsgatan inne på NK och så slutligen, den som jag ska arbeta på) centralt på stureplan, precis mittemot svampen.

Idag ska jag och Sandra ha en heldag med varandra, vilket vi ofta har, men idag ska vi kolla vår piercing, åka till kista och köpa russin och sen ska Sandra sova över hos mig. En Alex-Sandra dag helt enkelt.

<3 äkta kärlek

Nu var man tillbaka

Nu mår jag bättre. Tove kom hit igår och vi kollade (eller mest pratade) igenom en hel film, king arthur. Den var verkligen inte bra. Kunde inte ens se klart den. men det var trevligt iallafall. Sandra skulle ha kommit också men hon fick feber, stackars liten. Men hon ska komma hit på måndag istället och sova över:)

Nu ska jag snart åka ut till Stocksund för att provjobba för blue berry life style. Det kommer nog bli roligt, eller det hoppas jag iallafall.

Kramis

Fuck

Tove kommer snart, mår inte bra. Är ledsen och arg. Jag vil inte vara det! När tar det slut? Fuck this life.

Nothing matters.

Pappas pannkakor

Tjinegeling..
För er som lyssnade på NRJ nyss hörde nog det jag snart ska komma att berätta. De ringde hem till en tjej och drev med henne. Hon hade sålt ljus för skolan, antagligen för att få ihop pengar till någon klassresa eller någonting. Och dem börjar samtalet med att säga att dem kommer från polisen och att någon utifrån täby (där hon hade sålt ljus) har anmält henne. Sen säger dem att det var kokain i ljusen och att hon hade "langat". Eftersom hon bara var 16 år skulle hon få åka in på ungdomsanstalt. Och den här tjejen blir ju helt chockad och vet inte vad hon ska säga. Hon sitter bara och säger, va? och jaa. Haha jag tyckte så synd om henne!

Jag kom överens med mig själv igår att om (mina barn vill) ska de få 1000 kr/år om de låter bli att äta godis. Jag tror fan att dem tjänar på det, både för pengarnas skull och för att inte få ett godis beroende på halsen. Fast bara om dem vill såklart, men vilket barn vill inte ha pengar, iallafall när de är mindre.

Can't you see you're my happiness?


Blue berry life style

Tell everybody i'm on my way, new friends and new places to see.
With blue skies ahead, yes i'm on my way.
And theres no where else i'd rather be.

Idag på serveringen fick jag vara hovmästare, det var jätteroligt! Jag fick välkomna alla gäster och förlja dem till deras bord. Vi hade också ett stort engelskt sällskap på 20 personer och jag fick ta beställning från två av borden, det vill säga, 20/3*2. Lite pirrigt men det gick bra till slut.
Sen efter skolan gick jag och Sandra till 7-eleven och tog en "fika".

Ska provjobba nu på söndag ute i Stocksund på centralköket för "blue berry life style". Dem som kontaktade oss angående extrajobb, som hade hittat vår annons på grannar.se. Ni som följer min blogg vet nog vad jag pratar om. Iallafall ska jag få provjobba den här söndagen och Mittjas kommer att få provjobba nästa söndag, vad jag förstår. Sen om vi tycker att allting funkar ska vi få börja jobba där regelbundet.
Jag kommer jobba lördag och söndag jämna veckor. På lördagar mellan 12-18 på smoothie baren på Stureplan och på söndagar mellan 8-någonting på centralköket i Stocksund. Det kommer nog bli ganska skönt med lite omväxling, slipper man stå och göra samma sak hela jävla tiden. Och självklart kommer jag jobba kvar på Melanders också.

Någon som själv jobbar med någonting roligt/intressant?

P.S. Haak = en grottmänniska, han säger att han inte har någon frys hemma. Vad händer med världen:O hahaha

Du är vad du äter

Det står på en hemsida (http://www.forskning.se/) att denna generation av barn kanske är den första där barnen lever kortare än sina föräldrar. Jag tycker att det är helt hemskt att sånt ens ska behövas skrivas. Kan inte folk äta med motta och sen vara nöjda? När vi ser på tvn överallt att folk i 3världen svälter ihjäl sitter vi med våra feta arslen på soffan med en chipspåse i handen och äter oss till döds. Kom ihåg, du är vad du äter.



Låt det inte gå såhär långt. Varken du (mentalt) eller din kropp mår bra av det.

Fryser sakta till is

godmorgon..

Tuggade precis i mig min sista mackbit och drack upp det sista av min drickyoughurt. Idag är en bra dag, jag känner mig pigg och glad. Mycket beror nog på att vi har serviering idag, önskar bara att jag kunde vara såhär på vanliga skoldagar också. Men skolan är liksom inte min grej, eller hur jag nu ska säga.

Det börjar bli kallt, graderna sjunker så fort överallt.
Och det hjärta som skulle bli ditt på något vis, det fryser nu sakta till is.

Idag efter skolan kommer jag och Vendela åka in till stan för att shoppa, och antagligen ta en kopp kaffe. Eftersom det regnade igår tyckte vi att det var bäst att ta det någon dag då det inte regnar. Så vi får bara hoppas att det INTE börjar regna idag, då åker vi nog ändå.. Vendela behöver nya skor och sånt vet ni.

gamla tider, från vänster: Chinsia, kamilla, jag och aida


Take me home

Att simma i svarta havet, att stå på toppen av mount everest, att rida på en elefant, att fotas med brad pitt, att röra vid frihetsgudinnan... Vad är din dröm?

Min största dröm är att se världen, se hur folk lever utanför Stockholms bubblan. Att känna glädjen med livet av att kolla på solen. Jag vill känna att jag hör hemma någonstans, jag vet att det inte är i Stockholm. Jag har en svag aning om att det är i Paris, men jag känner ändå att jag inte har haft mina rötter där. Visst, jag älskar Stockholm, det gör jag verkligen, men jag vetatt jag inte hör hemma här. Jag kommer att resa till varenda delstat tills jag hittar mitt 'hem'.



Är världen värd att se eller borde jag hålla mig inom min bubbla och vara nöjd med det jag får?


The circle of life

Nu har jag precis fixat till min profil design, jag börjar faktikst bli riktigt duktig. Eller, det tycker jag iallafall, hahaha. Egoist, javisst.
Har hjälpt Sandra med att skriva ett personligt brev på grannar.se, hon ska försöka att skaffa ett barnvaktsjobb. Eftersom vi planerar att åka på en liten resa någongång snart är det bra för henne om hon får in snabba pengar. Och då är det deffinitivt snabba pengar att vara barnvakt. Det är bara att spara varenda pennging man får och vips så har man iallafall 2-3 tusen i månaden. Så för alla er därute som vill ha lite snabba pengar, men som också tycker om att ta hand om barn! Gå in på www.grannar.se och skapa er egen annons.

Ikväll här hemma i Hässelby villsatd blir det lasagn. Och vet ni, min pappa är brilliant på att göra lasagn, därför har jag någonting att se fram emot. Ikväll har också Grey's anatomy premiär, är inte helt inne på att se den men vafan får nog ta och göra det ändå. Jag älskade det programmet förut iallafall, det fastar nog igen ska ni se.

There is more to see, than can ever be seen.
Or to do, that can ever be done.

Jag är påväg


jag älskar björn bröder, och phil collins som även sjunger några sånger i tarzan och andra disney filmer.

Håll käften

Hej snopp
Jag har utrbrotts dag idag. Stör mig på allt och alla, det går över om ett tag. Men just nu har jag bara lust att slå alla som pratar med mig, så snälla gör mig en tjänst, håll käften!

Sandra är inte i skolan idag, tråkigt. Hon hade nog fått mig bättre humör, antagligen. För lilla Sandra bryr sig inte om vad jag säger och skulle säkert bara stå och försöka muntra upp mig, på så sätt blir jag glad. Men folk som inte fattar det, håll bara käften.

Kramis

RSS 2.0