Pysseldag

Godmorgon.
Igår kväll hade jag och nessa pysseldag. (Egentligen skulle sandra ha varit med också, men den jäveln var fast i västerås.) Vi gjorde ett pepparkakshus som blev jättefint, massor av härliga färger. Vi målade på muggar och på ljus. Vanessa gjorde en jättefin överraskning till sin mamma, jag blev så inspirerad att jag härmade henne. Hon var allt bra duktig hon. Sen målade jag två foto-ramar, de blev faktikst (helt seriöst) väldigt fina.
Vid nio tiden skjutsade mamma och jag hem vanessa, lill gris var så trött, hon höll på att somna på bilresan hem.

Vanessa sarossy
Min älskade nessa.

Som en boll kommer jag tillbaks till dig.

När vi två blir en

Har ingentinga att säga, förutom att jag är trött. Sovgott.

Jag älskar dig Jag älskar dig

En stund så brann den,
en sekund sen försvann den.


Hipp hipp hora

Godkväll.
Idag har jag varit uppe i varv, från klockan 6 imorse tills nu. Kom hem för en timme sedan, har inte suttit still mer än 30 minuter åt gången på hela dagen. Jag är helt slutkörd. Det är jobbigt att stå och servera i 7 timmar och sen jobba i 4 timmar, det tar på krafterna kan jag lova.
Imorgon blir det tjejmiddag hos kicki. Det blir jag, tove, bella, sandra, kicki + fyra brudar från hennes klass. Kommer nog bli roligt. Jag och tove får ta bion någon annan dag, antar jag.

Let it snow, let it snow, let it snow.

Skaka rumpan

Godmorgon.
Nej vår klass är inte normal. Men nog är den rolig och oseriös, hela tiden. Här har ni ett klipp från vår idrottslektion, vi tog över lektionen.



Idag ska jag och sandra gå på stan. Underbar Stockholm. Vi ska handla pyssel saker som vi ska ha på vår pysseldag nu på lördag. Då ska vi baka lussebullar och göra pepparkakshus också! Det blir liksom en heldag med julsaker. Härliga, härliga jul. Jag längtar tills jag ska börjar köpa julklappar, helt allvarligt, jag gör det.

Saknar lust och energi, saknar allt vi är förtjusta i.

One love

Hej,
rolig dag i skola. Alla var väll lite smått irriterade nästan hela dagen, men som sagt, vår klass går inte att unvika. Om en är sur, är alla sura. Spelar ingen roll om man sitter och skäller ut hela bunten, vi kommer alltid tillbaka till varandra. Härliga umgänge.
Efter skolan gick vi (jag, deda och sandra) till gymmet. Jag gymmade 20 miuter och piff&puff solade. Efter det lilla äventyret åkte sandra hem, jag och min smurf gick och fikade. Vi hittade ett mysigt litet fick på sturegatan och smög kraftigt in med snabba steg. Väldigt hemtrevligt och gästvänligt, trevlig personal också för den delen. Det blir nog fler mustiga bullar och kaffekoppar på det fiket må jag tro.

Enkel att älska

Katt svalde ficklapma. Lös i magen.


En famn för mig

Här finns så mycket vackert,
som jag inte kan se.
Jag drar mig sakta undan
och solen följer med.
Jag vet vad jag behöver
och jag stannar där jag är.
Det snöade idag
och det finns en mening med det.

Jag tror att jag har valt något
som inte gör mig väl.
Och om du inte saknar mig
så har du dina skäl.
Men älskling flyg till mig
jag vill att du ska se.
Att det snöade idag
och jag tackar dig för det.

Violet hill

Goddag.
Inte mycket att säga. Trött som ingen annan. Åt precis soppa och bröd med mamma, mycket gott. Innan maten var jag och simmade (själv) i 25 minuter. Mycket nyttigt. Både för kropp och själ.
Har jag sagt till er att jag läser världens bästa bok? Den heter iallafall The cupid effect. For u mates who enjoy reading on english, read it! I can promise u that u will like it, even though it's simple, it's good.

I sommar (ja, jag är medveten om att det är långt kvar) ska vendela följa med mig ut och segla. Hon tycker tydligen om det, vilket jag inte hade en aning om. Det tror jag kommer bli jätteroligt. Sola och bada i piña colada. Min sötnos.
Självklart kommer kim också följa med en vecka, det är tradition!

Vår segelbåt. När pappa seglade över atlanten.
Här är en bild på vår segelbåt, Isabelle. Bilden är tagen när min pappa seglade hem henne från USA.

We live in a beautiful world.

hatar måndagar

Snön har fallit på vår vackra stad.
På med dunjacka och mössa, det blir kallt ute idag. Senare i veckan sägs det att det ska klarna upp, men det hoppas jag verkligen inte.
Idag måste jag och sanra plugga, det är helt sjukt, vi har världens största prov imorgon. Jag har inte ens öppnat plugg-boken, hur dum får man vara....

I thought I knew you.

Söndag morgon

Godmorgon.
Har inte så mycket att säga, förutom att jag är trött och ska snart åka till jobbet.

less
Idag fyller less år, grattis! Vi är bjudna på lunch/middag kloockan 4.

Vingklippt ängel

Äntligen fredag.
Inte för att det gör någon skillnad för mig, jag ska ändå upp imorgon och jobba. Men på jobbet tjänar jag iallafall pengar, vilket jag inte gör när jag går i skolan.
Det var faktikst roligt idag i köket (tänka sig), men det berodde nog mesta dels på att jag stog i disken. Jag och sandra fick varken prata, vissla eller sjunga ute i köket idag (alla var på jättedåligt humör). Så vi ställde oss frivilligt i disken och det var roligt!!

Ikväll blir det hemmakväll, mamma och jag ska kolla på en film som börjar halv 10. Kanske går till jonas (70c) ett tag och träffar lite annat folk, fast bara en snabbis isåfall. Brände mig i ansiktet idag när jag solade, ser ut som ett miffo.

One minute I held the key,
next the walls was closed on me.

Torsdag kväll

Lovely night.
Jag kom precis hem från en halvtimmes övningskörning. Visst är det fortfarande roligt att övningsköra, det kan jag verkligen inte klaga på, men att sätta sig i en bil och köra när man egentligen vill ligga och sova, det är däremot inte roligt. Gasa, växla, bromsa, koppling, växla, stanna, växla, titta, gasa, växla, koppling, bromsa.

Jag är så trött att jag skulle kunna somna stående. Vad är det med mig? Jag brukar aldrig vara trött, speciellt inte om jag har sovit länge kvällen innan (vilket jag gjorde innat p.g.a. vår försovning). Det är antagligen p.g.a. årstiden. Men jag älskar vinter och mörker. Jag älskar att sitta i värmen med tända ljus när det är svinkallt och mörkt ute. Winter makes me nappy, winter makes me good. Sumer makes me happy, sumer wakes my hood.

Tänd ett ljus och låt det brinna,
låt aldrig hoppet försvinna,
det är mörkt nu,
men det blir ljusare igen.
Tänd ett ljus för allt du tror på,
för den här planeten vi bor på,
tänd ett ljus,
för jordens barn.

African queen

Goddag.
Jag och sandra försov oss imorse, sprang till bussen, missade den och gick till stationen. Helt onödigt att åka till skolan när vi ändå har kök och slutar vid 1. Det var inte mycket att göra åt saken.

Snart är det jul, vad jag längtar.

God jul

Jag drar mig sakt undan,
och solen följer med.

Onsdag eftermiddag

Mitt på eftermiddagen.
Nu sitter jag och deda i spec. rummet och ska snart ha engelska lektion, fast vi ska iochförsäj kolla på film. Vet inte rikgit om man kan kalla det för lektion, filmen är dock väldigt bra. Vi hade precis religion, världens tråkigaste ämne, det kan jag lova er.
Efter skolan idag ska jag hämta vanessa, ta henne till hennes träning och sen åker jag tillbaka in till stan. Tänkte gå runt i lite affärer och kolla på några saker och senare ikväll ska jag möta upp sandra i Duvbo. Vi ska simma i en timme och efter det åker vi till Bålsta. Den här veckan är det nämligen sandras vecka och vi ska sova hemma hos henne ute på landet, bland kossorna: MUUU!!

Tell me one thing that makes me happy.

En bra onsdag

Godmorgon.
Ska jag berätta en hemlighet? Jag vet ett underbart sätt att må bra om dagarna.

Varje morgon innan ni går till skolan/jobbet, ta fem minuter och sitt ner. Ta fram papper och penna och rita ert stjärntecken över hela pappret, antingen en stor eller många små, det spelar ingen roll. Medans ni ritar, kom på bra egenskaper och er själva just idag, säg dem högt för er själv, t.ex. jag valde snygga kläder idag, jag har en bra hårdag, det kommer att gå bra på matteprovet osv. Jag vill att alla mina läsare testar det här i en veckas tid och sen skriver till mig om ni har känt er piggare/gladare/argare etc. Även om ni tycker det är onödigt och slöseri med tid, snälla, det är bara fem minuter av er tid.

You make me want to do the things I never thought I would.


Tisdag kväll

Vendela och alexs dag.
Idag var nästan alla på dåligt humör, vilket gör att hela klassen bråkar (stör sig på varandra). Men min klass är bara för härlig och det blir nog aldrig några hurt feelings må jag tro. Efter skolan åkte jag och deda hem till henne, jaa jag har varit hos deda!! Har aldrig varit där förut, konstigt nog. Det var jättefint, hon bor i ett rosa hus ute i Viksjö. Hela huset spelade sig i vendelas personlighet och jag såg direkt vad hon var stolt över och mindre stolt över. Vi hade det underbart som vanligt och spenderade mesta tiden i vendelas säng (jag vet vad ni tänker) och svaret är nej, vi låg bara och pratade om livet i allmänhet. Vendela Hellevik, en av mina närmsta vänner. Helt underbar rakt igenom.



Lived to see a lovers final breath.

Lyckliga tisdag

Underbara morgon.
Morgonen efter att jag har tränat är jag alltid eld och lågor. Det finns ingenting som kan hindra mig från att ha världens bästa dag idag, inte ens skolan. Idag behöver jag konsentrera mig på mig själv, gör mitt och inte bry mig om andras humör. Jag kommer fortfarande vara jag, bara en mer tyst jag. Vi får se hur länge det håller!

Egoism javisst
I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word


Läggdags

Gå-och-lägga-sig-tid.
Ikväll, eller runt 5, träffades jag och bella i Duvbo och gick och simmade. Vi simmade 30 längder, dvs 750 meter, på 30 minuter. Det är väll inte världens snabbaste rekord men ändå inte långsamt. Efter satt vi i bastun ett tag med våra ansiktsmasker på oss och sen åkte i hem till Rissne.
När jag kom hem stod maten på bordet, spagetti och köttfärssås. Och nu sitter jag in my PJ's och ska snart gå och sussa. Jag sökte förresten utomlandspraktik idag, både till Frankrike och England, hoppas att jag får åka! Behöver komma utomlands mer än en gång nästa år, snälla snälla snälla låt mig få åka/komma med. Jag hade iochförsäj rätt så bra argument och borde därför få åka, det är upp till skolan.



You make me feel good.


En lek

Livet leker med mig
jag leker tillbaka
jag ramlar
jag börjar gråta
jag ställer mig upp och går vidare
livet leker med mig
jag leker tillbaka
jag vinner
jag skrattar
jag börjar promenera framåt
livet leker med mig
och jag leker tillbaka

Måndag morgon

Good morning everyone.
Ny vecka, ny attityd. Den här veckan ska jag sikta in mig på att vara ärlig, inte säga allt jag tycker och tänker utan bara vara ärlig. Prova ni också. Klipp ut små fyrkantiga kort, kanske 20 stycken, på varje kort skriver ni olika egenskaper (t.ex. entusiastisk, ärlig, omtänksam, öppen) och varje veckoslut drar ni en lapp som visar er vad ni ska sikta in er på veckan som kommer.
Kommer ni ihåg när jag skrev om hur man skulle få en kick varje dag? Av att t.ex. gå fram och prata med en främling eller att springa till tunnelbanan, det här är ungefär samma sak. När ni väl har valt en veckolapp och när ni fullföljer en av dem kommer ni känna en sorts kick. Ni kanske har vågat säga ifrån även fast ni inte brukar göra det eller så höll ni upp dörren för en gammal tant istället för att släppa den i ansiktet på henne. Tro mig, det är en kick av att bara vara omtänksam.

oxe
It must be love that I'm feeling.

Viva la vida

Hej hopp.
Nu är det kväll, mörkt och härligt. Sitter hemma hos tove, vi ska snart åka ut på ekerö och tove ska härja lite. Jempa ska med också men är seg som alltid.
Dagen har gått förbi snabbt, som vanligt. Jag jobbade som sagt mellan 12-17 och direkt efter jobbet blev jag bjuden på middag hos familjen blyberg. Vi pratade om gamla minnen och fick oss ett skratt hit och dit.

Helt seriöst, coldplay äger!!

Underbar helg

Godmorgon.
En bra dag? Nej, eller sådär. Känner mig lite smått irriterad och röksugen, det har jag gjort sedan i torsdags, det är förjävligt. Ska snart åka till jobbet, jobbar tills 5 och sen tänkte jag ta en simtur, kanske får med mig bella också;) Senare ikväll ska jag träffa tove, snacka lite skit och antagligen hitta på någonting roligt.
Den här veckan har gått förbi snabbt och så har även åren, det känns som om jag fortfarande är 14. Good times, bad times. I veckan tog bell några snygga modell bilder på mig och sandra, vi är enormt söta - båda två.

 

We need to swallow all our pride
And leave this mess behind

Jag önskar att jag var en fågel så att jag kunde flyga iväg.

Magsår eller irritation?

Buenas seras.
Idag har jag och sandra shoppat, jobbat på älvsjömässan och gått på bio. Dagen började bra och vi var båda på våra bästa humör, vi tog en vända på hornsgatan och sen bar det av till söder. Vid 1 tiden bestämde vi oss för att åka till mässan och börja jobba, som tur var stod det redan 100pers där och vi kunde faktikst gå tidigare, till och med. Träffade folk som jag inte ville träffa men även folk som jag ville träffa, härligt att se gamla ansikten. Vi åt en varsin wok på melles och sandra drack ett glas vin (den jäveln). Efter någon timme var det dax för bio, Saw V, den var väll helt okej för att vara nummer 5 i serien. Lite för mycket blod för min smak, men varför ska man klaga.

Lev ditt liv till det yttersta, ta chanser.

Imorgon blir det upp och hoppa i gryningen, för sandra haha. Jag kan ligga och sova ända fram tills tidig förmiddag, fast dock har jag många ärenden och äventyr på gång imorgon. Så det blir nog en tidig morgon för mig med, som vanligt.

Nya lägenheten
En bild av planritningen på vår nya lägenhet. Jag kan inte beskriva hur glad jag är att äntligen få flytta, äntligen.


Äntligen fredag

Morgon.
Jag är vaken, som vanligt.. Men sandra ligger och sover fortfarande, hon kanske håller på att bli en sjusovare.
Jag ska berätta en sak som jag inte berättade igår, men endast för att jag var orolig att det inte skulle bli av om jag satt och pratade om det till allt och alla. För några dagar sedan var vi och kollade på en lägenhet i Mariehäll, efter ytterligare några dagar la vi ett bud. Igår fick vi ett JA från hon som äger lägenheten, mamma och Less ska dit idag klockan 9 och skriva kontrakt. JAG SKA FLYTTA!
Nu ska jag hoppa upp på cykeln och ta en tur ut i fantasin, det är så härligt när man väl sitter på fan skapet och känner att pulsen drar iväg.

En tom yta är som ett dragspel på vatten

You are too late

Godkväll.
Idag har jag och sandra stått på älvjömässna, det var faktikst jätteroligt! Fast framåt kvällen blev kvällen lite seg, träffade artin där och han tog sällskap med oss hem. Väl hemma i rissne hyrde vi P.S. I love you, den var helt underbar. Sandra grät nog igenom hela filmen men det gjorde icke jag...
Imorgon efter att vi har spenderat ytterligare en dag på älvjösmässan ska vi gå och se Saw V. Hoppas att den är bra, men det tror jag att den är. På lördag ska jag chilla med tove, vi hittar nog på någonting roligt, som vanligt. Jobbar iochförsäj hela dagen fram till 5, men det kommer alltid en nattetid också.

Tokyo

I have seen birth, I have seen death.

Upp och hoppa

Godmorgon!
Nu är jag och sandra uppe, överlyckliga att vi inte har skola idag. Och nu, eftersom vi vaknade så tidigt, hinner vi antagligen göra alla saker vi hade tänkt göra. Dvs. åka till ikea och sen till kista.

Igår hade jag med mig min kamera till skolan, här har ni några smaskiga bilder på mig och mina nördiga klasskamrater.
 

I feel nice, like sugar and spice.


It's the real life

Skola. Väldigt roligt att träffa mina underbara vänner + att sandra har tagit bort sin tandställning. Vi ska snart ha religion. Vi ska iochförsäj bara kolla på film så det kan man egentligen inte räkna som en lektion, tycker jag.
Efter skolan ska jag och sandra hämta vanessa. Sen åker vi direkt hem och lagar mat, sandra ska tvätta lite och sen efter maten ska vi åka och simma. Imorgon på eftermiddagen ska vi till ikea, kista och sen (som ni alla säkert vet) ska vi till älvsjömässan. Vi ska bara stå och le och prata bra om vår skola för alla 93or som kommer att vara där.

Suck my dick.

I've been wrong

Hallå såhär på morgon knuten.
Jag vaknade för 20 minuter sedan, av mig själv! Har sovmorgon idag till kvart i 11 och så vaknar jag klockan 7, helt jävla otroligt. Men men, är iallafall utvilad och pigg efter morgondagens äventyr. Jag och vendela solade en kvart var innan vi hade kicki&box passet igår, vendela blev som en pepparkaka, not me.
Har inte så mycket att skriva om.

I will never forget.


Favorit tisdag

Godkväll.
Favorit tisdagar är min och vendelas dag, vi är alltid med varandra efter skolan och sen mellan 18.15-19.15 går vi på ett kick&box pass i Sundbyberg. Idag fick vi sluta extra tidigt från svenskan, direkt efter skolan åkte jag och vendela hem till mig. Påvägen köpte vi en ansiktsmask och en grillad kyckling, vendela lagade nämligen kycklingsallad till oss båda + min syster. Medans vendela lagad maten satte jag på mig min ansiktsmask, underbart. Och detta kan nog vara ganska svårt att föreställa sig för vissa, men vendela var utan smink idag. Inte hela dagen dock, men så fort vi kom hem till mig tvättade hon av sig och hade sedan så resten av kvällen. Hon var enormt söt och helt ärligt tyckte jag att hon var 100% snyggare utan smink, fast det vet hon redan om.

Imorgon är det min och sandras dag egentligen men den här veckan (eftersom att vi ska stå på älvsjö mässan)
har vi både onsdag, torsdag och fredag med varandra.

En osminkad vendela Kärlek

Kärleken är svår att beskriva med ord men jag älskar dig!

Två elefanter balanserade

Godmorgon.
Ni som känner mig vet hur oerhört mycket jag hatar en av mina lärare. Jag ska berätta hur han är, för er som inte känner mig, i texten kommer jag att kalla honom för P. Man tycker att en lärare ska ha planerat en lektion, lika så som vi elever planerar om vi ska ha ett föredrag - det gör inte P. Man tror att en lärare ska bedöma alla elever lika - det gör inte P. Jag hade lagt ner min själ i ett arbete för några veckor sen, jag hade ingen planering att gå efter utan jag gjorde som jag kom ihåg ifrån högstadiet, att P sen sitter på lektionen och läser igenom det på 1 och en halv minut när jag sitter mittemot gör mig ganska upprörd. P skriver dit ett VG+++ och säger 'mycket bra'. Men snälla, det finns ingenting som heter VG+++ och man läser inte ett arbete som är fyra sidor långt på 1 och en halv minut, lär dig! P tror att alla elever är "kompisar" och genom att ge oss raster tror han att vi blir superglada. Det är klart det är roligt att inte lära sig någonting, ha massvis med raster och ändå få ett bra betyg... i 2 månader, sen blir det pest och pina. Jag går inte till skolan för att sitta på en lektion och kolla ut i tomma intet, jag vill lära mig! Jag är trött på P och kommer helt seriöst att lägga av med Ps lektioner snart, det hänger på ett hårstrå.
Livet är inte enkelt men man tycker att skolan borde vara rättvis, jag vill lära mig och det tror jag att många andra också vill. På Ps lektioner finns det ingenting att lära sig och absolut ingen att lära sig av.

'

Life aint easy but can be if you try.

I used to rule the world

Godmorgon alla glada och pigga läsare.
Jag har fått magkatarr, härligt eller hur! Så nu måste jag äta regelbundet och i små portioner + sluta äta de saker jag får ont i magen av, t.ex - kaffe, nötter, choklad, ljust bröd.. Än så länge. Fast egentligen kanske det är bra att jag gör det, då kommer jag iallafall inte få ont i magen.

Igår jobbade jag på BB, de killarna är allt bra härliga. Det finns inte EN enda skämmig situation när man är i det köket, och ingen jävla kock-humor heller för den delen.



Look at the stars, how they shine for you.

Tears and rain

Underbara vänner, vad skulle jag göra utan er? Tack för att ni bryr er, jag uppskattar det verkligen.

Ska snart rusa iväg till jobbet. Tog över sandras pass idag på BB och jobbar nu mellan 9-15. Efter jobbet har jag inga planerade äventyr men lite senare ikäll har jag yoga, äntligen.

Ett tag sen

Ett jävla humör

Morsning korsning.
Idag är en väldigt bra dag, det känner jag redan nu. Klockan är lite över 7 och jag är redan klar! Ska inte åka förrän om 20 minuter, fick lite tid över för att skriva ett blogginlägg.

Tiden går så jävla snabbt.
Det känns som om det var igår som jag började på matpedagogerna, som att det var igår jag såg vendela för första gången och tyckte hon såg ut som världens bitchigaste tjej. Inget illa menat vendela, du är världens underbaraste tjej! Det känns även som om det var igår som jag började på engelska skolan, när jag stod i kön och såg alla mina klasskamrater, herregud vad jag var nervös. Jag hade blivit tvingad av mina föräldrar att börja på engelska skolan och jag såg absolut inte fram emot det.
Tiden går helt enkelt för snabbt.

I don't want to work today.

The sum of all fears

Godkväll.
Nu mår jag på topp igen och vi har precis kollat klart på en jättebra film här hos familjen johansson-killander. Om ni vill se en jävligt bra film kan jag rekommendera denna; The sum of all fears.
Imorgon ska jag fika med tove efter skolan, har inte träffat min tuss sedan innan jag åkte till Italien. Efter det ska jag möta sandra inne på medborgarplatsen, hon ska nämligen provjobba på melanders imorgon. Hoppas det går bra för min älskling.

Alex hjärta deda

Jag hade föredrag igår på svenskan och gissa vad jag fick för betyg... Ja, jag fick MVG!! Blev superduperglad, och jag tyckte själv att jag var oerhört duktig. Det tyckte alla andra också by the way.

Good things happen, bad things too.

Det började bra

God eftermiddag.
Jahapp, då var man sjuk. Inte för att jag mår piss illa, men jag orkar knappt gå. Är helt vattenfylld i ögonen och kallsvettig i pannan, antagligen efter min och sandras promenad hem igår. Men så jävla kallt var det väll inte ute?

Pappa kommer och hämtar mig efter att han har slutat jobbet, slipper jag åka buss. Snälla pappa.

Jag vet inte vad jag vill med livet.

Lyssna på mig



Ligger på sängen hemma hos sandra. Vi är helt utmattade efter en lång promenad hem från station.
Det var trevligt att träffa både vendela, ofelia och sandra igen. Man saknar de små trollen när man är ifrån dem. Det var jätteroligt i skolan också, vi slapp ha religions lektion - soft eller vad?
Men nu ska vi snart gå och lägga oss. Imorgon ska jag eventuellt ta hand om vanessa och chantel i någon timme efter skolan. Annars åker jag nog hem till sjuka tove och hälsar på, hon ska ju faktikst få en liten present ifrån Rom hon också.

Ha det underbart.
Vi hörs.

The big city

Buena seras!
Som sagt, det var helt klart underbart i Rom. All människor var trevliga, eller de flesta iallafall, och miljön/atmosfären var obeskrivlig. Dock är jag fast vid min talan om att Paris är min stad. Men för alla er som vill uppleva en resa som ni sent kommer glömma, åk til Rom.

 

Idag ska jag umgås med sandra efter skolan, vi ska hämta vanessa och sen får vi se vart vi hamnar. Det ska bli roligt att träffa vendela, tove och sandra igen, har saknat dem så mycket. Inte för att jag har velat åka hem för att träffa dem, men visst har det varit tomt att inte ha någon att prata med förut min mamma. Som är underbar och bäst by the way.

The sky is blue.


I love this life

Sista dagen

Jag har haft det underbart. Har mycket att fixa och ska snart kolla på desperate housewifes. Får helt enkelt skriva och berätta om min weekend i Rom imorgon bitti.

RSS 2.0