Infinity

My heart is melting for the things you do..
Vad är det som händer med mig? Jag är glad, pigg och trevlig hela dagen, alla dagar. Visst att jag inte har så många dåliga stunder men jag brukar iallafall ha det någon gång ibland. Ännu en mystisk sjukdom.......

Take my body close

25 februari

You see me as a bird,
but I can't fly.

Godmorgon trogna läsare! Idag är en underbar morgon, dock ingen sol, men ett toppen humör. Idag jobbar jag på Sture mellan 9-17 vill jag tro. Dagen kommer snabbt nå sitt slut och då ska jag hem till Simon och kolla på film (och dricka smoothie). Men jag ska ha hemgång hyfsat tidigt eftersom jag jobbar imorgon ockås, så natten kan inte vara alltför ung.

I will be waiting.

You make me smile

A lack of sunshine
in my eyes, why?

Underbara Stockholm. Att leva och bo i denna vackra stad får mitt hjärta att slå fortare än någonting annat. Jag skulle aldrig kunna föreställa mig själv leva i en annan miljö, inte heller se mig själv följa en annan livsstil en denna.
"I detta liv må allting ske i denna stad må alla le"



I Stockholm förfan!

24 februari

Vi lever i vår egna värld..
Gud vad härligt att vakna till solen som tränger sig in mellan persiennerna. Det ger mig en viss livsanda och nu ser jag definitivt fram emot vad dagen har att bjuda på. Förhoppningsvis en tallrik med godheter och härliga stunder.
Sitter här, med en smoothie i ena handen och ett nykokt ägg i den andra. Ska snart iväg till jobbet. Idag ska jag spendera ännu en lärorikdag på Sibyllegatan. Där skulle jag vilja påstå att jag lär mig någonting nytt en gång i halvtimmen. All den information som kommer in genom dessa tunna öron, stannar där. Believe me.

Teach me how to swim at night
and I will swim.
Show me how to start a fight
and I will win.
Push me towards to the light
and you will see,
that everything I do
I do it for you.

23 februari

I never ment to cause you trouble..
Idag var jag ledig! Superhärligt att bara tralla runt på stan själv och göra det jag kände för. Jag hann med att luncha med Sandra, dricka te med Tove och Philip och sen slutligen ta en fika med 70is och Tove. Jag hade kortsagt en underbar dag, men människor jag tycker om!



Once you let me in
it's hard for me to get out.

Alexs supersallad

Alexs supersallad
2 portioner

½ romansalladshuvud
1 näve färsk spenat
1 näve färsk ruccola
1 avokado
2 champinjoner
pumpafrön
solrosfrön
gojibär
torkade tranbär
torkade blåbär
broccoli
citron



Gör såhär: Börja med att steka broccolin lätt i lite matolja, låt den få lite färg och ta sedan av den från plattan. Skölj och blanda roman, ruccola och spenaten i en står skål. Hacka ner avokadon och pressa lite citron över blandningen. Häll i tranbär, gojibär och den stekta broccolin. Blanda om ordentligt och servera med ett glas citronvatten toppad med blåbär.
I salladen har ni allting som kroppen behöver; vitaminer från det gröna, fett från avokadon och antioxidanter från gojibär och blåbär. Därför kan jag lätt kalla denna rätt för en supersallad. Den är enkel att tillaga och skuldfri att servera till middag/lunch en gång om dagen.

Be mine

Se till att leva livet till det yttersta..
Jag har ont i mina ben, jag har ont i min rygg och jag har definitivt ont i mitt huvud. Jag har jobbat hela dagen och jag är helt slut. Idag blev vår dag längre i köket, på grund av vad vet vi inte, men någonting var det iallafall. Vi jobbade över nästan en timme än vanligt. Mig gör det absolut ingenting, vi har det ändå så trevligt ute i köket och jag skulle inte byta ut mina söndagar mot någonting.

I'm not angry
I'm just saying;
Sometimes goodbye is a second chance

22 februari

Om du längtar hem någon dag..
Om exakt 5 veckor sitter jag i en solstol vid poolen, antagligen med 2 kusiner springandes runt mina fötter och en släkt som pratar för fullt. Men snart är jag där.

alexandra

Make me believe
in miracles.
I already believe
in you.

Det sägs att..

..våren är påväg!
Jag provade precis min nyinköpta spikmatta. Alla på jobbet och på yogan har pratat så gott om den så jag var bara tvungen att köpa en. Det var inte direkt som jag trodde det, alla hade förvarnat mig om hur ont det skulle göra men jag tycker inte att det gjorde ont. Kanske att det kliade och ett någolunda ilande kom då och då vid svanken, men thats it! Jag kan inte säga så mycket mer än, behöver nog använda den några dagar innan jag kan se resultat.

"Shakti spikmatta har 6000 akupressurpiggarna vilket gör den till ett effektivt verktyg för hjälpa till att lösa spänningar och ge djupavslappning. Shakti frisätter stora mängder endorfiner, må-bra och lycko- hormoner som ger kroppen återhämtning och vila. Ditt välbefinnande kommer att öka vid regelbunden användning, både fysiskt och mentalt."

21 februari

But she didn''t understand
She just smiled and held my hand

Jag är ett barn.
Jag har insätt det nu, det var bannemej på tiden att jag gjorde. Jag är inte ens 18 år och jag springer runt och "låtsas" vara vuxen. Jag måste bli barn igen, eller jag är ett barn. Jag måste sluta vara vuxen, jag måste börja göra saker som barn gör. Men vad gör vi? Vi leker inte med barbiedockor längre och vi ska inte bilda familj än, vad gör vi då? Vi är ju bannemej fast någonstans i mitten av allting... Jag är ett barn.

I want to live like common people


19 februari

Äntligen fredag!
Ikväll ska jag partaja, Jennifer Norin fyllde 18 år igår. Grattis i efterskott sötnos. Och idag blir det härj ute på Lidingö. Får se om jag ens kommer hem ikväll, jobbar dock imorgon men jag börjar inte förrän 12.

The sun is in the sky
like the smile on your face.
My hands kisses yours
like a snake eats flies.


En nyttigare boll

En nyttigare boll
15 bollar

2 dl mandlar
2 dl chasewnötter (osaltade)
12 torkade aprikoser
5 torkade plommon
3½ msk kakao
agave (finns att köpa på hälsobutiker)

File:Chokladbollar.jpg

Gör såhär: Lägg aprikoserna och plommona i blöt (kallvatten), låt stå. Medans de mjukas upp kan du börja hacka mandlarna och chasewnötterna. Blanda dem i en liten skål/burk, ställ åt sidan. Det behöver inte vara alltför finhackat, allting ska ändå mixas i en mixer i nästa steg. Gå tillbaka till de blötlagda frukterna och hacka dem också, blanda ner i nötmixen. Tillsätt kakao och mixa i matberedare/mixer. När allting är tillräckligt blandat kan ni tillsätta agaven, tills smeten är rullbar. Avsluta bollarna med att rulla dem i råkakao, kokos eller hackade chasewnötter.


18 februari

Jag springer, jag går, jag vilar.. Men när är jag framme egentligen? När tar denna kringliga stig slut? Jag vill hitta endan, jag vill se målet. Är det någon som har nått dit? Är någon framme? Jag vill vinna, jag tänker göra allt i min makt för att vinna.



merci

It feels like I'm alive again..
Det gick uber bra idag på de båda proven och jag vet redan att jag fick VG på mat&vin.
Efter skolan åkte Sandra, Kamilla och jag till blueberry för att köpa en varsin smoothie. Efter våra inköp for vi åt olika håll och kort efter fick jag ett smsa av Kamilla som sa att det smakade blommor och bin! Roligt att höra en sådan härlig vårdag i februari.

Tove, Philip och jag gick runt i västermalmsgallerian och köpte några presenter till Jempa som fyller 18 nu i helgen! Congraduations babe. Det blir fet fest och vi alla kommer ligga däckade i någon buske efter denna kväll må jag lova. Det ska bli roligt att umgås med folk man tycker om och bara ha en underbar kväll.

To see a World in a Grain of Sand
And a Heaven in a Wild Flower,
Hold Infinity in the palm of your hand.
And Eternity in an hour


17 februari

Smile like you meen it...

happy times

En helt vanlig dag

The look in your eyes..
Nu har jag gjort mig fin för morgondagen; lockat håret, noppat ögonbrynen och målat naglarna. Jag hade lite ovanlig tid över och visste inte hur jag ville spendera den.
Imorgon har vi två prov! Först har vi mat&vin och sen har vi religion (islam)... Men jag har pluggat som tusan och tror nog att jag ska klara beggä med minst ett VG.

Du gör mig glad,
jag ler.
Ta min hand, och
led mig hem.


17 februari

Jag känner mig så trygg hos dig..
Yoga. Tänk positivit, gå vidare och släpp allting som är jobbigt. Red ut allting som får dig att må dåligt, som får dig att känna dig instängd. Lev med hela dig, sträck på armarna och le. Du är du. Vi lever i vår egna värld, se dig om och var din egna. Du finns bara som dig själv.

Feel my sadness
be my heartache
Release my guilt
take my blame


Oh baby

I see trees of green, red roses too.
I see them bloom for me and you,
And I think to myself, what a wonderful world.

I see skies of blue and clouds of white.
The bright blessed day, the dark sacred night,
And I think to myself, what a wonderful world.

The colors of the rainbow, so pretty in the sky
Are also on the faces of people going by,
I see friends shaking hands, saying, "How do you do?"
They're really saying, "I love you."

I hear babies cry, I watch them grow,
They'll learn much more, than I'll ever know.
And I think to myself, what a wonderful world.

16 februari

You have never been in love, until you have seen the stars...
Det är underbart att vara ledig, vi slapp vår PR lektion eftersom att vi var på ett föredrag förra veckan efter skoltid. Jag och Vendela sitter hemma hos mig, vi ska snart börja plugga till mat&vin's provet som vi har nu på onsdag. SUCK.
Sitter och lyssnar på The Smiths och Morrissey, I like it. Får mig att känna jobb anda, härligt.

Be you.

Dirty dancing

My sweet baby, you are the one...
Middagen hos familjen Elliott-Killander var underbar. Vi åt köttfärsfyllda natchos med sallad och majsmos, MUMS. Efter middagen satt vi och surrade lite och sedan bar Åsa av till dans. Vi (de tre muskutörerna) stadgade oss framför tvn och satte på Dirty dancing, den filmen är inte dålig må jag säga.

15 februari

Here comes the sun..


Det går om man vill

Det är bra mycket trevligare att vara två..
Gårdagen blev sen. Jag kom hem med 4 tåget, egentligen var det inte tänkt att jag skulle vara ute så länge eftersom mina småkusiner sov hos oss. Men kvällen drog mig tillbaka och det är jag glad att den gjorde.

don't worry be happy

Småkusinerna ska snart rulla iväg och då kommer jag och Bell ta våra bellongings och åka till Bromma. Hem till Åsa och Matilda, det var en evighet sen man träffade dem och det kommer bli en trevlig kväll må jag tro. Även fast tröttheten har hunnit ikapp mig och mina ben känns som canneloni, i can handle it.

me

14 februari

What comes around...
Härliga härliga lördag, inte p.g.a. att det är alla-hjärtans-dag, utan för att jag har spenderat min dag på stan med mina kusiner(+syster). Vi tog först en tur till söderhallarna, hälsade på Sandra, kollade på fiskar och bara vandrade runt. Sen bar det av till Djurgården, vi skulle nämligen till aquaria! Det var jätteroligt, de var i perfekt ålder och jag tror att vi var där i knappt två timmar.

It's not having what you want
It's wanting what you got


Snart, den 28 mars, åker hela stora släkten till Gran Canaria. Det kommer vara de två mest underbaraste veckorna i mitt överdoserade liv. Jag längtar till att komma bort, koppla av och bara andas ut.
...goes around.


13 februari

Låt mig få känna
Jag behöver få röra
Det är dig jag ser,
I mina drömmar



Jag vill inte släppa tanken

Come away with me in the night
Come away with me
And I will write you a song

Come away with me on a bus
Come away where they can't tempt us
With their lies

And I wanna walk with you
On a cloudy day
In fields where the yellow grass grows knee-high
So won't you try to come

Come away with me and we'll kiss
On a mountain top
Come away with me
And I'll never stop loving you

I wanna wake up with the rain
Falling on a tin roof
While I'm safe there in your arms
So all I ask is for you
To come away with me in the night
Come away with me

Let's rock and roll

Led fucking Zeppelin IV.
Live life. Nu är man rödhårig igen, yeah! Inte lika röd som förra gången men något rödare än vad jag brukar ha iallafall. Jag känner mig mer vid liv i denna hårfärg.. Try it.

Idag ska jag vara på Sibyllegatan mellan 10-16 och sen promenerar jag ner till Stureplan och är där mellan 16-19. vi har grymt många som ligger hemma och är sjuka nämligen, men jag har inte blivit sjuk än peppar peppar. Efter jobbet åker jag antagligen direkt till Tove, vi ska ut till Lidingö hem till Jempa.

Summerbreak
Jag och kimmie i somras.

I Stockholm

Yeah man!
Brinn för det du gör, lev med de du älskar och var dig själv. Thats what life is about.

Ibland längtar jag tillbaka
Let me be the one to make you smile.


One last breath

Vad håller på att hända?
Nu måste jag i pincip bara vara stark, jag vet att jag kan stå emot alltihop. Men när allting kommer på samma gång kan det vara något svårare. Men jag vet att det inte är rätt och därför måste jag hålla emot. Jag kommer klara av det, det vet jag. Det tar nog bara ett tag.

Sommarfesten var jätterolig! Trevligt fok och jättefint dekorerat. De tre grabbarna hade ansträngt sig till sitt yttersta må jag ana, det syntes verkligen också! Dock mådde ingen på topp i köket dagen efter, men vi klarade oss egenom dagen. Sov lagom länge också, not. Det får bli mer sömn de här kommande dagarna, så jag återhämtar mig.

Life

I can see who you really are
deep down inside
I can feel your breath on my neck
the touch of your hands
I want to love you
but I can't

Take me home

Saw her standing there.
Det har varit rätt så hektikst och det är den stora andledningen till att jag inte har skrivit. Igårkväll hade vi på Blueberry en team-drink som vi kallar det, vi provsmakar lite nytt, dricker gott och igår hade vi till och med en hemlig gäst. Det var NK's säljechef som kom och höll en redovisning om bra service för oss. Hur intressant som helst!

jag älskar dig

She's got a smile that it seems to me
Reminds me of childhood memories
Where everything
Was as fresh as the bright blue sky
Now and then when I see her face
It takes me away to that special place
And if I stared too long I'd probably break down and cry

Call me beautiful

Vad nöjd med allt som livet ger.
De senaste dagarna har jag endast jobbat och pluggat. Not mutch really.
Dock på lördags kvällen hade jag och Kim vår efterlängtade reunien middag med IESB's klassigaste brudar. Vi hade en underbar kväll och jag hoppas att det blir fler härliga minnen tillsammans med er alla!

What dose'nt kill you only makes you stronger.
Tove Edlund

Snart smäller det. Allting bannemig! Flytt, gran canaria, överraskning, 18 år, utomlandspraktik, segla, spaninen, london, börja 3an, flytta hemifrån, ta studenten, börja jobba & så vidare. Alexandra Veronica Johansson håller på att växa upp, thank god for that!

Bitch attack


RSS 2.0