Whatever

Feels like I'm knocking on heavens door..
Idag är första dagen på NK. Jag ska nämligen vara på blueberry på NK varje torsdag och fredag hedan efter. Det kommer nog att vara superroligt, alla är så trevliga på BB. Jag hoppas att jag får lära mig massor av nya knep också, kanske hur man lockar en kund till att köpa det man vill sälja...

Jag kan inte sluta att tänka på att jag ska åka utomlands ensam i 4 veckor och jobba på en restaurang där jag inte känner någon alls. Fast antagligen följer ju lilla Max med också, det skulle vara härligt att ha någon man iallafall känner igen och kan prata med. But I'm a strong bitch, I can handle it.


Som en ängel i svart

It's time for black and white.
Nu på lördag smäller det! Då är det dags för min och Kim's tjejmiddag, black and white. Jag har gjort många roliga saker som följer vårat tema och även några lekar som antagligen ger oss falshbacks. Jag hoppas bara på att alla tycker att det är trevligt och att de lägger märket till alla detaljer som jag och Kim har tänkt på.

Babe I'm going to leave you...


Make me smile

Life is a bitch.
Igår kom Tove över, vi satt och pratade om vad jag skulle tatuera in för citat när jag väl har fyllt 18. Jag har dock velat skriva only god can judge me i 5hundra år, men jag vet inte.. Vi får se vad det blir när det börjar närma sig. Lite mer än 3 månader kvar nu.

Jag har inte all information just nu men det jag vet är att jag ska få åka till England på utomlandspraktik. Jag åker i maj och är där i 4 veckor, usch vad jag kommer att sakna alla här hemma. I'm more then exited. Men det är ändå lite pirrigt.

Fialotta
Men Ofelia, vad håller du på med?! Hahahaha

Är det över?

Du får mig att le som ingen annan.
Nu mår jag bra. Men vi får se hur jag mår när jag har ätit. Det ska dock bli härligt att komma tillbaka till skolan och skolmaten. Tänk att jag tycker det, men vi har absolut en av de frächaste och godaste maten i Sverige. For real. Helgen blir lugn. På fredag blir det bio och på lördag blir det tjejmiddag. Kanske inte så lugnt men ändå härligt lugnt. Jag har allting planerat och jag behöver inte sitta hemma. Som jag gjorde i helgen, eftersom några pussys inte hörde av sig.

Gun's and roses, what the fuck?


Då vet vi båda två

För mycket tid att tänka.
Det vänter att se vad dagen har att bjuda på. Vad kroppen kan lägga in för ticks som får mig att må dåligt. Personligen hoppas jag på inga.
Måste iallafall in till jobbet och hämta några papper som ska lämnas i skolan. Sen fyller min kära minisyster år idag också, måste köpa något fint till henne. GRATTIS TILDA.



Jag drar mig sakta undan och solen följer med.


Jag tänker tillbaks

Sen en tid tillbaka
har jag varit trött
försökt att vara allt på samma gång
så mycket man kan göra
och borde och vill
mitt i allt så ska man räcka till

I en kärleks historia

Ta ett djupt andetag och le.
Ibalnd förstår jag mig inte på min kropp. Är jag sjuk, mår jag bra, är jag svag eller är jag stark? När ska kroppen bestämma sig för att hålla fast vid en av sakerna, inte växla fram och tillbaka var och varannan dag. Som ni antagligen förstår mår jag dåligt igen. Det kommer i små vågor och just nu är det magen som krånglar. Vid flera olika tillfällen under dagen fick jag kramper och det kändes som om jag skulle spy.

Igår blev jag bjuden på sommarpartaj hos Rickard och hans vänner. Den tar plats lördag den 7februari i deras lya. Det ska bli trevligt, få lite omväxling från allt jobb och bara ta det lugnt. Looking forward to it. Dock kommer jag inte känna så många, men det ska jag nog inte ha några problem med (översocial som jag är).

Min ungdom kommer aldrig igen
Jag har så mycket förstånd att förlora än
Så jag lovar dig inget, min käraste vän
Det är ett kort liv

Ett enkelt svar

Hej.
Jag tror minsann att jag är fri. Äntligen, äntligen fri. Fri från nikotinet och den allmäna cigaretten. Fri från att vara beroende av någonting som gör mig ont. Fri från de många timmar jag spederat på att döda mig själv. Jag längtar tills jag känner detta lugn med godis också, tills jag kan sitta brevid någon utan att känna mig suktad. Jag ska aldrig säga aldrig, men jag tror fan aldrig att jag kommer känna detta lugn igen.

Mamma, pappa varför är det så kallt?

Sandra, en vän som dig är svårt att hitta men samtidigt svårt att förlora. Så länge du lever på denna jord kommer jag att leva här med dig. Jag visualiserar oss om 50 år, sitta på vårt café. Gud vad jag längtar! We ride together, I hope we fucking die together.


Don't play me over and over

Att kunna se mig i ögonen och säga att du älskar mig, är det så svårt?
Här sitter man, ensam och trött. Har jobbat hela dagen och jag jobbar även imorgon. Tove kom och hälsade på mig idag på jobbet, det var trevligt att ha lite matsällskap. Gracias guapa. Ikväll hade jag tänkt träffa Oskar, men han är kvar i Solna och snart ska jag gå och sussa. + att jag sitter i långkalsonger, landettröja och med en handduk på huvudet. Inte direkt min snyggaste stund på dagen. Don't give a fuck.


Hit ska jag och piff om ett år, gud vad jag längtar! Thailand - phuket. I'm loving it.

Let's be together

Smiling bitch aint I?
Snart lämnar man ghettot. Älskade Rissne. Jag kommer faktikst sakna mitt barndomshem. Här är jag uppvuxen, här är jag uppfostrad, här har jag skrattat och gråtit, här har jag träffat vänner för livet och här kommer mitt hjärta alltid att finnas kvar. Även fast jag spenderar mycket av min tid runt söder och älskar det, kommer nog Rissne alltid att finnas kvar i mitt hjärta och i stort sätt äga det. Love to come, love to leave.

...tillexempelt när vi kommer hem på kvällen går hon och äter mat. när jag kommer hem sent vill jag bara ta en fisk...


I'm going to start a fight

Be mine.
Jag har fått några jävla biverkningar från gardasil sprutan som jag tog i måndags. Igår mådde jag pest på morgonen och ännu värre på kvällen. Men mitt på dagen var allting frid och fröjd. Konstiga kropp. Nu på morgonen mår jag väll sådär, jag har inte ont i huvudet längre men det känns fortf. som om ögonen är vattenfyllda och inte hänger med. Någonting såhär obehagligt har jag faktikst aldrig varit med om. JAG HATAR SPRUTOR.

long time ago
Jag äter en marsmallow i 8an.


Listen and enjoy

Sometimes goodbye is a second chance.


6 pistols baby!

I make a grown man cry.
Snart är det sommarlov förfan! Jag längtar tills jag trallar ner och köper en glass på 7eleven och sen glider in mot stan i shorts, linne och ett par heta solbrillor. Summer time. Det finns så många fina minnen av alla mina sommarlov spenderade i Sthlm, i år blir det nya städer och nya minnen. Nya länder och nya sinnen.

Going to make you burn,
Going to make you swing.

Idag i skolan såg vi klart på The Green Mile, det är en av världens bästa filmer. Skulle kunna se den 5 gånger efter varandra, så bra är den! För er som inte har sätt den; ta på er skor och jacka, spring ner till närmaste videobutik och hyr den nu med detsamma. Ni kommer inte att bli besvikna.
Ofelia var lite ledsen idag, baby. Det är aldrig roligt att se någon ledsen, speciellt ingen så underbar som Offe. You can tell me anything darling. Säg bara orden och jag är där.


Två muppar i matsalen, god soppa eller?


I can't stand a sound unless it's the beatles

Well my heart went; boom
when I crossed tha room.

Idag har vi rätt så roliga lektioner, eller iallafall någelunda. Men det är faktikst alltid roligt att gå till skolan, bara för att träffa mina härliga klasskamrater. Me love. Efter skolan har jag Nessa och sen har jag yoga. Det ska bli skönt att ha en avslappningsstund och träffa min kära moster.

2A i mitt hjärta
Here comes the sun.


Birds fly, don't I?

En underbar dag på planeten jorden.
Idag tog jag min sista livmordercancer spruta. Det gjorde ont. But I'm happy anyway.
Idag på idrotten höll jag och piff i hela lektionen. Och ja, vi fick MVG. Vi hade uppvärming tillsammans och sen hade Sandra en cirkelträning i 20 minuter, fyfan vad jag svettades! Och på det hade jag yoga i 25 minuter. Jag tror minsann att hela klassen var nöjda med lektionen och det var roligt att se dem kämpa. Älskade klass, ni är underbara allihopa.


You look so good,
standing in the corner.

Never say never

Dagen blev inte alls som planerad. Istället för att stå på loppis, fika, dansa och övernattning åkte jag till ikea med Tove istället. Och efter ikea åkte vi hem till mig, åt lite, pratade skit och sen gick vi och solade i sumpan. Feels good to be with friends.

She was just seventeen
you know what I mean.

alexsandra
This is called love. If you can't see it, feel it.

Din dröm är min verklighet

Jag såg en stjärna falla. Du är min önskan. NOT.
Små obetydliga varelser är ett helvete att spendera sin tid på. Läser ni mig som en öppen bok eller har jag ett lås runt mig? I don't know how you guys see me, I just now you don't care.

Idag på menyn:
Yoga, 11.30-13.15
Loppis, 14.00-14.30
Fika, 14.40-15.10
Dans, 16.00-18.00
Övernattning, sandra hos mig as usual

På vårt café


En i mängden

Smile like you mean it.
Idag bestämde jag och Offe att vi skulle ha en födelsedagsmiddag tillsammans! De som är bjudna går endast i vår klass och det är en begränsad mängd tjejer. Det kommer nog att bli a(-nu)sroligt. På kvällen efter middagen kommer alla vi som är 18 att dra ut på stan.

Alla som var i skolan idag vet vad jag menar/pratar om när jag säger surgumma. Mind your own fucking buisness and stop complaining about others. Kan folk skaffa sig ett liv och sluta påpeka mitt.

Snälla låt mig va'
slå mig inte snälla du.
Jag lämnar dig.
Nästa dag,
samma sak igen.
Gå din väg,
låt honom va'.
Han skadar bara sig själv,
var stark.


En underbar onsdag

Find your peace.
Idag är det Alex-Sandra dag. Vi ska hitta på någonting roligt och helt enkelt bara umgås.
Igår satt jag och läste igenom min blogg, jag hittade några jätteroliga inlägg och några väldigt tråkiga. Men jag kan hålla med om att jag själv skrev mycket mer om min vardag än vad jag gör nu. Nu skriver jag mer om tankar, känslor och åsikter. Kanske är det för att jag har fler av dem?

Du kanske är en stor fisk,
men i en liten pöl.

If it makes you happy

En stund för mig själv.
Idag var jag på min första yoga lektion för den här terminen. Tonårsyoga. Behöver jag säga något mer. Det var iallafall helt underbart, jag koncentrerade mig på mig själv och fick mig en ordentlig timme. Ska tillbaka nu på torsdag och så kommer mitt schema att se ut yogamässigt denna underbar termin.

Att älska eller att bli älskade. Vad är skillnaden?

Pretty face

Vi föds, vi lever och vi dör. That's it.
Varför störa sig på någonting som redan är förbestämt.
Satsa all energi på att hitta meningen med livet istället.
Det gör jag.

I donnooo...

Feeling hot. Vad gör man i livet? Lever såklart. Men varför? Ibland känns allting så jävla onödigt och ibland känns allting helt genomtänkt och klart att göras. Vad är det med folk.

Ska man ta sin chans eller låta den krypa förbi?


Det finns bara en Vendela, och hon är underbar rakt igenom.
Jag älskar dig.

Underbara människor

Tänk om..
Det börjar bli lite småtråkigt att skriva, eftersom jag inte har så mycket att skriva om.
Igår hade jag och Kim vår "juldag". Det var underbar mat, 85 gånger godare än på förra stället. Vi satt och åt i drygt 2 timmar, vi gjorde lite planer inför den 31a och bjöd med oss några rödluvor. Det ska bli roligt att träffa hela 9d igen! Eller åtminstånde några därifrån.

Make me want to stay.
What if you do.

Tove Edlund, Sandra Sundström, Vendela Hellevik och Kim Nordmark.
Tack för att ni lyser upp mitt liv. You make me laugh when I want to cry.

Love me again

Here comes the sun.
Det var roligt att träffa Vendela igen, skönt att i allmänhet träffa min klass igen. Jag tycker verkligen om min klass, vi är väldigt speciella allihopa.

THE BEATLES


Jag saknar min piercing!

Vad jag vill

Slim barbie.
Kom precis hem från jobbet. Det var lugnt och sansat, vi städade för det mesta.

Papps
Här är min underbar pappa.

...Jag vill bli 18. Jag vill flytta hemifrån. Jag vill ta studenten. Jag vill träffa the one. Jag vill få barn. Jag vill se mina barn växa upp. Jag vill lära dem allt jag kan. Jag vill gråta när mina barn gifter sig. Jag vill behålla mina vänner. Jag vill finnas där när allting händer för dem. Jag vill bli gammal. Jag vill gå i pension. Jag vill leva på staten. Jag vill promenera på mina svaga ben och köpa mjölk. Jag vill hålla min själsfrände i handen. Jag vill le och skratta. Jag vill dö...

Ett spöke

Te är bra för hälsan.
Hur orkar man bry sig? Visst, man orkar bry sig om sina nära och kära (det gör man med glädje), men att bry sig om folk man inte känner. Att tänka logiskt i olika situationer och att inte såra andras känslor. Som till exempel; jag tycker att det är självklart att man låter äldra damer sitta på buss/tunnelbana, jag tycker också att det är självklart att man inte slår någon på rumpan för att hon har blont hår. Varför har alla jävla invånare i Sverige förknippat blond med dum? Är det bevisat att blonda är dummare på något vis? Det är väll snarare så att de som är "dumma" vill framstå som det. Eller har jag fel?


Don't bitch about life
live it proper.

I do what I want to

Status. Utnyttja. Läge. Fokusera.
Idag när jag vaknade (halv 8 på morgonen) gick jag och mamma ner i källaren. Vi rensade ut allting inför flytt till mindre lägenhet och la allting i olika högar. Släng, spara och sälja. SSS. Det tog någon timme.
Senare framåt 12 åkte jag hem till Tove. Vi chillade lite hos henne och sen åkte vi in till Sundbyberg. Tog en kopp kaffe och snackade skit. Tove ska göra ett nytt försök att sluta röka. Jag stöttar dig hela vägen! Remember that.

Imorgon jobbar jag ute i Stocksund 9-16. Det är chill eftersom jag bara står i ett kök och gör mise an place egentligen. Trevligt folk och tiden går fort. Det jobbiga är bara att jag inte får sova ut. Men, jag skulle säkert ändå vakna halv 8 av mig själv bara för att jag är jag.

I feel good
Things go wrong
just be strong.

Om folk börjar utnyttja mig kommer jag fullt allvarligt skita dem i ansiktet och inte torka upp efter mig. Keep it real är mitt motto här i livet. I do feel good.

Next stop...

Kan det vara sant...
Nu är jag hemma. Är svintrött och kommer somna på soffan med fjärrkontrollen i handen. Har jobbat hela dagen + att jag försov mig + att jag ska jobba igen på onsdag. Sen är den skola. Äntligen.

Jag saknar min klass. Jag saknar att komma tillbaka till vardagen. Jag saknar att slippa jobba 10 timmar om dagen (även fast jag gör det frivilligt). Jag saknar Vendela mest av alla. Jag saknar att skojja med Frank. Jag saknar att ha idrott. Jag saknar helt enkelt allt som har med skolan att göra.

 
Sandra's 18års kalas.                            Sofi's 20 års kalas.

Tänk om det är sant...
Den 10de januari, dvs nu på lördag, ska jag och Kim ha vår "juldag". We desided to eat dinner out and catch a movie instead of buying eachother christmasgifts. Vi ska boka bord på ett creperie på götgatsbacken, de har underbar crepes och en urhärlig atmosfär.

Hoppas, hoppas, hoppas!

Serious in love

Nu sitter jag här igen. Iver att erövra världen, tänk om världen ville detsamma. Att känna pulsen slå för någonting, kanske vara kär? Jag är envis, barnslig och ordentlig... Bra karaktärer att erövra världen med. Borde jag ta hjälp av någon? Kanske puff, kanske chippie.

Sparkar upp en bildörr.

Ta en juiceshot varje morgon och må på topp! Det är inte bevisat än men nog mår jag bättre av att dricka 2-3 dl apelsinjuice på morgonen. Man får i sig alla C-vitaminer man ska ha för dagen och det skadar absolut inte att få i sig mer.

En ängel dog,
i den kalla natten.
En dam fick nog,
av den store katten.
En kille log
och lyfte på hatten.
En sten fick fog
att kastas på latten.

Just smile for me

Don't be jealous that
god made me pretty.


Påväg hem från "jobbet" 1-januari-2009

Yoga makes me calm

Is it a bird, is it a plane?
No it's me, because I'm fly.

Min yoga är slut för terminen. För att hålla mig själv lugn och för at hitta lyckan har jag ett eget yoga-pass i 20-40 minuter varje kväll. Ska även försöka att börja lite lätt på morgonen, får se hur långt det håller. I am determant to get that lose skin away from my bum. Jag känner att hela kroppen mår bättre när jag får göra min yoga. Jag blir avslappnad och samtidigt koncentrerad, de två tillsammans är en väldigt bra kombination.

Sommaren 2006

Time goes by, people fly
Time stood still, people kill


RSS 2.0