Flickan som lekte med elden



För några timmar sedan, eller 20.30 för att vara mer exakt, satte sig Isabelle och jag i salong 4 på Rigoletto. Vi satte oss för att kolla på Flickan som lekte med elden. En fantastisk film baserad på Stieg Larssons millenium böcker. Filmen handlade i stort sätt om att Lisbeth (en av huvudrollerna) blev anklagad för mord och Sveriges befolkning sökte efter henne. Däribland hennes far, som hon helst skulle se död.
Efter att filmen var slut hade vi enkelt kunnat satt oss på fortsättningsfilmen som började 23.59 men vi hejdade oss p.g.a. sysslor som morgondagen har att bjuda på.


The song in my heart

Listen
To the sound from deep within
It's only beginning to find release

There is someone here inside
Someone I thought had died so long ago
Oh, I'm screaming out and my dreams will be heard
They will not be pushed aside or worse
Into your own all 'cause you won't listen

I am alone at a crossroads
I'm not at home in my own home
And I've tried and tried to say what's on my mind
You should have know


Rise against

She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away

And the shells jumped through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow

I know I have to go

Underbar, fantastiska och harmoniska liv. Glädje sprider mer glädje och hat sprider mer hat. Vi alla kan väll ta en minut och försöka tänka postitivt ifrån alla sidor, för det finns alltid två sidor av varje historia.

När jag gick in på min mejl för ett tag sedan hade jag fått ett mejl ifrån en av våra stamkunder på Blueberry, hon hade nämligen pratat om att skicka över en bild på hennes barnbarn (självklart när dem satt och åt på blueberry). Det känns väldigt härligt att få uppskattning från många håll!



Jag har haft fullt upp hela veckan, det har knappt funnits en lugn stund för att bara stanna upp och njuta av tiden. Men jag vet, som alla andra, att jag älskar att vara upptagen. Om det nu skulle finnas en lugn stund över skulle jag ändå fylla dem med andra sysselsättningar. Sådan är jag.

Jag ler och går vidare.

RSS 2.0