A drop in the ocean

Nu åker man äntligen till London imorgon. Har haft mycket för mig de senaste dagarna, jobbat för det mesta och umgåtts med olika vänner. Bland annat; Tove, Kicki, Kim, Claudia, Sandy, Kimani, Paulo, Jenifer, Blomman, Jannika och Teo.
Skriver när jag kommer hem igen. Kanske kommer igång då igen. Har inte haft tid nu de senaste dagarna.

Puss och kram

jag och syster

My fabulous life

Ojoj, nu har man inte bloggat på länge. Men som sagt har jag bott hos mormor i Skanstull. Det har varit underbart men nu är man hemma igen, vilket är skönt. Och ja alla som har varit ute i solen de här senaste 4 dagarna, lucky you. Själv satt jag 30 minuter varje dag på min LUNCH och försökte få en solbränna, men nej nej. Nu är man vit som ett lik. Får väll hoppas på att det blir bra väder i London. Bara 4 dagar kvar! Thank god.
Sitter hos Tove, vi ska ut men vi vet inte vart.

Skriver mer någon annan dag för jag orkar inte nu faktiskt.

Y o u  m a k e  m y  d a y.

För underbart

Somewhere over the rainbow

Jaha, då var man hemma i Sthlm igen. Hade kunnat stanna en vecka till för det enda jag längtade hem till var att få snacka skit med Tove.. Vilken man saknar när man inte har gjort det på över en vecka. The one and only.
Igår träffade jag Tove som hade blivit brun (neger), tatuerat sig (en ängel på axeln) och bytt piercing smycke i tungan. Hon hade köpt en fotlänk till mig också, jättefint. Iallafall -Vi hyrde film. Supersugen. Typ bäst.
Och jag kom nyss hem från att ha kollat på tapeter med Tove och hennes kära familj, tapeterna var till Toves nya rum. Den orren ska jö flytta nu om 8 dagar. Sug min chorre. Men det kommer bli jättebra tror jag, jag får börja hänga i Näckrosen hos Tove istället. Superbra..
Nu har jag packat klart inför flytten till Skanstull (inte på riktigt). Jag och mamma ska bo hos mormor hela veckan för att jag jobbar, börjar nämligen 7 på morgonen!! Vilket är jävligt tidigt, så då är det perfekt om jag bor en station från jobbet. Det kommer bli härligt.

Jag har tänkt mycket på design skolan nu i veckan. Tror faktikst att jag hellre vill gå design. Kommer inte byta nu men kommer antagligen att ta någon extra kurs efter skolan eller vid sidan om. Hotell och restaurang är ändå kul, men kanske inte min grejj? Vem vet. Men ska tänka mer på saken, inte göra något förhastat som jag kommer ångra om 2 månader. Nej nej. Alexandra är smart hon.

I want you to want me, I need you to need me, I love you to love me, I'm begging you to beg me.

Kan man vara sexigare?

Ice age

Snart åker jag till Dalarna, äntligen! Har längtat ihjäl mig de här sista dagarna. Just nu sitter jag och Jay och kollar på Ice age 2, som ja kan se om och om igen minst 100 gånger. Den är så himla bäst haha.
Igår kollade vi på I am legend, så nu har man sätt den också. Den var faktikst väldigt bra.
Mamma och Jay kom bra överens och det var kul att lyssna på när Jay försökte prata svenska och mamma försökte prata engelska haha, de lät jätteroligt.
Men nu kanske jag inte bloggar exakt lite mycket som jag brukar göra, det kommer nog bli lite svårare när jag är i dalarna.

A whole new world, a new fantastic point of view.

Söt


Fucking beautiful



Nicole Richie
nog en av de snyggaste kvinnorna i världen

Brevet till gud

Pratade nyss med Jay och jag sa till honom att middagen får bli någon annan dag, han kommer över ändå ikväll men då blir det lite senare. Blev verkligen jätte nervös, jag tror jag jagade upp mig själv. Men nu blir det film och sånt istället. Det blir också bra.
Jay frågade mig om min mamma drack vin och jag visste inte så jag ringde och frågade. Då blev mamma helt chockad och hade tydligen trott att han var 18. Hon fick mig att bli ännu mer nervös och nerverna fungerade inte som de skulle idag, tråkigt men sant.
Sitter och lyssnar på The fray - over my head, den är väldigt bra och får lugnet att komma tillbaka.
Hittade en liten tidning om att sluta röka. Jag läste igenom den och det roligaste var att jag hade skrivit något sorts "kontrakt" i den där det stog mitt namn, datum och sånt. Och en av punkterna var vilket datum som jag senast skulle slute röka, vet ni vad det stog.. Senast 2007! Kände mig verkligen dålig när jag läste det. Helt värdelös.

He's on my mind, every day, every night and everyone knows I'm in love with him.


A spot where we belong

Gårdagen... jag vaknade upp hos Chinsia, gjorde mig i ordning och sen sa vi hejdå! När jag kom till rissne träffade jag Sandra, vi gick och solade ett tag och sen kom Nicke hem till mig och umgicks med oss. Vi fick till och med göra en skitsnygg frilla på honom;) hahaha sexigt det blev. Senare på kvällen kom Jannike och åt middag med mig och mamma, hon skulle egentligen följt med mig till vårby men det ville hon inte, hon mådde inte bra.. Så lilla jag åkte dit själv och festade med Kimani och Stoffes kompisar, det var faktikst roligt! Sov hos Kimani och han väckte mig klockan 8 imorse, haha jävla apa! Och igår bjöd jag över Jay på middag hos mig, så om några timmar kommar jag, Jay och min mamma sitta vid middagsbordet, fyfan vad det kommer bli skämmigt och jag är jättenervös!!
Snackade lite med Tove igår på sms, hon har gjort en tattoo nu, hoppas den blev snygg;) hon kommer hem imorgon men då åker jag så vi får vänta yttligare några dagar innan vi ses.
Ja som sagt, idag blir det middag och sen imorgon åker jag till dalarna, hur skönt som helst! Har längtat efter att få åka dit, äntligen.. Fast hoppas verkligen att vi får fint väder. Vill kunna sola och bada.

There is one question I'd really loved to ask. Is there a place for the hopless man who has hurt all man kind just to save is own.


Mina softboll år. Här är jag i Italien och ska precis slå.


Now dance

Idag har jag packat ihop hela mitt rum hos pappa. Det var i och försäj mest saker som skulle slängas men det blev ändå två kartonger fulla med saker att spara.
Fick hem ett foto och massor av information om mitt fadder barn, en liten svart pojke på 4 år från Mali, jättegullig! :) Nu är Chinsia här och vi har precis ätit middag som jag lagade. Det blev lax med nudlar.
Jay bjöd precis ut mig på lunch imorgon, vet inte om jag vågar sitta och prata engelska bland andra. Det känns så skämmigt. Men jag måste väll försöka... gillar honom jö.
Medans Chinsia sitter och babblar brevid mig, hon vet att jag inte hör men hon pratar ändå;) haha. Vi ska snart hem till henne, kolla på film och bara ta det lugnt.

Take one step at a time, there's no need to rush. It's like lurning to fly or falling in love.

Bob marley, min idol

I do have some stories

Efter filmen i lördags åkte pappa hem och jag gick hem till Daniel. Jag var med han, Jay och deras kompis Jocke. Vi spelade kort och umgicks. Tiden drog iväg och helt plöstligt var klockan 3, då mitt sista tåg skulle gå hem. Så fick sova över där. Det var i och försäj ganska bra eftersom att jag skulle möta Chinsia i stan morgonen efter vid 12.
Jag och Chici tog en frukost vid Kungsan och snackade massa skit. Efter frukosten tog vi en fika på café 60 och sen en shoppning runda på stan. öljde hon med mig hem. Vi åt nudlar. Efter ett tag kom Adde och Nicke, vi gick ut allesammans och spelade lite baseboll vid kullen sen gick vi hem till Adde. Senare mot kvällen blev det middag på pizzerian och sen drog Chici hem. Jag också för den delen, kollade på en film med mamma, dn var jättehemsk men ändå bra!
Jag saknar Tove, har ingen att vara med när jag ska gå och göra saker. Saknar Bell också, hoppas hon har det bra.

If you miss me when i'm gone, it's just a proof of how you can't live without me, not a proof of your love for me.

Tove liten

A whole new world

Jag och Jannike är fortfarandra kvar hemma hos Sandra, min pappa kommer och hämtar oss om en halvtimme. Då skjutsar vi Jannike till Bromma och sen åker vi in till Medis för att äta middag och kolla på bio.
Igår var vi tre brudar inne på café 60 och åt middag, vi satt kvar där tills sista tåget gick hem. Tror att det gick 5 timmar.
Nu sitter vi och lyssnar på massor av disney låtar och sjunger med.


Han är så grym!

Tears streaming

Igår kväll var Jannike, Sandra, Sara och jag hos Sandra och hade samma kväll som kvällen innan, lite senare kom Lenita och Ica som inte var helt nyktra.
Imorse tog jag min morgon promenad igen, jag tycker att jag håller mig igång nu. Ska inte äta några sötsaker idag eller dricka någon läsk. Vi ska snart promenera in till stan (viksjö centrum) för att handla mat och sen ska vi till café 60 och äta middag. Kimani ringde mig igår och frågade om vi skulle komma med på fest ikväll, tänker inte dricka men det kommer bli roligt att träffa den lilla filuren.
Kicki kom hem igår från Turkiet, vi skulle egentligen träffas idag men hon kanske hellre är med någon annan. Hon sa för en timme sen att hon skulle sms mig snart, men men... It's her call then.

Jag softar hemma meckar upp en general för jag behöver ingen 5a.

Hakuna matata

Igår blev en härlig kväll med Sandra, Sara och Lenita på Sandras altan. Vi satt och spelade alias och åt brie ost på saltiner, melon och choklad. En toppen kväll!
Nu är jag Jannike och Sandra tillbaka från en fika och matrunda. De två monstrerna sitter och våltar varandra på soffan bakom mig men jag är bara glad att jag slipper vara med och leka.
Ikväll blir nog lik igår och det tycker jag ska bli jätteroligt!
Idag åker Tove! Hennes flyg går om 2 timmar och 10 minuter, jag var och tog en kaffe med henne i Sundbyberg tidigare på dagen. Kommer sakna henne. Ska få presenter när hon kommer hem:)
Har pratat mycket med Jay också, vi ska ses i helgen och ta en fika eller något att äta. Det ser jag fram emot.

Vi satt nyss och lyssnade på hakuna matata på arabiska, så jävlaroligt! Lyssna själva

Don't worrie, be happy.


Här är de två grisarna när de våltar varandra. <3

Saturday morning

Sitter hemma i huset som håller på att packas ihop. Jag och pappa åt raggmunk för ett tag sen, så jävla gott! Jag ska in mot rådmansgatan med bussen som går om 25 minuter, fika ett tag med Tove, Pelle och Teo. Sen kanske vi drar till Jempas tjej kompis som har fest i Gullmarsplan. För mig blir det iallafall samma linje hem hela vägen, det är alltid skönt.
Imorgon ska jag packa ihop alla mina saker i stora kartonger, inför flytten. Både min garderob och min byrå är fullproppade med saker jag har använt 1 gång i hela mitt liv. Kommer kasta hälften.

För det som kändes jobbigt känns nu dubbelt så svårt och hur illa betedde jag mig på klubben igår.


Jag och Isabelle, 2006 i Tänndalen. Det var tider det. <3

Rich mans world

Hej hopp alla glada läsare!
Idag vaknade jag vid 11, tog min morgon promenad (power walk) och ända tills nu har jag packat både inför flytten hem till Sandra i 3 dagar och resan upp till Nyhyttan för 4 dagar. Det känns som om jag tar med mig hela mitt liv haha.
Igår på kvällen åkte jag och Tove in till Medis för att träffa Mike och hans kompis Karl, vi var med dem ett tag och sen drog vi till Alvik hem till Jay. Han och Daniel var där, trevliga grabbar. Kim och Lina kom efter ett tag och då blev det en ännu roligare stämning. Vid halv 2 åkte de hem men jag och Tove stannade en timme till och sen delade vi på en taxi hem. Taxi chauffören var jättetrevlig, vi satt och diskuterade dagens musik. Det blev ett intressant samtal faktikst. Kul med sådana pratglada människor som en själv;)

Eftersom att Tove åke till Mallorca på torsdag och hon håller på att bli sjuk (jag med för den delen), tänkte vi ta det lite lugnt ikväll, kanske ta en fika på café 60 med Pelle och Teo. Om dem två bögarna orkar komma, men det hoppas jag.


Min lillasyster åkte till England imorse och blir kvar där i 3 veckor! Lyx! Hon åker på språkresa till en ö utanför England som heter Tourque, hon ska surfa, sola, bada och plugga. Duktig liten flicka det! Kommer nog sakna henna lite, även fast vi bråkar som två lejon är hon fortfarande min lillasyster.

En enda chans om det just fanns tänk om den leder mid någonstans, det ända jag känner för nu är att få det jag vill ha till slut.



Mickis tjejmiddag när hon ska skära upp tårtan och jag sitter och suktas bakom. <3


Walnut tree

Har varit i stan med Tove. Vi hämtade ut mina tåg biljetter, jag tog livmoderscancer sprutan, vi käkade thai mat på sawadee och sen köpte jag ett par skor på Belle.
Det regnar ute och då vill varken jag eller Tove hitta på något. Vi kanske chillar hos Artin ikväll eller så gör vi inte det.
Vi får se vart dagen tar oss, puss och kram.


I'm having trouble sleeping.


Good times

Har jobbat hela dagen och gårdagen. KIom precis hem till Mickis som fyller år idag:) Grattis! Vi ska ha tjejmiddag hela natten. Fick ta med mig 6 efterrätter hem från jobbet idag som jag jättegärna skulle smaka på men nej, nu är jag tillbaks på min strikta diet. Som jag kommer att hålla och det vet jag!

Don't worrie, be happy.


I'm back bitches

Nu är jag hemma igen! Har haft 4 unbderbara dagar ute på det blå fast nu den sista dagen började jag bli sjösjuk och lite trött på havet. Jag och Kim kommer varandra närmare för varje dag vi umgås och jag känner igen mig jättemycket i henne! Det är skönt att ha någon som är som en själv, underbart.
Första natten var vi på någon ö utanför möja, det var tyst och stilla och riktigt skönt faktikst. Andra natten la vi till vid grindas gästhamn och den tredje natten var vi vid vaxholms gästhamn. Jag och Kim hade en deal om att vi skulle promenera en halvtimme varje morgon innan frukost, och det gjorde vi. Tänkte fortsätta med det nu när jag har kommit hem, om jag orkar! Men det ska jag nog göra!
Idag har jag träffat Tove, vi tog en "fika" på 7-eleven i sumpan och snackade lite skit. Efter det gick vi till skovision och jag köpte ett par flip flop sandaler, skitsnygga!
När vi var ute på sjön köpte jag också ett par sexiga surfar shorts (korta) och en häftig 70-tals kjol. Lägger in bilder senare på de båda. Har fått lite färg, både i ansiktet och på kroppen. Fast ansiktet är mer rött än brunt. As usual.
Ikväll skulle gentligen jag, Kim och Tove ha åkt till Jay och umgåtts men jag blir nog bara hemma. Om inte jag och Tove åker till stan och fikar, men får se om jag orkar. Har nog fått solsting tror jag, och det gungar som attans fortfarande. Det vet jag att det kommer att göra nu i ett par dagar så det är väll bara att vänja sig.
Imorgon jobbar jag 8.00-19.00 och på lördag jobbar jag 8.00-17.00. Det blir en lång helg och jag kommer vara helt slut men som vanligt, I can handle it. Sen på lördag kväll ska jag på tjejmiddag hos Mickis som fyller år:) det ser jag fram emot.

Sitter och pratar med Sandra och hon berättade just för mig att hon är ensam hemma nästa vecka onsdag till söndag, så nu har vi planerat att jag ska bo hos henne torsdag-söndag, vilket kommer bli jätteroligt! Sen den 17de om två veckor drar jag till Sara i nyhyttan. Biljetterna är bokade och jag är laddad att åka. Jag hade nästan ingenting planerat det här sommarlovet och ändå lyckas jag ha saker att göra varenda dag. Jag är bara för jävla bra. Har haft ett underbart lov hittills och det ser ut som om det bara kommer att bli bättre.

Ville bara tillägga att jag hatar de människor som just nu strejkar. Tack för en jävligt lång promenad med en hundra kilos tung väska på ryggen i glassande sol. TACK!

Imorse åkte Kicki till turkland. Ha det bäst gumman!


Jag och Kicki för mer än ett år sedan, fan vad vi är snygga!


RSS 2.0