Se mig i ögonen

Nu sitter jag här, påklädd och klar att åka. Jag ska ta tåget som går om 20 minuter, och sen ska Kim hoppa på mitt tåg:) Det kommer bli så roligt! Kanske inte kan blogga när jag är ute på sjön, men någon dag ska jag ta mig tid och göra fet iallafall.
Nu är det helt klart, Jonathan och jag har ingenting gemensamt, vi kommer aldrig fungera med varandra och det är bara så. Han är en bög som inte vet vad han heter medans jag är en helt annan story. Han ska få smisk från både Tove och mig. Jag hoppas han inser vad han har ställt till med, hur han har skakat om min värld och fått mig känna mig som jag känner mig just nu. Jag säger bara, du är ingenting för mig längre, ingenting! Och jag kan ju bara hälsa till hans ex också om du läsar min blogg, vilken falsk människa gör som du gör? Har du inget liv eller är du bara allmänt dum. Jag har inget med dig att göra och du har inget med mig att göra, vi båda vet att vi hatar varandra lika mycket och det har vi alltid gjort. Gå och dö:)
Nu har jag fått ut mif min ilska.Tack käraste blogg läsare och ha en fortsatt trevlig måndag, för det ska iallafall jag ha.

Du la din hand på min rygg, jag vände mig om. Och du gjorde det man aldrig får göra.


Graduation day.

Vem fan är du?

Nu har jag städat klart, packad allt mitt och allt Toves. Diskat, damsugit och städat toaletten. Sitter och väntar på att Tove och hennes pappa ska komma och hämta mig, lyssnar på Ken ring och äter morötter. Jag är hungrig hela tiden, vad fan är det med mig? Brukar aldrig bli hungrig men nu blir jag det hela jävla tiden.
Ska hem och packa för imorgon åker vi.

Jag steppar in med lite hash vid min sida.

Ett brev till gud

Titta ner på oss, titta på hur vi har det.
Vi söker efter lyckan men är det någon som har den.
Vem har svaren på alla frågor vi ställer, hur går det för barnen med dessa droger i samhället.
Vi fäller tårar och bär på våran börda, vi krigar och skjuter och vi skadar och dödar.
Vi hatar och mördar vart har kärleken tagit vägen, tillsammans vi skördar undergång för denna världen.
Barn i tredje världen sträcker ut sin hand till oss, men vi tittar bort.
Därför växer deras hat.
Mina texter är vad jag ser och tänker, minna texter är hur jag ser och känner.
Vi vänder våra blad och fortsätter på sagan.
Men vi jagas av vårat förflutna, hur det slutar det vet inte du jag postar nu detta brev till gud.

Jag har för få svar, men allt för många frågor.

Heartbreak kid

Igår var vi trötta som fan och ingen orkade göra något. Och då blev det en hemmakväll. Vi var tvungna att åka till Brommaplan för att hyra film eftersom det inte finns någon jävla video butik här i Alvik, men det gick hyfsat snabbt. Vi åt på donken och köpte massa godis. När vi kom hem satte vi på filmen och direkt efter somnade vi.
Pratade med Stoffe igår på telefon, det var länge sen man hörde hans röst. Saknar honom! Han är i Göteborg för tillfället men han kommer hem på lördag, då ska vi ses och ta en fika! Vi har så mycket att prata om han och jag.
Jag vaknade för 20 minuter sedan och det första jag tänkte på var filmen, eftersom Tove hade lovat att lämna tillbaks den så att jag bara kan stanna hemma hela dagen och städa. Hon hade glömt den! Ringde henne och som tur var hade hon bara kommit några meter ifrån porten, så slynan fick springa upp igen och hämta den. Nu är inte Tove hemma och jag ska väll börja med att städa och diska snart. Tänk att vi flyttar ut idag, usch! Jag vill inte komma hem, visst jag kan erkänna att jag saknar att någon tvättar mina kläder och diskar min disk men resten kan jag fan sköta själv. Men man får väll tänka så att vi snart flyttar hemifrån ändå. Det är bara 1 år kvar tills vi båda är arton och då jävlar smäller det.
Det känns som om jag saknar Jonathan lite, men ändå inte. Jag tyckte om att vara med honom fast sen när vi inte var med varandra bråkade vi om varenda liten grej. Men, vi får se vart framtiden tar oss. Kanske sitter vi med varandra om 10 år eller så gör vi det inte. Jag är glad för livet, och tro mig, det funkar fin fint!

Igår åt jag så mycket att jag tror min hud töjdes ut lite. Har jätteont i hela revbenen och är liksom öm på hela huden. USCH! Nu måste jag komma tillbaks på min nytta diet och fanemej det ska jag väll klara? Jag renar mig från allt när jag åker ut med båten imorgon.

You don't really care for music do you?


Girls like cars and money

Nu är jag hemma. Tove kom precis hem och snart ska jag laga mat. Det har varit en lång dag idag, segt på jobbet och jag kände mig helt borta. Men nu är jag äntligen hemma!
Ikväll kanske vi ska till Jay igen, fast den här gången stannar vi längre isåfall. Om inte stannar vi nog hemma eller fikar i stan.
På måndag åker jag och Kim ut till Möja för att möta upp pappa. Hoppas verkligen att vi får bra väder, vi måste fan bli lite bruna! Vi kommer nog ha jätteroligt och vi stannar ute tills på fredag då vi rullar hem igen.
Jag är kompis med Jonathan nu, vi ska vara kompisar och sen om det hönder något i framtiden är det jättebra men om inte fuck it. Man lever bara en gång. Njut.

Håller på att dö av hunger och sovbrist men jag klarar mig.
På söndag blir det antagligen fika med Emelie och sen sover jag hos Kim.

Take me on a trip I like to go someday, take me to New york I'd love to see L.A.



Bästa! Kanye west, I'll love you until I die.


Sliten

Igår... Ja. Vi åkte till Jay, chillade ett fram till 12. Det var jätteroligt, en jättetrevlig tjej och grabbarna var bäst. Dit ska vi igen, jag lovar. Och grejen är att han som bor där är hur snygg som helst. Inte för att det har något med mig att göra men det bara är så. Efter att vi hade varit där drog vi till Osmas kompis där det också var trevliga människor. Vi stannade till 1 och sen påvägen hem tog vi en korv med mos på statoil macken precis vid Alvik. Vi sa till snubben som jobbade där att vi skulle komma tillbaka idag men det kan han ju bara fet glömma! Haha!
Ikväll blir det nog en hemmakväll, iallafall för mig. Behöver sova! Känner mig helt vilsen haha.
Ska lägga mig i sängen ett tag till och sen åker jag till jobbet. Okej, börjar om en timme. Men vi hörs väll om 10 timmar då.

The family
Förra sommaren när pappa och Åsa gifte sig. Visst är jag snygg på den bilden;)

Killing me softly

Igår var vi och firade Danne, lilla gubben! Eller ska man säga stora nu när du har fyllt 17? Jaja, lilla gubben för mig iallafall. Vi var och tråkade i lokalen tills jag, Kicki och Tove inte hade lust att vara kvar längre så vi drog ner till donken. Käkade lite och sen drog vi tillbaka till lokalen och träffade Sami, som är hemma över helgen. Drogfri och allting! Helt soft.
Imorse åkte jag med Artin klockan 7 på morgonen till Medis, jag skulle jobba och Artin skulle hem så vi åkte tillsammans. Och nu har man då jobbat i 11 timmar, det var mindre kul de första 4 timmarna men sen började jag bli pigg och då var det roligt som vanligt! Jag jobbade med Magnus idag och det ska jag göra imorgon också, fast imorgon jobbar jag bara i 9 timmar. Eller bara och bara.
Ikväll ska jag och Tove dra till en kille som heter Jay som jag och Kim träffade påvägen hem från Ola i förrgår. Vi ska chilla lite där hade vi tänkt och sen KANSKE åka med Osman till hans kill kompis som bor i Alvik. Det blir jävligt nära hem och det är ju bra.
Måste sova tidigt ikväll annars kommer jag inte orka jobba imorgon.
Men en sak är bra, bara på den här dagen har jag känat 720 kronor, och det kan jag lova att det är verkligen värt det..

Singing my life with his words, killing me softly with his song.

Is like lurning to fly

Igår var vi på hotellet, kollade på film och chillade. Hotellet kryllade av tyskar som gick och sjöng segersånger hela jävla natten! När jag och Kim skulle åka hem träffade vi två killar i Brommaplan som bjöd oss på fest på fredag i Alvik!! Najjs eller vad? Haha, nu ska jag, Kim och Tove på fest och det kommer bli röj! Dem är 22+ och jättesnälla.
Idag fyller Danne år, GRATTIS! Vi ska nog vara i Rissne idag och fira honom ett tag sen kommer jag och Tove dra till stan och träffa Pelle och Teo. Antagligen! Om inte de har annat för sig, de brukar de inte ha;)

One step at a time - Jordin sparks, bästa låten!

Tjooho kompisar!

Det har varit en lång dag, det började med att jag hade Vanessa. Efter att jag hade lämnat henne på hennes mammas jobb åkte jag till Melanders och jobbade fram till halv 7. Sen åkte jag och mötte upp Kim i Alvik och så gick vi hem och åt. Nu är Tove och Ola här också, vi ska snart dra till hotellet och stanna där tills inatt. Sen åker jag och Kim hem och Tove kommer nog sova där, eftersom Ola bara är här idag tyckte hon att det var bäst.
Loggar in senare ikväll när vi kommer hem.

Hakuna matata, det är ord som är bra.

Du sa: jag älskar dig

Tove ligger och läser och jag sitter och sjunger. Går och fixar mig då och då, ska snart åka och hämta Vanessa och efter det jobbar jag till 18. Kim kommer och äter middag med mig dag och sen vet vi inte vad vi kommer att hitta på. Vi kommer nog skejta lite också, eftersom att det är så otroligt roligt, yeah man!
Sitter och lyssnar på Säg det igen med Lisa nilsson, den låten hade Åsa och pappa på deras bröllop. Kommer sakna att bo med Matilda och Åsa, men vi kommer ändå att träffas. Vi kommer inte att tappa kontakten. Just nu är de två i Turkiet och har det skönt! Blir faktikst lite avis. Marcus är också där! Han messade mig i lördagsmorgon klockan halv 6 och sa att han satt på flygplatsen, sockertopp!

Evreything that you ever dreamt of, close enough for you to taste but you just can't touch.


Proviva fruktdryck

Listen to the song here in my heart
A melody I start but can't complete

Listen to the sound from deep within
Its only beginning to find release

Ohh the time has come for my dreams to be heard
They will not be pushed aside and turned
Into your own, all 'cause you won't listen

<3


Be easy

Nu är vi hemma, Tove ligger och läsar och jag gör korsord, det vill säga, allt är som vanligt. Haha! Vi drog in till café 60 och tog en fika, Teo och Pelle kom och umgicks med oss. Sen drog vi till Thorildsplan till någon brutta, där var det inte chill och då drog vi hem.
Imorgon har det nu blivit ändrade planer, Kicki ska inte komma längre så nu kommer jag och Jannike umgås. Efter jobbet måste jag ner till båten och lämna mormor och Roffes post till dem och sen kommer vi åka hem och äta. Senare framåt kvällen kommer vi antagligen att åka till Tove och Ola eller dra in till stan och träffa Pelle och Teo, eftersom de två nördarna ska kolla på fotbolls matchen i Kungsan. Men vem vet, det kan bli kul.
Ska försöka lösa hela korsordet och sen gå och lägga mig, känner mig väldigt trött men ändå pigg på samma gång.

Go shorty, it's your birthday.

O fucking C

Nu har vi precis ätit. Jag lagade stuvade makaroner med massor av grönsaker vid sidan om, (som Tove valde att inte äta upp) haha. Nu sitter vi och kollar på OC, vi vet inte vad vi ska göra ikväll men som vanligt kommer det säkert dyka upp något.
Imorgon kommer mamma och Kicki på besök, de äter med mig och sen kommer Kicki att sova över.

Jag köpte en korsords tidning idag som jag klarar av! Det är mycket roligare när man KAN klara det, nu är det iallafall inte helt omöjligt. Ganska ätt faktiskt. Och som Jempa sa igår, man blir allmänbildad när man löser korsord, har redan märkt att man får ett större ordföråd.
Bestämde nyss en dejt med Emelie på söndag, vi ska ta en fika och prata ut, som vi brukar göra. Det är otroligt trevligt att umgås med den bruden, man blir glad när man är med henne!

Can you feel the love tonight.


My brain knows better

Kom hem för ett tag sedan. Har varit och lämnat sötnosen Vanessa på hennes mammas jobb på östermalm. Trevligt ställe! Efter det åkte jag till Fridhemsplan och promenerade hem därifrån, påvägen hem fick jag ett mess av Tove att jag skulle köpa cigg till henne. Jag gick in i 4 butiker och på den sista som jag skulle försöka på fick jag köpa haha, fast där visste jag att jag fick för jag köpte där igår också.
Jag älskar pressbyrån och 7-eleven, köper alltid caffe cooler och pastills där.
Tove ska gå och lägga sig ett tag för att hon är väldigt trött, själv ska man städa lite (jag vet att jag har sakt det i några dagar nu men det blir jö aldrig av) och sen laga makaroner med korv till middag.
Nu satte jag nyss på OC åt Tove, fast jag tror att hon kommer somna snart. Lilla tuss!
Sitter och pratar med Jonathan, försöker förklara för honom att jag inte fattar vad det innebär att ha en "paus". Jag har alfrig haft en "paus" förut och därför förstår jag ingenting just nu. Man är tillsammans och får inte hålla med andra fast man är inte med varandra. Vad fan ska man göra då? Tråkigt jö.

Open up your mind and see like me.



I fucking love the OC.


I'm still g

Igår drog vi in till stan och tog en frika på café 60, vi satt inte där länge med tanke på att Tove skulle åka ut till ekerö för att sova där. När jag och Jempa kom hem gjorde vi korsord och sen kollade vi på New yourk minute, den är bäst! Imorse när jag låg och sov vaknade jag av att Tove kom hem, så nu är vi här alla tre igen. Jempa står i duschen och jag har precis duschat klart, jag måste gå hemifrån om 45 minuter. Sen tänkte jag promenera hem från Fridhemsplan efter det att jag har lämnat Vanessa.

Killing me softly with his song, singing my life with his words.

It's me bitches!

Nu har vi precis ätit. Och med vi menar jag Tove, Jempa och jag. Jag lagade tacos, mums! Nu ska vi fixa oss lite och sen blir det ut på röj. Vart vet vi inte än med det fixar Jempa åt oss.
Brevid mig sitter Jempa och löser korsord och i soffan bakom mig sitter Tove och läser en bok. Tänka sig, Tove, läsa? Nej men hon är för underbar hon.
Snart ska jag och Kim ut med seglebåten, wihoo! Det kommer nog bli ganska skönt, även fast jag är livrädd för vatten och mår illa som ett svin på sjön men det ska väll gå och ordna, hoppas jag.. Vi kommer åka ut på måndag morgon och sen åka hem på fredag morgon samma vecka. Sola och bada lite tänkte jag, bara det blir fint väder tills dess.

If she loves you let her go, because love is going to get you down.

Goda dagar är förbi

Sitter hemma i lägenheten, Tove och Jempa är här med båda ska hem om ett tag. Då blir jag själv i e timme eller mindre. Ska städa upp lite och sen börja laga maten, så att jag har den klar tills de är tillbaks. Ikväll ska vi tillbaka till kuk sugar krogen med Jempa, hennes "boyfriend" ska vara med oss också. Sen ska hon sova över hos oss. Trevligt!
Imorgon hämtar jag Vanessa vid 1 och sen drar jag och Tove in mot stan.

Sitter och lyssnar på Mr.cool med Snook. Tjoho! Gammal men ändå bra.
Jag har inget liv och däför sitter ja här och skriver som ett mongo varannan timme.

I need an alarmsystem in my house so I know when people are creeping about, these people are freaking me out.

I like bad boys

Ja, vi är vakna! Vi gick upp vid halv 11 för att fixa oss, nu har grabbarna vart här och hämtat sofforna och jag har cash flow. Vi ska in till Fridhemsplan snart för att köpa mat. Eftersom att ingen av oss ORKAR åka tunnelbana från Hässelby till Fridhemsplan tänker vi åka buss till Spånga, sen buss till Alvik och sen ta tunnelbanan. Det kommer ta dubbelt så lång tid men vad fan gör det, vi har hela dagen på oss...
Har inte pratat något med Jonathan och det kanske jag inte ens vill. Han får komma till mig nu om han vill något. Inte för att jag inte vill prata med honom utan för att han har gett mig intrycket av att han vill ha lite frihet, då ska han få det!
Saknar mamma lite, ringer henne varje dag, men nu är det slut på det! Fast i och försäj brukar jag ringa henne eller prata med henne varje dag i vanliga fall också, det kanske är färdör som det känns lite ovanligt. Men så himla skönt att ha all den frihet!
Ikväll vet vi inte vad vi ska göra, men det dyker alltid upp något. På onsdag kommer Tove inte sova hemma och då har jag bjudit över Kicki och Jannike som ska äta middag med mig och sen sova över. Vi kommer väll ha en liten myskväll framför tvn eller så hittar vi på något helt annat! Vi får se vart kvällen för oss.

Boys are toys.


Welcome to my gangsta nation.

Bitches come and bitches go

Nu är vi äntligen hemma, efter en lång resa hem. Ni ska få höra alltihop. Jag och Tove åker in till stan för att möta Sara och Jempa, vi drar till den där kuk sugar krogen och sitter där ett tag med några grabbar, skit tråkiga by the way! Efter det ska jag och Tove dra in till Kungsan och möta Pelle och Theo för att chilla runt lite i stan med dem, det slutar med att ingen tunnelbana går. Vi tar då sista tunnelbanan mot Akalla till Fridhemsplan, sen bussen till Stora Essinge och sen tvärbana hem till Alvik. Alltså istället för att det skulle ta oss 4 minuter från Fridhemsplan så tog det oss mer än 30 minuter hem! Haha, men det var en rolig kväll och nu ska vi snart gå och sussa.
Imorgon blir det stor handla med Tove, vi ska köpa massor av mat och godis! Fan vår mat är redan slut. Vi äter som gamar haha..
Sovgott allesammans, ha en trevlig fortsatt måndag.

Don't play the game if you don't know the rules.

Makes me fly

Idag kom Iza och hälsade på i vår lägenhet ett tag, sen kom Tove, hon tog en dusch och sen åkte vi in till stan för att möta Izas tjejkompisar. Vi gick runt och chillade. Efter nån timme drog jag och Tove och åt på john chris inne i stan, Jempa och Sara kom förbi ett tag och åt med oss. Snart ska vi dra ut med dem ut på krogen. Det finns ej något annat ikväll och vi pallar inte sitta och ruttna här hemma själva.
Imorgon ska vi till villan på morgonen och leverera en soffa till någon snubbe som har köpt den av oss, få lite cash och sen in till dagslivs och stor handla!

Take it easy, relax. If you rush you don't enjoy life as much as you should do.

If you just belive

Igår när jag och Tove kom till lägenheten märkte vi att det varken fanns mikro, internet, dvdn funkade ej och vi hade inga kanaler haha! Men nu efter en dag har vi ugn, internet och dvd som fungerar! Nu kommer vi kunna bo här i all evighet om vi fick bestämma. Igår på kvälle efter att vi hade gjort oss hemma här fixade vi oss lite och drog in till rådmansgatan för en fika. Pelle kom och fikade med oss, skön snubbe! Vi chillade på café 60 i någon timme och började dra oss hemåt vid 1, nu för tiden tar det bara tio minuter hem från rådmansgatan vet ni;) Härligt!
Idag blir det nog chill i stan igen, Tove ska hem och hämta pengar sen kommer vi dra in till stan och träffa Naty. Nu när vi har internet kommer jag skriva mer denna dag:)
Ps. Jag och Jonathan har en "paus" nu. Får se hur det går... Hm..

Standing across the room I saw you smile.


Life is a bitch

Igår var det midsommarafton... Kul. På dagen var jag hos mina kusiner ute i vidja, vi kom dit klockan 11 på morgonen och åkte hem 11 på kvällen, det var jätteroligt och jag ångrar inte att jag var där. Sen när jag kom tillbaks skulle jag gå hem till Jonathan där han, Tove, Sandra, Ali och Danne höll hus. Vi chillade där ett tag och sen drog vi till Sandra, jag och Jonathan bråkade. Det gör vi fortfarande eftersom han blir som en annan person när han dricker sprit, vi får se vad som händer idag. Skriver mer om det senare eller imorgon.
Som några kanske har läst i min andra blogg (alexiish.blogg.se) kommer jag och Tove att bo i min mormors lägenhet i Alvik de kommande veckorna. Vi ska få prova på hur det är i vuxen livet, kolla om vi kan stå ut med varandra tillräckligt länge för att flytta ihop haha! Men jag tror att det kommer gå bra, eller det hoppas jag iallafall. Jag kommer jobba i veckan och då måste jag som ni säkert redan vet gå och lägga mig tidigt på kvällarna, och det betyder att det inte kommer bli någon fest i den lägenheten.
Just nu är jag hos Sandra, sov över här eftersom jag bråkade med Jonathan, hade ingen lust att sova där då. Ibland förstår jag mig inte på killar, de kan komma till sin egna lilla värld då ingenting annat betyder något. Tjejer kan säkert också bli så men killar visar det isåfall mycket mer. Aja, min ilska har försvunnit iallafall, får se om Jonathans har det.

Jag pratade med min morbror för några dagar sedan och han sa att nästa sommar när jag har fyllt 18 kommer jag kunna få jobb hos honom. Han berättade då att man jobbar 7 dagar, 8 eller 12 timmars pass och sen är man ledig 7 dagar, osv. Och för de två veckorna man då jobbar per månad får man minst 16 000. Fatta! Haha! Klart jag ska jobba där, hur tråkigt det än är kommer det vara värt det. Om jag jobbar där hela sommarlovet, det vill säga varannan vecka på sommarlovet kommer jag tjäna 40 000, då kan jag lätt flytta hemifrån;) Hoppas, hoppas!

Ali, Benny och Sandra ligger fortfarande och sover, jag och Ali sov på varsin del av soffan haha. Tänkte lägga mig ner igen och kolla lite på tv. Sen ska jag göra frukost till mig själv.

If life turn out to be a playground, where is my toys?


Back in the good old days. Alex, Chinsia och Sandra, going out for the night.

Kiss me

Igår var Danne, Ali, Tove, Jonte och jag hemma hos Jonte och kollade på 2 fast 2 furious tokyo drift. Efter filmen gick Tove hem och de andra satt som nördar och spelade WOW medans jag satt och kollade på! Framåt 2 blev jag trött och gick och la mig, de andra satt då fortfarande vid sina datorer. Idag på morgonen/dagen åkte jag och mamma och shoppade på barkarby outlet, det blev bara en topp för mig. Nu sitter jag hemma och lyssnar på Bob marley, who's my biggest idol.
Imorgon åker jag till Kim, vi ska skejta lite och sen sover jag över där:) sockertopp! Sen nästa vecka jobbar jag måndag till torsdag, 8 timmars pass. Då blir det en hemma vecka för mig, antar att det blir för jobbigt att vara uppe hela natten och sen komma upp på morgonen för att jobba i flera timmar.

We'll do it all, everything, on our own.


Welcome to my life

Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you

Do you ever want to run away?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screaming

No you don't know what it's like
When nothing feels alright
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt, to feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

Do you wanna be somebody else?
Are you sick of feeling so left out?
Are you desperate to find something more
Before your life is over?

Are you stuck inside a world you hate?
Are you sick of everyone around?
With their big fake smiles and stupid lies
While deep inside you're bleeding

No you don't know what it's like
When nothing feels alright
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt, to feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

No one ever lied straight to your face
And no one ever stabbed you in the back
You might think I'm happy
But I'm not gonna be ok
Everybody always gave you what you wanted
You never had to work
It was always there
You don't know what it's like
What it's like

To be hurt, to feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like (what it's like)

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked
When you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

Welcome to my life
Welcome to my life

You're beautiful

Jag och Tove åkte till Solna och kollade efter min kjol på Vero moda men nej, alltså måste bara ha den! Efter det åkte vi till Tove, åt lunch och hyrde en jättedålig film. Det måste vart den sämsta jag har sett, 100 grils hette den, skit skum film. Sitter iallafall hemma hos Tove nu, hon kommer nog somna när som helst och jag ska snart börja rulla hemmåt.
Har ingen lust att gå ut ikväll, blir nog hemma, om ett annat träffa Jonathan. 

I party like a rockstar.

Like a flower

Igår var jag och Sandra och åt lunch och efter shoppade vi. Det var såklart jättemysigt, har alltid lika roligt med my love. Vi pratade om allt möjligt och "dejten" var slut när jag behövde åka och hämta Vanessa. Jag hittade en fin topp på MQ och 2 tubtoppar.
Igår på kvällen hade Jonathan och Sandra hyrt en lokal på Toves gård, det var några där och kvällen blev inte allt för lyckad men det var roligt ändå. Mot slutet spårade det ur, men men det är väll sådant man får räkna med. Längtar tills jag kommer upp till 18 och slipper hyra lokaler, då man bara kan gå till krogen och ta en bira. Ett år kvar, so here I come!
Idag blir det stan igen fast med Tove, like usual. Jag måste ha en kjol från Vero moda, den är nämligen slut överallt men jag ska ha den ändå! Vi chillar väll ett tag och sen åker vi back to Rissne.
Efter stan kommer jag nog vara hemma ett tag och sen kanske träffa Jonathan, det beror på hur han beter sig idag.

Come a way with me in the night, come away with me and I'll will write you a song. Come away with me on a bus, come away with me and we'll kiss.

Rock with me

Duschade precis och nu sitter (ligger) jag och äter frukost. Ska snart in mot stan och möta upp Sandra, vi ska luncha ihop. Saknar min lilla sockertopp! Efter vår lunch ska jag hämta Vanessa, sen möta upp mamma och promenera hem till morfar och Barbara. Där kommer vi äta middag och sen senare ikväll åker jag till Rissne.
Igår hittade jag Tove efter ett tag och vi åkte in till stan och mötta Artin och Poja. Vi gick runt ett tag, sen åkte jag och Tove hem. På kvällen hyrde vi en film, Good luck Chuck, som var jätterolig. Alla var hemma hos mig och åt chips och kollade på filmen.

I don't know you, you don't know me, you don't know the history I have on these streets. Only if you see what my eyes have seen, then you'll understand why I'm surrounded by G's.
På Kreta

Been there, done that

Jag hittar inte Tove! Vill åka in till stan och shoppa, ta en fika och chilla men Tove är lost. Aja, får väll vara hemma och ta det lugnt tills jag ska åka in och hämta Vanessa klockan halv 4.
Igår var jag och tog en fika i stan med Chinsia, det var ett tag sen som vi umgicks på tu man hand. Den tjejen kan tamigfan bara snacka om killar, haha. Härlig brutta..
Igår på dagen åkte vi alla till my crib i Hässelby. Einar, Bella, Tove, Danne, Jonte och Kicki! Yeah, jag färgade Toves hår för 2 gången på en vecka. Kanske inte har sagt det men Tove ska flytta också, till Näckrosen... Jag kommer bli ensam i Rissne, det känns som om alla flyttar.
Men nu ska jag chilla, kolla lite på TV och sen åka in till stan.

I'm going to trade this life for fortune and fame, I'd even cut my hair and change my name.

The top of the world

RSS 2.0