Hela da´n varje dag

Feel the beat.
Många dagar har gått och mycket saker har hänt. Jag orkar personligen inte berätta allting och ni orkar antagligen inte läsa. Därför skiter vi i det som har hänt och går vidare. Vi går helt enkelt vidare till nästa kapitel.

Idag är nyårsafton. Jag och tove ska jobba. Vi ska tjäna mycket pengar och ha roligt. Det ska bli kul att än en gång spendera mitt nyår me d tove. Som vi har gjort de senaste 5 åren. Shit! Tiden går så jävla snabbt. Jag minns min första dag på högstadiet som om det vore igår.

Oh no whats this?
A spider web, and I'm caught in the middle.


If you love me

Tack till alla som jag känner.
Underbara jul. Än är du inte slut. God mat, fina klappar och fint folk. Jag avgudar vår jul. Må den aldrig ta slut. Må jag ha exakt samma jul med mina barn. Må hela min släkt fira den med mig och mina barn.
Julafton - pappa och kusinen
Juldagen - morfar och moster
Idag - mormor och kusinerna
28/12 - moster och kusinerna

Does it mean I'm lost?

Please jesus

Jobba jobba jobba.
Nu är jag äntligen ledig. Är ledig i 6 dagar! Det här är den första lediga veckan som jag har haft sedan sommarlovet. Vad fan ska jag göra nu? Haha, vet inte längre hur man är ledig...

Julafton imorgon, alla julklappar är klara att ges bort. Vi (pappa, jag och bell) kommer att fira denna julafton hos vår farbror och hans fru, och såklart, vår kusin. Det var evigheter sedan som jag träffade dem, ska faktikst bli riktigt roligt.



Just kiss me one more time
I'm begging you
Do it for me

En sanning

Allting faller på plats
det var menat att det skulle
sluta såhär

Jag gråter men mina tårar
räcker inte till
jag känner hur jag
sakta tinar bort


En del av mig

Jag flyger iväg.
Nu är det packat och klart, jag och tove ska jobba på nyår. Vi kommer att få 200kr/timmen och vi jobbar mellan 19.30 tills de ber oss att dra! Det kommer klirra stort i plånboken när den kvällen är över. Jag är ej upprörd, det kommer ett nytt år tätt inpå detta. I'm just happy Iäm not spending it alone.

Nu har jag köpt klart ALLA min julklappar. Jag har lite småsaker kvar att fixa; inslagning, julgodis och planering. Men resten är ready to be given. Snart är min efterlängtade jul här.

Ser du inte hur jag gråter? Kan du ställa dig i mina skor, får du ens plats.. Mitt liv faller samman och du står brevid och hånar mig. Ser du mina osynliga tårar som jag fäller för dig. Hör du ens mitt skrik på hjälp.

I do like it though

En svag vind

saknar
Det var länge sen. När snön låg på taken.

Igår jobbade jag och sandra till halv 7. Vi fick reda på att när vi ska jobba på måndag börjar vi klockan 07.00 på morgonen! Men ack, jag är en morgonpigg människa.. Mig gör det ingenting.

En tjej hörde av sig igår fån grannar.se där jag och sandra har satt in en annons om serveringshjälp. Hon undrade om vi kunde hjälpa henne och hennes sambo på nyår. Men nu är det så att sandra ska till Sala då. Jag har frågat tove om hon kunde hjälpa till med jag antar att hon inte vill jobba på 12 slaget, och jag kollade med sophie igår - vi kommer jobba från 19-24. Vi får se hur det blir.

Där låghusen slutade och skogarna tog vid,
där bodde jag, där bodde du.

So long

Kaffe med mjölk.
Det är konstigt hur allting blir godare på jobbet än när jag försöker göra smoothies hemma. Igår till exempelt, det smakade inte ens hälften så bra som det gör på jobbet. Vad gör jag för fel?

Idag efter skolan ska jag jobba. Enda till stängning, kul. Äsch, det är skönt att ha någonting att göra. Det är värre att bara sitta hemma och glo in i väggen...

En liten fjäril flög runt i sommar luften.

En hitt!

I skolan.
Just nu har FreshLook http://www.fargadelinser.com/ bland annat gratis linser och mycket annat smått och gott att erbjuda. Gå in och testa! Själv har jag ett flertal färger hemma och de funkar helt gudomligt allihopa.

 
Den här färgen tänkte jag köpa nu. Fina till julafton.


Xmas

Godmorgon.
Idag har jag prov i NäL och föredrag i PF. Lite smått roligt sådär. Fast i NäL är det väll inga problem att få G, mer vill jag fan inte ha, helt onödigt. Ofta vår lärare bryr sig att läsa igenom det ordentligt. På PF blir det andra bullar dess värre. Men det kommer säkert få bra, har trots allt föredraget med deda, haak och 2a.

Rudolf the red nose raindear, had a very shining nose.
And if you ever saw him you could almost say it glows.


Oh I wish you a merry christmas.

En underbar söndag

Igår var jag och tove på bio, vi såg Die welle. Den var asbra.

Jag älskar söndagar. Älskar att bara ta det lugnt och sen avsluta dagen med ett 2 timmars långt yoga pass. Den är helt underbart. Hench - en underbar söndag.


Paris för 3 år sedan. Snart är jag tillbaka.


Lördag morgon

If life is a game, stick to the rules.
Nu är kusinerna här. De kom igår vid 5 tiden, vi pysslade och bakade.
Både jag och bell var hemma igår ifrån skolan, vi umgicks hela dagen. Det var faktikst väldigt mysigt ska jag erkänna. Behövde vara borta från skolan lite, borta från allt folk.

Jag fick MVG på mitt föredrag om Bob marley, jag fick MVG i betyg på servering, jag fick VG på min uppsats i svenska, jag fick VG i betyg på arbetsmiljö. Jag är stolt.

Long time since


En bland få

For old times sake.
Idag=underbar. Jag är glad, jo det är jag rätt så ofta. Men inte såhär glad. Såhär glad har jag inte varit på länge.
Kom precis hem från en trevlig middag med tove på stan. Är proppis, helt seröist. Det har jag inte heller varit på länge. Och har inte varit med tove på länge heller. Det vill säga, idag=underbar.

Mår i och försäj inte på topp när det gäller min hälsa. Jag och sandra var tvugna att promenera hem igår ifrån gymmet, det vill säga 45 minuter i en snöstorm. Gissa om vi var snoriga. Svar JA! Börjar känne lita svagt i halsen nu också + att jag har hur mycket plugg som helst.

I'm still the king of me.

Lika snygg då som nu

Snart var man 18 då, härligt, eller? Vill jag verkligen bli 18? Visst kommer det många fördelar, men även många nackdelar. Fast jofan vill jag bli det, då kan man flytta hemifrån och bygga en framtid. Eller?

Katt svalde linjal -
blev mätt.

Lyste

Morning.
I feel like I'm in love, like I'm in love with my self. Idag blir det heldag med mamma. Vi ska till willys snart, handla mat och sånt. Sen ska jag hem och baka. Eller snarare göra minkyssar och sylt. Och en liten överraskning som jag inte kan skriva i min blogg.
Jag har jobbat hela fredag och hela lördag. Idag är första gången jag är ledig på 3 helger. Hur fan orkar jag? Fråga mig inte för jag vet allvarligt inte hur jag gör det.

Var och åt middag på stan med kim igår. Det var härligt att träffa henne, prata om livet och bara umgås. Man saknar den lilla asiaten om man är ifrån henne ett tag. Vilket jag har varit. Rättare sagt 2 månader. Vi bokade in en ny dejt den 10 januari. Underbar människa.



Jag hugger i sten,
och jag tror att jag sagta börjar se en kontur.

Tackar dig för det

Godmorgon.
Hinner inte blogga. Lovar att blogga ikväll, efter jobbet. Eller imorgon bitti. Ska sova hos mormor och roffe inatt.

Det finns så mycket vackert
som jag inte kan se.

Sug av mig

Goddag.
Engelska lektion nu. Roligt roligt. Efter skolan ska jag hämta venssa, klippa mig, gå på team drink på jobbet och sen baka pepparkakshus med sandra. Som ni säkert har märkt har jag varken lust eller tid att skriva. Jag är på dåligt humör och alla gör det värre för varje minut som går.

Omogna horungar som inte har något liv, gå och dö. Tack.

Kalsong tricket

Natte tid.
Inte mycket att prata om antar jag. Ni vet hur det brukar låta, rolig dag, tråkg dag, stressad dag osv. Hade nog lite av allting idag, mest rolig dock. Spela in svåra, jag vet att ni också hade det likadant.

Walking in the winter wonderland.

Måndag morgon

Godmorgon.
Igår (söndag) jobbade jag fram till 17. Jag jobbade med en jätte charmig tjej som hette Alva, tråkigt att jag inte jobbar med henne varje helg för jag tyckte det var roligt.
Efter jobbet åkte jag raka vägen hem, hem till ett dukat bord med fiskgratäng. När jag hade varit hemma i 20 minuter plingade det på dörren och där stog sandra. Vi hade nämligen bestämt att vi skulle pyssla och baka pepparkakor (min yoga var inställd). Vi pysslade fram tills klockan var 10, det var jättekul. Jag älskar att pyssla!!

Jag som hippie
Jag och sandra laravade oss på åhlens. Jag vet att jag är snygg som hippie.

Stackars mannen med medaljer,
som bara putsar sina minnen.
Sitter tyst bland massa skrot kan inte se för allt sot,
att ingen sitter mitt emot.

RSS 2.0