En morot till middag

Hej alla trogna läsare!
En härlig morgon såhär den sista augusti för i år. Den sista "sommar dagen" som de alla säger på radio. Och jag är sjuk. Fortfarande. Men det får inte bli värre. För jag kom på att det blir svårt om jag skippar skolan imorgon. Har NäL, sen efter skolan ska jag till kuratorn, hämta Vanessa och sen ska jag och Sandra på en middagsdejt. Det vore tråkigt att missa allt det bara för att jag är lite sjuk.

Igår efter en härlig middag åkte jag och Kicki in till Kungsträdgården och mötte Tove och Jempa. Tove ville nämligen kolla på afasi och filthy som uppträdde där igår. Jag och Tove stog och kollade på alla "gansgters" och alla "fjortisar". Ja, den gamla goda tiden. Det var roligt tills jag började må dåligt och var tvungen att åka hem. När jag kom till Rissne hyrde jag Madagaskar. Han i kassan kollade på mig jätteroligt när jag kom in och gick direkt till barnfilmerna hahaha!

"Njut medans du är ung, för din ungdom kommer aldrig tillbaka."

Hos Clara

Jag har blivit sjuk...

Nu är jag riktigt sjuk. Snorar som en åsna fast halsen är okej. Har iallafall inte ont. En aning feber om ett annat. Men ikväll ska jag och Tove in till nrj in the park, kolla läget och sen hem till henne och ta det lugnt. Tack gud.

Ni är de som får mig att le när livet är hårt. Ni är de som får mig att glömma och förlåta när jag har det svårt. Tack för att ni finns i den här världen. Och tack till er som gjorde det lite enklare på färden. Jag hoppas och jag tror att ni är med mig hela livet. För ärligt talat tror jag att någonstans står det skrivet. Att även om ni ibland inte mig förstår. Är det ändå er jag saknar och er jag når. Tack till alla mina vänner. Och tack till alla som jag känner. Att älska er är väldigt lätt. För all er kärlek har ni mig gett. Ni vet vilka ni är. Jag älskar er över allt annat.

"Bokstäver skapar ord. Ord skapar meningar. Meningar skapar sagor. Sagor skapar glädje. Glädje skapar liv."


Life aint easy bitch

Nu sitter jag och Jannike själva på Claras "vind". Hela köksbordet är fullt av godis papper, tallrikar, brie ost och kex. Ja vi hade jätteroligt igår kväll. Älskar dessa tjejer. Igår efter skolan åkte jag, Clara, Jannike och Annina till city gross och handlade maten vi skulle äta. Sen bar det hem till Jannike. Eller iallafall för mig och Jannike. Jag fick träffa hennes morfar, hennes mamma, hennes lillasyster, hennes låtsas pappa och hennes hund (billy). Sen när vi hade bytt om och hämtat kräftorna åkte vi till Clara. Det tog en kvart för oss att gå från busshållplatsen hem till Clara. Man gick över en äng, en hästhage och sen kom man till den lilla "byn". Gulligt att bo på ekerö tycker jag! Haha mina små bönder. Kommer typ halvt bo hos Jannike ny, det var så mysigt på hennes rum:)
Eftersom bussarna bara går varannan timme åker jag med bussen som går 13.27 och kommer till brommaplan 14.21. Helvete! Men ska in till kusinerna på kalas. Min älskade kusin Isor fyllde 7 år i förrgår. Grattis älskling.
Sen lite senare tänkte jag ringa Tove och kolla om jag ska komma över och kolla på film. BÖrjar bli sjuk jag också. Både Tove, Clara och Jannike har smittat mig. Stannar nog hemma från skolan på måndag och vilar upp mig. Om jag inte mår bättre förstås.

"När en dörr stängs öppnas ett fönster."

Welcome to the good life

Godmorgon alla morgonpigga människor! Egentligen skulle jag gå upp klockan 7 men eftersom söta lilla Vendela är vaken smsar hon mig. Och självklart vaknar jag av det lilla smset. Men det äv härligt att vara uppe före solen. Tycker ni inte?

Igår var jag ute på stan. Medborgarplatsen om jag ska vara exakt. Jag älskar verkligen det stället. Det är min dröm att bo just där. Hoppas att livet är rättvist någon gång och att just jag kommer att få en lägenhet där. Men tillbaka till igår. Mormor, Bell, mami och jag var och kollade på Mamma Mia. Över mina förväntningar var den jättebra! Jag har gått runt och sagt till allt och alla sedan den kom ut att jag verkligen inte vill se den. Men jag har liksom aldrig haft någon anledning. Den var iallafall väldigt väldigt bra. Gå och se den om ni inte redan har sätt den.
Ikväll ska jag på kräftmiddag/tjejmiddag hemma hos Clara. Det kommer bli jätteroligt hoppas jag! Håller på att bli sjuk också, så vill passa på den här helgen med att ha roligt.

"The winner takes it all, the loser have to fall."

Långa david och långa max som mosar mig 

alexandra veronica johansson

Igår hade vi möte på jobbet. Vi fick massor av ny information och tydligen ska vi byta namn från Melanders Fisk till bara Melanders. Jag tycker det är mycket finare med bara Melanders, så jag blev glad. Någon som brukar handla på Melanders Fisk i söderhallarna?
Igår efter skolan åkte jag och Vendela in till söder. Där mötte vi Tove. Vi gick runt i någon timme och shoppade loss. Eller ah, vi försökte iallafall. Vendela åkte hem efter någon timme och då åkte jag och Tove in till tc för att möta Einar och Bella. De började bråka. Det var riktigt roligt att lyssna på. De är så larviga haha.

"Tro inte på allt du hör."


Två sötnosar Älsklingar


Money is not a problem

När defineras man som en snål människa? Är det när man inte vill bjuda sin tjej på mat eller när man inte ger 2 kronor i dricks till restaurang personalen. Är världens människor snåla på grund av att de själva har det svårt, eller vill alla sura invalider endast att de ska ha förtjänat dem. Jag är iallafall inte snål. En gång i tiden var jag nog det. Men den gången i tiden rökte jag. Då gick vart enda öre till cigaretter. Då var jag tvungen att vara snål för att kunna ha råd med cancerpinnarna. Dumt gjort. Men ändå nyttigt för min utveckling. Nu har jag lärt mig av mina misstag.

Någon som vill sluta men inte har kraften att göra det? Skriv gärna till mig, jag kanske kan hjälpa.

"Varje liv är unikt."


Jag vill dö i din famn

Hej läsare! Min statistik har gått upp väldigt mycket. Dock inte som kenzas eller blondinbellas läsare, men jag är väldigt tacksam för att jag har någon alls som läser min blogg. Ni som läser min blogg, skriv gärna en kommentar så att jag kan läsa er blogg också.

Idag hade vi vår första lektion i näringslära och även i hälsa. Jag ser verkligen fram emot att ha de två lektionerna resten av läsåret. Jag tror att man kan lära sig något av dem. Dock har vi Hamid som NäL lärare men jag ska försöka att anstränga mig och kämpa på. Önska mig lycka till.

"Jag vill inte ge mitt liv till dig, men jag ger dig mitt hjärta. Men ta inga risker, dock risker ger mig liv."


My dreams are coming true

GRATTIS MOSTER EVELINA, 20 ÅR IDAG!

Som sagt, moster Evelina fyller 20 år idag. Hela dagen har vi spenderat hemma hos morfar. Ätit god mat och firat. Det är alltid roligt att umgås lite med släkten. Den sidan av släkten tillhör Barbara (morfars fru och Evelinas mamma). Den polska sidan av släkten... Man kan inte tro det men jag har faktikst väldigt stor släkt. Inte nog med att jag har 9 kusiner, jag har också 2 mostrar, 2 morbröder och en hel bunt med sysslingar. Ingifta såklart. En polsk sida, en colombiansk sida och så den svenska sidan. Ingifta där också. Men det är ändå min släkt! Härligt att ha stor släkt, man träffar nästan alltid nya människor på släkt kalas.

Snart kommer Tove. För jag tog med lite tårta till henne från kalaset. (Och jag frågade faktikst inte om jag fick ta med tårta hem till dig Tove, hon frågade mig om vi ville ta med oss hem) haha!

It feels like love is in the air. Not for me, but for all other people.

Att du är någon speciell

Inatt hade jag också en läskig dröm. Kan de läskiga drömmarna sluta snart! Snart kommer jag inte kunna hålla reda påverklighet och dröm.
Igår gick jag ut och träffade Artin. Vi gick runt, åkte till Sundbyberg och gick runt ännu mer. Vi bara pratade i 2 timmar. Det är skönt att ha våra pratstunder. Thank you. Efter det träffade jag Tove och vi hyrde film. Filmen var inte så bra. Det var bra slut men inget mer var bra med den. Haha. Efter filmen åkte Tove för att möta Natta och jag gick och la mig. Var helt utattad, varför vet jag inte.

I belive that things happen for a reason.


En vanlig dag i Stockholm

Ikväll kommer Tove hit och kollar på film och äter morötter med mig. Innan filmen ska vi sola i Sundbyberg. Just nu sitter jag och Less i soffan och lyssnar på Ebba grön. Mamma och Less ska på någon fest ikväll inne i stan. Vilka ungdomar! Haha. Sida vid sida.
Ni vet när man drömmer väldigt konstiga drömmar? Ja, sådär någon gång ibland bara. Jag börjar få så varje kväll nu. Det är skitläskigt. Jag älskar att drömma, bara för att jag ofta trotsar mina rädslor i drömmen och får se konsekvenserna som följer. Då vågar jag mer i verkligheten sen. Fast nu börjar jag bli lite trött på att alltid hamna i sådana konstiga drömmar.
...Jag promenerar på en stig i skogen när jag ser ett hus. Jag blir nyfiken och måste gå in i huset. Jag är varken rädd eller orolig, bara nyfiken. Helt plötsligt kommer det fram någon ur skuggorna. Jag kan aldrig se hans/hennes ansikte. Jag blir bara jätterädd och springer därifrån. Jag springer så långt att jag kommer till en motorväg. När jag står där vid vägkanten kommer det en buss. 541. Jag vet inte vart den går men jag hoppar på den. Och sen vaknar jag...


Någon som kan någonting om design här på bloggen? Om ni kan, skriv gärna till mig. Är desperat av hjälp.

Vi fryser ihjäl, det är så kallt.

I like the bartender

Som jag sa igår tänker jag satsa på MVG. Satt nyss och läste mina serverings papper och drak en hallon/jordgubbs smoothie, som jag hade gjort helt själv! Ska börja gå på min nyttighets diet igen. Vill inte äta fet mat. Du är vad du äter.

Igår åkte vi till Björkhagen, satt och väntade i 2 timmar på att Ignacio skulle komma och när han väl kom började han och Tove bråka direkt. Vi stack därifrån efter en knapp timme. Åkte in till Medborgarplatsen, chillade ett tag hos Daniel och sen tog vi taxi hem. Jag och Emelie hade nog hyfsat roligt. Men eftersom bögen skulle börja bråka med Tove blev hon på dåligt humör. Och speciellt när bögarna hos Daniel sen också skulle börja jiddra med henne. Stackars Tove. I had fun anyway.

That girl is a bad girl.

Nessa min sötnos


Check out the real situation

Vare sig det är vinter, vår, sommar eller höst är människor lika trevliga/otrevliga. Idag på serveringen hamnade jag och Sandra i samma grupp. Vi hade jätteroligt. "Hej, jag heter Sandra. Vi har cola, jaffa, loka, kaffe, te, lättöl och mycket mer på menyn. Vad vill ni äta? Vad vill ni ha för efterrätt?" HAHAHA. Bara Sandra och Haak fattar. Roligt iallafall;) Vendela hamnade med Jonas 'Haak', skön grabb. Hon var enormt söt när hon skulle gå och ta beställning från första kunden som kom in genom dörrarna. Älskade Vendela. Back to the beginning. Men som jag sa, jag och Sandra hamnade i samma grupp. Vi hade tre bord att hålla reda på. Ett stort bord med 8 dukningar och två små bord med fyra på vardera. Självklart fick Sandra ta det stora bordet, och självklart var nästan hela det bordet otrevliga. Stackars Sandra, hon som var så duktig! Mina två bord var jag jätte trevliga och jag fick 30 kronor dricks:) Jag tyckte själv att jag var väldigt duktig. Även fast jag glömde lägga ut vissa saker och ta bord vissa saker. Frank och Jojo, våra två lärare i servisen tyckte vi var jätteduktiga. Vi fick oerhört mycket beröm. Ska satsa på MVG helt klart.

Ikväll åker vi (Tove, jag och kanske Emelie) till björhagen. Vart nu det ligger. Och chillar med Ignacios kompisar. Han är fett skön så jag hoppas att de andra också är det. Men om det inte skulle vara roligt har jag minst 2 andra ställen att dra till. Så det känns som om det kommer bli en lyckad kväll.

I want to wake up where you are, I wont say anything at all.


Vi är som personifierade 60-tal

Igår var jag lite deprimerad på kvällen. Vet inte varför. Jag blir det då och då. Kanske beror det på vädret? Iallafall är jag glad att min underbara mamma finns. Hon märker när jag är ledsen eller arg. Hon kom och satte sig vid mig och pratade och smekte mitt hår. Då blev allt bra igen. Nästan. Men ska kanske gå till kuraton idag och prata lite. Kanske behöver prata med någon annan än mamma och pappa. Får se hur det blir.

Idag är första dagen vi följer schema i skolan. Vi ska vara servis idag. Det tycker jag ska bli jätteroligt! Vi har nämligen så att vi är servis i 3 veckor och sen byter vi med den andra halvan av klassen och står i köket i 3 veckor. Ser fram emot att vara servis. Inte riktigt att stå i köket, fast kanske lite. Vet inte riktigt, jag är så konstig ibland.

Jag lever för kicken precis som du.

Mamma<3


Life is what you make it

Min syster sa en mycket smart sak igår. Vi pratade om att alla ville flytta ifrån Sverige för att komma till ett annat land, där allt skulle vara mycket bättre. "Det kommer vara exakt likadant vart man än bor, folk är bara trötta på vardagen och tror därför att om man kommer till ett annat land ska allt bli som på film." Och det är fan rätt. Jag känner att jag vill komma bort från Sverige, åka till ett annat land, hitta kärleken, skaffa familj, skaffa jobb och leva livet. Men vad jag inte tänker på är att det är lika enkelt/svårt att göra det hemma i Sverige. Det är bara att ta tag i det. Allt blir inte bättre på ett annat språk eller en annan kultur. Saker kan egentligen bara bli värre. Vad tycker ni?


Skola. Skola. Skola. Det är allt jag kommer göra nu förtiden. Kanske jobba lite, antagligen åka till stan med Tove några dagar i veckan, men framförallt skola. Jag ska kämpa för att få bli en av de som åker utomlands nästa termin och praktiserar. Håll tummarna för mig allihopa. Vill verkligen komma ut i världen. Se allt som finns utanför Stockholms bubblan. Se nya kulturer och lära mig nya språk.

We are the world, we are the children.


Det luktar som höst..

Hösten är kommen. Sommaren är påväg bort och snart kommer den mörka vintern ligga som ett täcke över vackra Stockholm. Jag kan inte påstå att jag är nöjd med sommaren men jag kan däremot säga att vintern är välkommen. Håller ni med mig?
Idag valde jag att ha en svart klänning från french connection och en svart, blank tjocktröja som jag lånade av Bell, som hon har lånat av Vicky. Jag tyckte att det var på tiden att ha den sista klänningen utan leggings för i år.

Jag liksom föll över kanten.

två små grisar i skolan:) jag och sandra s

Love is in the air

Tove ringde nyss och sa att vi ska till Jhonny på fredag, Ignacios kompis. Det ska bli chill. Chilling around. Idag hade vi skola, och jag fick byta klass. Så imorgon går jag med Deda och Pelle. Gud vad jag har längtat att komma bort från min klassföreståndare. Jag valde bort matte B för att jag inte ville ha någon lektion med honom, och så får man fanskapet som mentor.
Vad händer med världen? Kanske är det för att jag har vuxit upp men det tror jag fan inte. Ungdomar blir bara värre och värre. När jag var liten började vi röka vid 13 och supa vid 14. Det var väldigt tidigt men också nyttigt för oss. Nu har man kommit ifrån det stadiet och det är skönt. Men nu för tiden börjar fan 11 åringar röka, 12 åringar supa och 13 åringar att ta droger. Det är däremot inte nyttigt. Självklart, ju tidigare desto sämre. Men tänk efter.. Hur gamla var ni när ni gick igenom de stadierna? Inte fan var ni 11 eller 12. Snälla. Väx upp förfan.

Only god can judge me so don't waist your time talking shit about me.


Your love is one of a kind

Kommer ni också ihåg enstaka minnen från er barndom? Alltså inte sånt som ni redan har på foto eller film. Utan sånt som ni kan säga till era föräldrar att ni kommer ihåg och de blir själva överraskade för de hade glömt bort det. Jag har iallafall. Och ett som jag kommer ihåg jättestarkt är att när jag och min syster var små fick vi under en period kolla på star wars hemma hos pappa när vi åt frukost. Och för några dagar sen berättade jag det för min pappa. Han förklarade för mig att det var inte varje dag utan någon gång ibland, och självaste anledningen var att vi skulle äta långsammare. För vi måste inse fakta, när man sitter vid datorn, tvn eller sitter och pratar med någon äter man mycket långsammare. Då tyckte jag att min pappa var väldigt smart! Bosse Johansson, min pappa. Tänk att jag är 17 år. Sjutton långa år har jag levt på den här planeten. Umgåtts med dessa människor och lärt av mina fel. Jag tycker det är roligt att bli äldre men ibland vill jag gå tillbaka till när jag var liten och allt i världen var så stort. Man var inte insatt på hur världen fungerade och på hur man kunde såra människor utan att göra någonting alls. Men man lär hela livet och jag har minst 70 år kvar att leva. We live and we learn to take one step at a time, there's no need to rush. It's like lurning to fly or falling in love.



I den här staden har man god smak och pengar kvar och det stinker från en pissoar och här träffas man på någon okänd sushi bar, här i Stockholm.


Goda dagar är förbi

Första dagen i skolan. Ja, helt underbart! Nej men helt okej faktikst. Men ska byta till en mindre klass, vill gå med Pelle och Vendela. Och jag vet att Vendela inte vill vara själv. Hahaha. Feels like yesterday I saw your face. Nu sitter jag och Tove och kollar på tv. Har precis färgat håret, lite blondare. Men det syns inte. Skitsamma.
Efter skolan gick Sandra, Pelle, Sandra2, Jannike och jag till 7-eleven och fikade. Sen följde Sandra med mig hem. Vi satt och pratade och åt. Massor av godis! Usch och fy. Men det var gott.
Men nu vill Tove att jag ska fixa till hennes blogg. Imorgon börjar jag 9. Härligt! Att komma upp på morgonen och bara åka till skolan. Har verkligen LÄNGTAT. Tack.

Skriver lite senare.

Saturday morning, who's going to play with me 6 in the morning baby?


Vi går hundra år tillbaka

Frukost vid matbordet. Ja, idag är det första dagen i skolan. Visst sk det bli roligt att träffa alla igen men jag kommer nog inte orka gå upp varje fucking morgon. Skola.. Sitter iallafall och pratar med Vendela nu. Det ska bli roligt att gå i samma klass som henne. Vi är ganska lika på sättet. Inte på utseendet. Det ska ni få se när jag lägger in någon bild på oss. Haha. Vi är raka motsatserna till varandra utseende mässigt. Men hon är underbar!

Jag och Vendela förra året.

Friends for life.


We where smoking from new things

Igår var vi och firade pappa. Han blev jätteglad för våra presenter. Av mig fick han en flaska rött vin, franskt, och en vin hållare som jag helst skulle ha velat behålla själv haha. Av Bell fick han en stor vetenskaps bok om allt möjligt och en fotoram. Eller mer som en box. Den var iallafall ball. Happy birthday too you. Nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på Kid rock - all summer long. Den är så jävla bra! Grym.
Igår på kvällen var jag och Kicki hemma hos Tove och kollade på hiphip hora. Den är lika bra varje gång man ser den. Samma som tretton. Väldigt bra filmer kan jag säga till er. Hip hip hora, hora, hora! Sitter och pratar lite med Marcus och han frågade precis vad jag skulle göra idag. - Ska på massage klockan 1, sen luncha med mamma, sen hämta Vanessa, sen gå på visning i Thorildsplan och sen ta en fika med Tove, Pelle och Teo. Thats my life. Då tyckte han att jag var väldigt upptagen och upplanerad hela tiden. Jo det tycker jag med, men vafan det är skönt att veta vad man ska göra. Jag gillar inte att inte ha någonting planerat. Amen.
Nu har jag och mamma bokat biljett till Rom. VI åker den 31 oktober. Det ska bli jävligt skönt.

Jag och mamma i Paris, 2006.

Singing sweet home alabama all summer long.

Bitches like me cuz i'm one of them

Hemma i Hässelby. Idag fyller pappa och Chinsia år. Grattis till er båda.

Igår kväll hade Chinsia tjejmiddag, det var jätteroligt. Fram tills vi kom till stan och allt blev kaos. Orkar inte ens berätta vad som hände. Iallafall. Idag ska jag och Tove kanske in till Ekerö till någon park? I don't know. Det blev väll roligt. Antar jag. Men först ska jag, pappa och Bell äta en födelsedags middag för pappa. GRATTIS igen!

puss på alla sötnosar där ute, resten kan gå och dö!


Lars Winnerbäck

Lyssna allihopa! Jag har blvit BEROENDE av Lars Winnerbäck. Sitter och lyssnar konstant på hans låtar. Och där satt jag med mina grön bruna ögon och såg med blåögd blick. Hur kan en människa skriva någonting så vackert! Jag vet att det inte betyder någonting speciellt, men varje gång jag lyssnar på någon av hans låtar får jag ståpäls i nacken. Stackars han som aldrig kämpar, han som säger starckars mobb. Han som hamnade först i kön och blev så nöjd med sin lön att han glömde sitt jobb. Och den där meningen. Jag menar. Hur vacker är inte den. Tänk efter. Läs den om och om igen.

Lars Winnerbäck. Helt klart bäst.


Kom inte för nära, du vet hur det blir

Trött som fan. Idag vaknade jag upp för första gången i radhuset. Låg och drog mig 5 minuter i sängen och sen gick jag upp för att komma ut i solen. Jag och pappa tog en cykeltur, 40 minuter, bort till Järfälla. Det var skönt, speciellt när vi kom hem igen. Haha. Efter någon timme åkte jag in till stan där jag mötte upp Tove. Vi åkte nämligen till Aquaria idag. Jätteskoj! Tove hade aldrig varit där förut så jag tyckte att det var på tiden. What goes around comes back around. Efter Aquaria åkte vi in till Slussen och mötte Jempa, Melly och hennes kille Max. De tog en kaffe och vi satt och lajja i en halvtimme. Trevligt att träffa Melly igen, det var inte igår man såg henne. Hon såg ut att må bra iallafall. Skönt att se. Flash backs.
Imorgon ska jag upp och jobba. Det är därför jag sitter här som en nörd och bloggar. Efter jobbet åker jag direkt in till Kallhäll. Till Chinsias lya. Vi ska fira henne eftersom hon fyller 17 på söndag. (Det gör min pappa också). Så imorgon blir det tjejmiddag, mycket skvaller, åka limo och sen hem för att sova. Eller inte sova alls det vill säga. Haha. Längtar tills imorgon kväll.
Idag fick jag världens gulligaste sms från min älskling Jannike. Tack sötnos för att du lever och tack för att du är så jävla underbar! Jag älskar dig. Otroligt mycket ska du veta. Jannike Lindqvist, du är värld guld.

Det är kyligt här inatt, när Stockholm kysser mig på kinden.

En gammal bilder från våra party times.

Kom änglar

Den vackraste stunden i livet var den när du kom. Och allt var förbjudet. Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om. För det ekar i huvudet.

Jag åkte in och träffade Jempa och Tove igår efter att jag hade ätit en utsökt middag med min pappa. Till efterrätt blev det jordgubbar med mjölk. Mums. Vi var där hemma hos Johan hette han. Det var vi tre och 4 killar. Jättesnälla faktikst. Jag och Tove tog sista pendeln hem. Träffade Teo en snabbis på stan och sen bar det hem. Sweet child of mine.
Idag var jag med Kim. Vi kollade på film och pratade. Älskar att vara hemma hos Kim. Man får en hemmakänsla på något sätt. Som jag alltid hade hemma hos Tove förut. Inte nu längre. Var hon tvungen att flytta. Haha. Jag skojar bara. Efter filmen var slut åkte jag in för att möta de två små dvärgarna. Vi åkte ut till LIDINGÖ för att checka Jempas nya lya. Yeah! Haha. Tove kommer halvt bo där. Jag själv kommer väll vara där ett par gånger jag med. Förmodligen.
Jag och mamma kollade nyss på Rom resa. Och den kommer bli av. Antagligen i november. Vi har preliminär bokat den 13 november. Skönt att komma bort från helvetet mitt i allt. Längtar!

Den djävligaste stunden i livet var den när du gick. Och allt var förlorat. Och där satt jag med mina grön bruna ögon och såg med blåögd blick. Allt jag hade förstorat. 

Jag och mamma på arlanda.

Någonstans på vägen har vi iallafall kommit

Hemma vid datorn. Idag har jag jobbat. Hela dagen. 8-18 instängd i söderhallarna. Det var iallafall trevligt att Tove kom och lunchade med mig. Då kom jag ut i luften i 5 minuter.
Igår efter jobbet åkte jag och mamma till ikea för att köpa lite småsaker till mig. Dekorerade mitt skåp på jobbet. Eller om man nu kan kalla det för att dekorera. Jag köpte två små lådor att lägga shampo, trosor, borste, strumpor, parfym och sådana saker i. Nu ser det mycket fräschare ut. Looking good. På tal om dekorera. Nästa helg ska jag hjälpa Jay att inreda hans nya lägenhet. Han ska flytta. Äntligen! Då kan jag vara där varje dag. Haha stackars Jay. Lilla söta chippi.
Imorgon är jag ledig. Därför kan jag, ikväll, göra vad jag vill. Tove och Jempa ska dra till Tumba på en inflyttningsfest hos Jempas kompis. Jag fick jättegärna följa med. Men eftersom pappa inte kommer vara hemma på fredag eller imorgon funderar jag på att bara vara hemma. Kanske ångrar mig lite senare och då vet jag vart jag ska åka. Till mina midgets.

Tack till alla glada och trevliga människor som idag handlade på Melanders Deli i söderhallarna. Ni lyste upp min dag och jag önskar att alla människor var så underbart hövliga som ni. You made my day.
Citat från expressen: Ibland räcker det faktikst med ett litet leende för att göra en annan människas dag.


Big girls do cry

Hemma i sängen. Sitter här med short och linne redo att gå och lägga mig. Upp och jobba imorgon igen, hela 10 timmar. Vilket jag jobbade idag. Mellan 8-18 idag, imorgon och på onsdag. Det var roligt idag på jobbet och det är faktikst ett roligt arbete. Speciellt att få träffa alla dessa olika männsikor. Amazing. Efter jobbet träffade jag Tove och Jempa. Vi chillade kvar lite i Medis, träffade en snubbe som Tove är kompis med, chill grabb. Jempa bråka lite med honom men det blev tuvär ingen catfight. Close do. Amanda kom efter ett tag och sen åkte jag själv in för att möta Nicke och Artin. Ge Nicke sina pengar och sen vidare till Fridhemsplan. Där mamma hämtade upp mig och vi åkte hem. My beloved mom. You are my sun, you are my sky and you are the birds. Three little birds, mom, dad and Isabelle. Tänkte lägga in lite modellbilder på moi.

People always say my smile makes them happy, but what they don't know is that it's their happiness that makes me smile.

Mitt leénde. Jag med glasögon. Jag på portabello road. Sista kvällen

Vi ska åt samma håll

Hemma vid matbordet. Nu har jag precis ätit middag med min älskade andra familj. Mamma, lillasyster och moi. Idag har jag härjt runt på stan med Tove. Vi tog en fika på John chris och efter ett tag kom Nicke in. Sen gick vi och shoppade lite. Sen kom Jempa in. Simple life. Just nu sitter jag och lägger in alla bilder från london. Tänkte lägga upp några så ni får se hur beautiful jag är. Senare ikväll ska jag till Tove. Kolla film och sen dra hem. Hem för att sova. Jobbar imorgon. Längtar i och försäj. Det är roligt att jobba. Speciellt med Kim. För då bakar vi alltid. I love cookies. Attbropå Kim så har jag bokat en dejt med Kim på torsdag. Vi ska hitta på något roligt. Och sen på fredag ska jag och Tove åka in till aquaria. Eftersom Tove aldrig (ALDRIG!) har varit där. Och jag tycker det är jätteroligt där. Perfekt.

Hallåja, hur är stan en sådan här kväll i augusti när sommaren regnat bort? Ja det var länge sen, jag borde ha ringt men att ringa nu känns lite fånigt och kort. Jag är i Oslo med ditt ex men det är inget mellan oss, vi bara lallar runt på Carl johan och jag behövde komma loss.


Jag och Nicholas. Utanför vår lägenhet. Less, Steve, Adam och Jane.  Jag och mamma, i waterloo.  Jag på portabello road. Jag vid piccadelly circus. Mamma och Bell, vid covent garden. Så här såg alla ut i camden town. Camden town. Jag, väntar på bussen uppe i the village. Fredagsgodis? Nej, vardags snacks i London. Jag, väntar på mitt kaffe. Mamma och Less, sista middagen på hand-in-hand


Vart tog den där elden vägen?

Frukost. En macka och ett glas pucko. Som man inte har druckigt på flera år. Öhm, överdriver lite. It's more simple. Snart åker jag och mamma för att hämta upp Tove. Sen stan. Tove ska köpa struompor. Jag vill endast ha en cappuccino. Och så vill mamma att jag köper en hudkräm åt henne. Beautiful mom. Igår blev en hemma kväll. Vi hade planer att åka till Kista men vid det lagret då vi skulle åka var jag alldeles för trött för att åka. Allvarligt. Hela kroppen kändes som spagetti. Så jag blev hemma. Själv. Home alone.
Nu står mamma bakom mig och pratar engelska med Less, Sara och Pam. De är kompisar till Less. Jag ska snart platta håret. Det blir så oorganiserat när jag har sovit. Usch och fy!
Snart kommer det upp bilder från London. Det är bara det att Bell är seg med att lägga in dem.

I'll see you soon my darling. You are not my life but you are a part of it.


Min gamla piercing. Miss it!



Jag i england. Helt lila


Det var länge sen

Hemma. Igår var jag och jobbade i 11 långa timmar. Efter jobbet åt jag middag på Medborgarplatsen med Sandra. Vi hade det jättemysigt. Idag har jag också jobbat, fast bara 9 timmar. Låter som himmelriket i mina öron. Kanske dock inte i era. Cash flow. Ikväll blir det kanske Ekerö med Tove och Jempa. Jag vill iallafall hitta på något. Eftersom att jag inte jobbat imorgon och kan vara ute sent. Äntligen!
Just nu sitter jag och har web cam med Vendela. I miss her. Vi kommer att ses när Chinsia har sin tjejmiddag nästa lördag. Det kommer vara jätteroligt där.

Men det var länge sen, ja det var evigheter sen någonting brann iallafall nära mig.

Deda söt

Jag har tråkigt..

var ligger din telefon när du sover? på mitt bord brevid sängen
hur ofta ligger din telefon hemma utan batterier? aldrig
hur känns det när du inte har din telefon på dig? som om jag inte har några kompisar
får du någon gång höra att du är en telefonälskare? nope
hur många telefoner har du haft det senaste året? samma gamla sony ercisson sen 2 år tillbaka
blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig? nope
vad står de i de 4e sms:et i din inkorg? ville ringa, jag har köpt en kanin :)
vad står de i de senaste skickade sms:et? a. men inte så jättesent, måste typ sova runt 10-11 tiden.
vem är överst listan över missade samtal? alex bror
vem är 6a på listan över mottagna samtal? jannike
vem är 2a på listan över uppringda nummer? tove
vad har du som bakgrunds bild? en bild på mig och sandra
hur mkt batteri har du? 88%
vem är 8 på din kontakt lista? ali
vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen? svårt att säga
vem är den första på bokstaven "G" i din Kontaktlista? greta
vad heter din mobil, som bluethooth namn? ja e larv
den bästa låten på din mobil? just nu, speeding cars
den sämsta låten på din mobil? I'm yours
den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen? en bild på 1b
hur mkt är klockan när du gör detta? 18.55

Den här snodde jag av min syster. Jag har otroligt tråkigt bara så att ni är medvetna om det haha.

Take me on a trip

Home again. En lång fika med Sophian på café 60 var dagens höjdpunkt. Trevligt att träffa gamla vänner och prata om minnen. Minnen man aldrig glömmer. All day long. Ikväll kommer Tove och Kicki över för att kolla på film. Det är det ända jag gör nu för tiden. Hyr film eller fikar. Oftast är Tove med i bilden. My bitch.
Mycket som åker runt i min lilla hjärna just nu. Funderar på att färga håret. Men vilken färg vill jag ha? Kom gärna med förslag. Funderar också på att klippa kort. Alltså väldigt kort. Till axlarna minst. Men då kanske jag ångrar mig. Eller? I don't know.

"Take me on a trip I like to go some day, take me to New york i love to see L.A."

Grymt. Liknar en kille men jag är ändå snygg.

It was a long time ago

En morgon lik många andra. Jag vaknar upp hos Tove, tar en dusch, äter frukost och sen bär det hemåt. The way it should be. Och nu sitter man här igen. Färdig att erövra världen. Mentalt stabil och med så mycket att erbjuda.
Igår. Tove, Jempa och jag. Tre tjejer på party humör. Finklädda och välsminkade. Vi drar in mot Mälarhöjden för det är där vi ska möta Alex. Thai Alex. Världens underbaraste. Enormt charmig. Som man har känt sedan man var lite och dum. It was a long time ago. Hans kompisar är inte ohövliga. De presenterar sig och bjuder oss på ett glas vin. Som de fina flickor vi är tar vi emot vinet och sätter oss ner i soffan. Pratar, umgås och spelar guittar heroes. När kvällen börjar närma sig och stjärnorna blir synliga på den mörka himlen ska vi börja säga adjö. Och hemåt bär vi, fortfarande på gott humör. Like back in the old days.

Nu ska jag in till stan och ta en fika med en mycket nära vän. Sophian. Som jag inte har träffat på minst 1 år.

Här är Alex, den underbara.

I'm back home bitches

Nu är jag hemma ifrån London. Tillbaka i hemska Sverige. Nä, inte så värst hemskt här va? Inge krig, inte så mycket bråk och deffenitivt inte överdrivet mycket brott. Det vill säga till skillnad från london. Stor skillnad dessutom. Men nog om det. Idag när jag vaknade upp från min underbara dröm satte jag mig på cykeln och cyklade iväg till min fantasi ö i hela 24 minuter. För varje dag blir cykelturen lättare och för varje dag känner jag mig starkare. Strong side, left side. Efter min morgon träning pussade jag mamma hejdå och försvann ut i det vilda. Rissne.
Det blev en korv för Tove och en hamburgare för mig. Vi satte oss ned vid SF bio och åt i lugn och ro. Tove letade besatt efter en jacka som hon skulle köpa och vi yrde runt i halva stan för att hitta den. Sen blev det pommes för Tove och en glass för mig. Lilla Tove har offesiellt flyttat till Näckrosen och lämnat kvar mig i rissne. Hon bor väldigt fint. Jag kommer fortfarande bo hemma hos henne. Just so you know;) Och tack gode gud att Artin, Kicki och Nicke finns, jag är iallafall inte själv kvar i Rissne.

Men nu ska jag gå och äta en utsökt middag med min underbara familj på 3 personer. Min pappa, min syster och självklart moi. Ha det bäst tills vi hörs igen. Pussar


RSS 2.0