Snöstorm

Nu är det bannemej bara 10 timmar kvar tills vi sitter på flyget!
Jag är färdig packad och uppe i varv. Vad tar jag mig till? Jag har gått igenom min packning minst 5 gånger och varje gång hittar jag brister eller fler behov. Tänk om jag glömmer något viktigt! Som säkert många av er vet så har jag en enorm sjukfeber. Jag ligger och vänder mig i sängen halva natten och brukar oftast bara sova någon timme. Egentligen är det ingen idé att ens gå och lägga sig, jag kommer bara bli ännu mer nervös och febrig av att ligga i sängen genomsvettig. The best time.

Jag kommer mest av allt att sakna alla mina underbara vänner+jobbkamrater. Idag har jag träffat alla på jobbet förstås och både Vendela och Tove, som kom och tog en varsin kopp te med mig. Inte samtidigt utan vid olika tillfällen. True friends. Sen resten, ja... Jag är iallfall glad att ni finns, även fast ni inte alltid håller vad ni lovat.
Och igår fick jag träffa min älskade vän Kim och säga adjö också. Helt allvarligt så känns det som om jag ska åka iväg i ett år eller någonting haha!

Så nu mina vänner, kommer denna blogg att var något död i 14 dagar. Men jag lovar att jag, så fort jag kommer tillbaka, börjar blogga med detsamma! Ha 2 underbar veckor och njut av det härliga "vårvädret."

Kreta 2008


27 mars

Om 25 timmar går vårat plan till Gran Canaria!
Snart sitter jag på en solstol och läser en bok. Uppvärmd av solen som steker på kroppen. Omringad av nära och kära som pratar och springer runt. Det kommer deffinitivt vara två underbara veckor!

Egentligen hade jag tänkt att jag skulle gå på bio ikväll med Tove, men det känns inte som om jag kommer hinna det. Jag måstge packa klart, göra frukost till oss som vi ska ta med oss till flygplatsen och hämta ut min peircing från posten. Det ser ut som om jag och tuss får ta en fika direkt efter att jag har slutat jobbet idag istället. Bion får bli av när jag har kommit hem.

kärlek
En bild säger mer än 1000 ord. Du är speciell.


26 mars

I am yours..
Älskade Stockholm, jag glädjs av ditt vackra ljus.
Idag när jag satt på bussen ifrån yogan till Kim så insåg jag hur vackert Stockholm är. Jag menar.. har ni själv uppmärksammat er om detta? Ta en sekund, en minut eller en kvart och titta ut genom tunnlebanan när ni sitter på den. En vackrare syn har ögat aldrig skådat.

Hektiskt på jobbet, men man jobbar med så underbar människor att det inte går att ogilla. Imorgon börjar jag 10, skönt med sovmorgon! Iochförsäj har jag det varje torsdag, fredag(:


25 mars

En vacker dag som denna..
Ohherremingud, nu är jag trött. Det var hektiskt på jobbet (vi hade en catering på 100 fruktsallader) och det var himelskt att komma hem till ett dukat bord. Varma mackor med champinjonstuvning, alla tiders!
Imorgon ska jag jobba heldag, jag börjar 8 och slutar 4. Tur att mitt jobb är superkul och ett nöja att spendera tiden på!

Med tanke på allting som har hänt mig det senaste året, så tycker jag att jag är stark. Jag klarar nästan vad som helst. Jag är full av energi, glädje och tålamod. Ni som känner mig vet att jag är inte den typen som ger upp, jag kämpar vidare. Och det är exakt det jag alltid har gjort och alltid kommer att göra.. Vad som än händer! This is me, like it or not.

new year 2007
Kill me, fuck me.. Do what ever you want. I wil always be me.

Tisdag

Familjen Johansson fuskade med våffel-dagen. Vi hade ett försprång och åt våfflor redan idag. (Inte för att vi var sugna, utan för att Bell inte kommer att vara hemma imorgonkväll). Så jag kan hälsa alla att det var supergott!
Mitt yogapass var underbart och jag kände mig som en solstråle när jag lämnade yogasalen. Jag längtar redan till mitt nästa pass nu på torsdag.

Tänk att vi åker om 4 dagar! Herremingud vad tiden går snabbt. Det känns som om att det var igår som vi bokade biljetterna, (egentligen var det 6 månader sedan). Innan jag hinner att blinka kommer jag att ligga på en sandstrand med bikini och en bok. Äntligen lämnar jag detta underbara land i 2 veckor, det var bannemej på tiden!
Fast innan vi åker ska jag hinna jobba, gå i skolan, gå på bio, träffa Kim, äta kebab (mums), ha ännu ett yogapass och hmm.... That's it I think.


Jag var snygg även för 2 år sedan! Hallelulja.
I belong to you.


24 mars

You've got me begging you for merci.
Dagen sög. Jag orkade verkligen inte vara kvar i skolan idag. Efter engelskan drog jag och mötte Tove vid Gullmarsplan och hänkade till hennes idrottslektion. Allting var roligare än att vara i skolan. Jag måste skärpa mig! Även fast jag inte orkar så måste jag fan gå, det är bara 1 år och hmm... några månader kvar tills jag tar studenten.

Snart ska jag på yoga. Jag behöver yoga för att orka med vardagen, hur dumt den än låter så är det sanningen.

me and siz, thailand
Jag längtar tillbaks till Thailand, 2 underbar veckor där kändes som en evighet!
P.s. jag älskar dig lillasyster, hur mycket vi än bråkar, så finns jag alltid här.

It's killing me

Låt mig röra
jag vill så mycket med dig.
Att bara få känna..
en liten blick.
Jag behöver dig,
du vill ha mig,
låt mig älska dig.
Gud förlåt mig,
jag vet att jag är en synd.
Att se mig gråta
att se mig lida.
Du skrattar nog,
jag vet att du ler.
Jag vill också le,
snart,
när jag är framme.
Då ska jag le,
för er alla och för mig själv.


23 mars

Led Zeppelin.
Dagen har inte haft mycket att bjuda på. Förutom 3 lektioner och många glada klasskamrater.
Jag och Ofelia gick till Lindex på en av våra 58 raster och jag hittade faktikst en riktigt fin skjorta och en body, sjukt snygg! Så på onsdag när jag får lön, kommer jag att springa dit på rasten och köpa dem(: eller iallafall skjortan.

Good times
bad times.


Make my day

Make my day
1-2 glas

2 dl jordgubbar
5 hallon
1 dl ananas
1 msk aloe vera
1 msk vaniljprotein
yoghurt

Gör såhär: Mixa allting i en mixer. Servera med ett fat blandade frukter och nötter. Ger dig en perfekt start på dagen.
- Aloe vera är både bra för hyn och för magen. Ett gott alternativ.
- Vaniljprotein gör dig pigg och har en liten smak av vanilj, bara för att göra sig ihågkommen.
- Jordgubbar sägs motverka cancer och är full av vitaminer!

22 mars

Du fick för stor del av mitt liv,
jag kunde inte andas tillslut.

Det var k-a-o-s igår på jobbet. Ebba blev sjuk i sista sekunden (krya på dig) och Antonia var tvungen att täcka in istället för henne, fram tills lunchtid då Ullis kom och jobbade med mig. Vi hade ingen tid att städa och minst 5 personer på kö hela dagen. Egentligen hade vi behövt stå kanske 3-4 personer men vi klarade det bra på 2. Det var sjukt mycket, och riktigt roligt! Vi fick visa vad vi gick för..
Så idag måste jag hoppa in på Stureplan istället för Ebba. Hade varit trevligt att träffa grabbarna i köket, men men.. på Stureplan jobbar jag med glädje!

"Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler." Och snart kommer det att vara/bli exakt som jag har tänkt det. Självklart måste man gå och slipa på alla smådetaljer i flera månader framöver, men jag är snabb i mitt tänkande och även i mitt handlande.
Idag kommer Simon över på middag. Han ska hjälpa mig att handla på willys också, visst är han duktig(a) Och som vanligt kommer familjen Johansson stadga sig vid tvn kl. 21.00 och kolla på Coldcase. Då får Simon upptäcka en tradition inom familjen.

Igår var det 6månader sedan som jag tog en cigarett!! Mamma frågade mig om jag verkligen hade hållt mig ifrån allt, och det har jag verkligen.. Inte ett enda bloss, jag har inte ens rökt vattenpipa! Gud vad jag känner mig duktig, thihi.
Jag fick en blomma av mamma som sluta-röka pesent (lugn, den ska vara lättskött.. annars skulle den ha dött på mindre än 3 veckor). För nu känner jag mig verkligen fri. Jag vet att jag aldrig mer kommer att röka och aldrig mer ens pröva ett bloss eller någonting annat som har nikotin i sig.

2006 2007
 2008 2008
Några bilder genom åren som rökare. I miss it sometimes. Inte rökandet, utan bara handlingen..

21 mars

När jag ändå är ensam, vad spelar jag för roll?
Nu är mitt rum till hälften klart (långt ifrån). Jag och Sandra satt uppe igår och pysslade, men som jag sa tidigare, det finns inte så mycket att pyssla med innan vi har köpt allting. Men vi åkte iallafall till IKEA igår och köpte mina korgstolar! Dem blev superfina i mitt rum.

Idag ska jag jobba, någon som är förvånad? Jag tycker verkligen om blueberry jättemycket, alla är så underbart trevliga och de flesta dagarna är det himmelriket att träffa alla kunder. Idag jobbar jag iallfall med Ebba, en trevlig liten prick. Vi satte upp ett mini schema för vad dagen hade att bjuda på och kom fram till; städa! Så idag blir det storstädning på stureplan's bästa café.

london 2006
London-Wimbledon, 2006. Jag, mamma och Bell.


On the go

On the go
1-2 glas

1 banan
1/4 citron
1 dl jordgubbar
10 hallon
1 dl ananas
1 tsk linfrön
1 tsk hampafrön
Äpplejuice

Gör såhär: Blanda allting i en mixer. Passar bra som frukost, mellanmål eller helt enkelt en törstsläckare. Även bra för förkylningar, dämpar snuvan.

Torsdag

That boy..
Det har varit en lång dag. Inte överdrivet mycket att göra på jobbet, men jag har haft enormt mycket att tänka på. På allting som måste fixas innan vi åker, på allting jag måste göra innan vi åker, på allting jag ska göra det här året, på allting som har hänt det här året.. Ni ser själva, I've got a lot going on inside my head. Jag behöver rensa tankarna lite, börja om på nytt. Det ska bli så underbart att åka iväg i två hela veckor. Jag vet att alla här hemma kommer att sakna mig, faktum är att jag kommer att sakna er också(;

Imorgon efter jobbet ska jag och Sandra hem till mig och fixa mitt rum. Det finns väll egentligen inte så mycket att fixa (innan vi har köpt min garderob, stolar, bord, kylskåp, badrumsskåp, duschdraperi, badrumsmatta, spegel, bänkar osv.) men jag och Sandra kan sitta och bara mysa i "min nya lilla lägenhet" thihi*.

the family 
Grandma', mama, sister and I. We do look beautiful together.

19 mars

9 dagar kvar..
Igår efter skolan gick jag, Sandra och Tove runt på stan i någon timme. Vi satt även en stund i kungsan och solade ute i det härliga vädret. Jag hittade äntligen en skinnjacka (för rätt pris) och en bikiniöverdel som jag har letat efter sedan 1 månad tillbaka. Dock ingen underdel till bikinin, men ja får helt enkelt fortsätta leta.
Runt 3 tiden åkte jag och mötte upp S i jakobsberg, sen åkte vi till barkarby outlet och kollade på kylskåp. Vi vandrade runt i några timmar och min huvudvärk hann bli värre. Påvägen hem mötte vi S's mamma på stationen och vi alla åkte hem tillsammans. S laddade ner några låtar till mig (tokio hotel - scream! albumet) och jag hann bara stanna en halvtimme tills jag var tvungen att åka hem.
När jag kom hem stog maten på bordet, kycklling med ris, och mamma satt i position för att äta. Det var supergott. Efter maten fixade vi mitt, mammas och bells rum. Vi flyttade på garderober, sängar och småprylar. Det tog säkert 2 timmar. Men nu är iallafall det jobbiga förbi. Och jag har mitt nya rum.


Skinnjacka ifrån Zara
Sjal ifrån åhlens
Bikin överdel ifrån åhlens

Be my litte rock'n'roll queen.

Som ett nötskal

Här har ni mina 5 favoritprodukter och dess karaktärer.

Agave ger dig ingen ökat blodsockersnivå, ger ditt te en sötma och det smakar ingenting. Helt enkelt ett mirakel alternativ att använda istället för socker.
Gojibär är full av antioxidanter, vitaminer och mineraler som kroppen behöver. För att nå sitt dagliga behov bör man äta omkring 10-15 gojibär om dagen. Börja dagen med att toppa filen eller gröten med 10 gojibär och känn dig säkrad för dagen!
Spenat är en super-green som är givmild med a-vitamin, e-vitamin och antioxidanter. Ett tips är att blanda i lite citron/apelsin med spenaten för att få upp all järn som bladen innehåller.
Mörk choklad ger oss antioxidanter och minskar även risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Det bör vara över 80% och bör inte ätas i stora mängder, en måttlig mängd räcker och man minskar snabbt sockersuget.
Valnöt innehåller 60% bra fetter, är rik på järn och ger oss ett bra energitillskott. Som agave, håller den oss på en jämn blodsockersnivå. Perfekt att ha på sallader, i müslin (krossad) och bara som ett enkelt mellanmål.

18 mars

10 dagar kvar..
Egentligen skulle mitt rum ha blivit klart idag, S skulle komma hit och hjälpa mig fixa iordning det. Men nej nej, eftersom att sis har klottrat över halva väggen med en spritpenna så får vi lov att vänta till imorgon.. Men imorgon ska iallafall det vara klart, no doutb about it.
Jag ska träffa S idag ändå, vi ska kolla på film eller bara hitta på någonting. Men det blir ingen sen hemgång, för jag ska upp till jobbet imorgon och då behöver jag vara pigg!

moi á roma

Rom, 2008-11-01.
Jag ser ut som en liten mupp hahaha! Men jag tycker att bilden är härlig.


Tisdag

The walls are coming closer
My senses fade away
I'm haunted by your shadow
I reach to feel your face

tokio hotel
DEM ÄGER! JAG HAR BLVIT BEROENDE.


17 mars

Jag känner att du älskar mig,
för när du säger det så tror jag dig.

Idag har vi prov! Jag är inte nervös (det blir jag aldrig), men jag känner mig ändå lite excalterad, som att jag känner på mig att jag kommer prestera bra. Jag och Sandra pluggade igår efter skolan och sen nu har jag pluggat hela morgonen. Det känns som att det kommer att gå bra på provet minsann.

Ikväll har jag yoga och sen är det desperat housewifes. Jag ska borra ner mig framför tvn och bara njuta av den underbara serien, i love it!

sexy
Såhär ska jag göra, fast med ett citat istället. Ladda 18år!

16 mars

Jag måste ta steget ur vår sista dans..
Dagen har haft mycket härligt att bjuda på. Även smaskiga hemligheter att bevara för mig själv.
Mitt rum håller just nu på att målas om, det kommer tydligen bli klart redan imorgon! Så det betyder att jag kommer kunna flytta in där på onsdag. Gud vad jag ser fram emot det(:

På onsdag ska jag träffa Simon. Åker nog hem till honom och kollar på film. Det känns bra, jag blir glad när jag umgås med honom. Han får mig att skratta och trivas i mig själv.

i thailand

Det är att leka med eld när du tar upp det här igen,
för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen.

15 mars

Find the one that I spend forever with..
Kom precis hem ifrån ett uppfriskande yoga pass. Jag och mamma ska snart rulla iväg till IKEA och kolla på lite inredning. Jag ska spec. kolla efter ett snyggt, litet och praktiskt kylskåp som jag ska få när vi (alla här hemma) byter rum med varandra. För då får jag nämligen egen toa, ytterdörr och hall. Det kommer att bli som en liten mini lägenhet, hihi(a).

Men nu måste jag gå och byta om, ha en underbar fortsatt söndag!

paris

Lördag

The wrong side of the road..
Idag har jag bara varit hemma och på ikea. Tog det lugnt, ritade lite drömlägenheter och umgicks med mi padre y mi hermana.
Ikväll kommer jag och min syster prel. gå på bio i Välligby centrum. Vi vet inte än vad vi ska se och om vi ens ska gå, men kanske.. Annars har Kimani frågat mig om jag vill umgås med grabbarna grus igen ikväll, vilket skulle vara trevligt eftersom att jag trivs väldigt bra i deras sällskap. Och om inte kan jag alltid följa med Tove till scandic hotell och träffa Ola (från skåna, som jag alltid säger).

They fly so high
they reach the sky

Hälsokick

Hälsokick
1 glas

5 vindruvor
1 msk blåbär
1 dl havre
1 dl blandmüsli, valfri
10 gojibär (ditt dagliga behov)
kardemumma
havremjölk

Gör såhär: Skär vindruvorna i quartier och lägg dem i ett högt glas. Lägg i havren, müslin och sen alla blåbär. Häll i havremjölk upp till kanten och släpp ner gojibären i härligheten. Toppa med några kryddmått kardemumma (efter egen smak).
Tips: Passar perfekt som ett mellanmål eller frukost. Man håller sig mätt länge och får i sig de flesta vitaminer som kroppen behöver. + att det är ju bara för gott!


14 mars

You made us all so famous..
Kvällen/natten blev en meet-old-friends-and-have-fun kväll. Efter att jag och Tove hade; 1. Ätit middag på kcfi 2. Träffat Pelle (grattis i efterskott pelleplutt) &Teo 3. Varit hos mig och bytt om. Åkte vi hem till Paulo och umgicks. Det vart en trevlig kväll och natten var ung, klockan var sent.

Idag ska jag nog bara ta det lugnt, umgås här hemma med min kära syster och återhämta mig.
Imorgonbitti tänkte jag gå på ett yoga dropin pass 11.30-12.45. Det ska bli underbart härligt att bara få anstränga sig (och kanske få lite träningsvärk).

Come and rescue me
Only you can set me free

13 mars

If I could hold infinity in the palm of my hand..
Good morning! Idag är en härlig dag, en underbar morgon och en livlig kväll. Jag har stora förväntningar på den här dagen och jag kommer inte släppa någon av dem.
Idag jobbar jag mellan 10-16. Sen kommer mina girls och hälsar på när jag slutar. Vi kommer antagligen sitta kvar ett tag på blueberry och ta någon smoothie kontra mat. Det är så underbart härligt att mina kompisar tycker om utbudet på blueberry, det gör det så mycket enklare för mig att både sälja och rekommendera.

Senare ikväll ska jag umgås med Tove. Som jag har nämnt i tidigare inlägg så har jag tagit ledigt hela den här underbara helgen, så nu ska det festas! Eller åtminstonde umgås. Det känns som en evighet sedan som jag var ledig och inte gjorde någonting alls, -något som jag inte gör ofta.

Nästa vecka ska jag dessutom träffa Kim. Sist jag träffade henne var tamejfan när vi hade tjejmiddag hemma hos mig, vilket var.. låt mig tänka.. över en månad sedan! Jag saknar min lilla fnissfia, vi har så trevligt tillsammans må jag lova. Ser fram emot en fika med dig Kimmie.

sisters 4life
Mina älskade systrar, förevigt och föralltid ska vi hålla ihop! Jag älskar er något otroligt.

När tar det slut?

Jag orkar inte vara sur längre, jag orkar inte ha humörsvängningar och jag orkar absolut inte ta ut det över alla i min omgivning. Därför säger jag förlåt till alla som har fått stå ut med mig de senaste månaderna, jag vet inte vad som händer. Dock vet jag att den senaste veckan har varit p.g.a. mitt sockerberoende (som jag har hållt mig ifrån i 8 dagar). Men det är svårt, det är jobbigt och jag blir arg på mig själv när jag tänker orent. Jag tänker lustigt, konstigt och idiotiskt. När i helvete tar det här jävulskapet slut. Jag vill härifrån!

Imorgon ska iallafall Vendela och Kamilla komma till bluberry och hälsa på, de kanske kan få mig på bättre tankar. Lord, please help me. Eller så får helt enkelt tjejerna på jobbet muntra upp mig. Jag tror dock att jag kommer vara munter igen om 20 minuter, men det är jag fan inte nu! Slå vett i mig.

A place where I belong.


Logiskt

The way she looks, was way beyond the man..

siz

12 mars

Vi fryser ihjäl, det är så kallt..
Härligt att vakna på morgonen av att pappa spelar Lady gaga på högsta volym, not. Min pappa har börjat digga R&B, precis när jag slutar tycka om det. Tur då att syster min fortfarande är kvar vid den musiken och njuter av varje sekund som pappa får välja musik. Så fort pappa hade gått utanför dörren sprang jag ner och bytte till Red hot chili peppers. Det kan jag kalla för musik.

Snart bär det av till jobbet. Underbart att slippa skolan och istället stå och sälja smoothies och andra nyttigheter hela dagen! Träffa alla härliga människor och bara ha en heldag av lycka. Även fast jag har det i skolan p.g.a. alla mina kära vänner, men där njuter jag inte direkt av att "lära mig". För helt allvarligt, jag lär mig nada vissa dagar, är jag lagom trött och inte på humör, då finns det ingenting som kan få mig på tråden.


Led Zeppelin. Sometimes you make my day.

En på hundra

It takes one second to read my lips
but I will keep lying until you're mine.

Jag känner hur längtan efter ledighet kryper upp och stadgar sig. Jag trivs här, precis där jag är. Här skulle jag kunna släppa mitt bagage, packa upp och leva vidare. Här skulle jag kunna finna mitt öde, min mening med livet. Men jag har fastnat i en krok. En krok som skaver, kliar och förstör. Och foten fastnar i ett hål, ett stort gigantiskt djup. Jag faller, sakta men säkert ner i djupet. När min kropp har fått sin känsel tillbaka så skakar jag på huvudet, sträcker upp armarna mot ljuset och tar några djupa andetag. Med all min kraft reser jag på mig och går vidare, i min ensamhet, ut i det mörka.

Trust you

Feeling the same way all over again..
Godeftermiddag/kväll mina kära läsare. Idag har varit en bra dag, jag var dock arg och irriterad när den underbara dagen började, men för mesta dels var jag glad. Jag och Sandra har kommit tillbaka i våra gamla rutiner och nu fyller vi våra dagar med skratt och glada miner. You are the best. Resten av klassen hänger glädjefyllt med på vårat tåg, så jag varnar alla lärare för 2A är tillbaka.

Idag lite senare framåt kvällen kommer jag och min syster att bege oss till papps. Han kommer nämligen hem ifrån Tyskland(eller något annat land) ikväll och är hemma tills nästa onsdag. Så de kommande 3 dagarna kommer jag att bo hos min far. Det är ibland helt underbart att växla familj, inte för att jag inte vill vara kvar här hos mamma, men bara att få byta miljö. Jag tror att det är bra för mig, speciellt när jag har dessa konstiga humörsvängningar(antagligen p.g.a. att jag inte har ätit godis på en vecka idag!).

Vi vill båda två, men det finns ingenting kvar. Den sista vinden tog med sig allt. Jag önskar att jag kunde säga att det skulle bli du&jag, men då skulle jag ljuga. Man ska aldrig säga aldrig, men i detta fall är chansen inte stor. Men hoppar du så hoppar jag och finns det någonting kvar i slutet av klippan, då lär tiden visa oss det.


My chemical romance

Turn away,
If you could get me a drink
Of water cause my lips are chapped and faded
Call my aunt Marie
Help her gather all my things
and bury me
in all my favorite colors,
my sisters and my brothers, still,
I will not kiss you,
cause the hardest part of this,
is leaving you.

Now turn away,
cause I'm awful just to see
cause all my hair's abandoned all my body,
Oh, my agony,
know that I will never marry,
Baby, I'm just soggy from the chemo
but counting down the days to go.

It just ain't living
And I just hope you know
That if you say (if you say)
Goodbye tonight (goodbye tonight)
I'd ask you to be true (cause I'd ask you to be true)
Cause the hardest part of this
Is leaving you...

Cause the hardest part of this
Is leaving you...

11 mars

Godmorgon!
Jag har tagit ledigt den kommande helgen och tänkte bara göra ingenting och njuta av min ledighet. Jag har inget minne av/från sista gången som jag inte gjorde någonting alls, så nu var det väll ändå på tiden. Jag har nada planer och tänker inte göra mig några heller, det ska bli underbart!
Idag har jag skola, jag känner mig inte lika skoltrött som jag kände mig i måndags.. Å andra sidan lär det väll komma ikapp mig. Men man får hoppas på lite engagemang från min sida idag också. Jag och Sandra ska trottsallt ha ett föredrag idag inför klassen och vi har ansträngt oss någolunda seriöst.



Keep smiling, I love that look
You can't move
And I'm staying right here
We'll be like this forever

Make it goji

Make it goji
2 glas

25 gojibär
1 banan
10 jordgubbar
10 hallon
2 msk kokos
5 valnötter
naturell yoghurt

Gör såhär: Börja med att mixa valnötterna och sedan bananen. Häll i jordubbar, hallon och lite naturell yoghurt. Mixa tills det blir en slät blandning. Tillsätt goji och kokos, mixa lätt. Häll upp i två glas och toppa med några goji bär eller krossade valnötter.
Tips: Servera detta till en fullkornsmacka och ett glas nypressad apelsinjuice. Den perfekta frukosten för två en lördagsmorgon. Både nyttigt och gott!

10 mars

Release me

En underbar morgon. Detta kommer att bli en beautiful dag! Jag känner sådant på mig.
Det gick inte så bra igår med att hålla sig ifrån allt socker (tydligen är det socker i fil), så ja får göra ett nytt försök idag! I can do it, yes I can. Jag hoppas bara att jag inte råkar äta någonting som innehåller socker, å andrasidan behöver jag ju faktikst inte veta om det isåfall. Det är nog lättare om man själv tror att man har klarat av det, bara inte kroppen känner minsta lilla.

moi

Do you see my eyes
can you feel my pain
will you be mine


Photo

För en halvsekund sedan klev familjen Johansson innanför dörrarna här på Lavettvägen. De två döttrarna vilt ivriga på att få sätta på sina datorer och klicka upp de efterlängtade bilderna. Här är resultatet:

   


Tell me I look beautiful.

I need to hear it from you.


9 mars

Här får ingen passera..
Skoldags, så jävla fantastiskt. Även fast jag har varit sjuk och borta ifrån skolan i 2 veckor nu totalt, så saknar jag det inte ett jävla dugg. Visst saknar jag människorna som går i min klass och visst saknar jag till och med vissa av mina lärare, men jag har nada sug att sitta i ett klassrum och halvsova på någon tråkigt lektion. Då säger jag; nej tack! och går därifrån.

Jag är helt inne på att flytta hemifrån. Det ända ja behöver är någon som har råd att dela en lägenhet med mig. Jag drömmer om hur jag inreder mitt kök och sitter med ett glas vin i handen på balkongen. Jag måste lägga av. Jag vet själv att jag inte kommer att flytta förrän jag har fyllt 18 år, inte en chans att jag får det för mama och papa. Men ja längtar ändå!

my love

En legend
mitt hjärta och
helt fantastisk!


Ett beroende

Nu har jag klarat mig 6 dag utan onyttigheter, dvs. kakor, bakelser, saft, glass, godis och i stortsätt allting som innehåller onyttigt socker. Ja har dock andvänt agave i mitt te och ätit frukt, fast jag tänkte börja med min sockerfria vecka imorgon. Under den sockerfria veckan får man varken äta frukt, ketchup, honung osv. Förra gången jag försökte klarade jag det i 3 dagar, jag siktar på mer än det denna gång!
Det ända jag vill är att folk ska stötta mig, likadant som de alla stöttade mig när jag slutade röka. Vissa förstår inte att jag känner ett så jävla stort beroende efter socker när jag inte får det. Jag klarar inte av att ta en kaka, jag måste ha 10. Det är urjobbigt! Inte bara för min figur utan även för mitt humör. Snälla, hjälp mig att bli av med detta äckliga beroende!

I can feel the wind of change.

8 mars

Godmorgon!
Det är söndag och jag älskar söndagar. Det känns alltid som att man kan ta det lugnt och vila på söndagar, ingen stress. Jag jobbar mellan 9-16 och efter jobbet ska vi ha släktkalas här hemma.
Egentligen har jag inte så mycket att skriva om. Jag har iallafall legat på min spikmatta nu 4 dagar i streck, det känns underbart! När jag glömmer att ligga på den 1 natt så tar det mig 3 timmar att somna, helt otroligt.

Kiss me.

Lördag

We are all going to die.
Idag på jobbet hade jag och Ebba en sjuhellsike galen lunch, den varade i 3 timmar! Folk kom och folk gick och bannemej vad vi fick ladda smoothies. Det var sjukt underbart. Tiden går fort när man har roligt, minsann.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll. Jag måste plugga till alla mina prov som jag har nästa vecka, usch och blä. Även fast det är ett av mina favoritämnen så tycker jag inte om att plugga! Har aldrig gjort och kommer nog aldrig att göra. Tråkigt men sant. Får väll antagligen kugga på detta prov också eller endast förbereda mig för ett G. Det är så jävla mycket att läsa på, från mina tår och upp till öronen. I could not care less.

moi


Someone save me

from these awful sounds.

They're in my head

all the time.

Heaven help me

hear my voice.


Amazing fruitsalad

Amazing fruitsalad
2 små portioner

1 nektarin
1/5 kg melon (valfri)
1 banan
2 ananasbitar (konserverade)
1 kiwi
valnötter
råkakao



Gör såhär: Quartiera alla frukter. Blanda dem i en stor skål och toppa med råkakao och valnötter.
Tips: Använd som topping på fil, gröt eller sallad. Att använda frukter och nötter på sallader är en perfekt återställare. Eftersom frukterna inhåller både vtiaminer och mineraler får man i sig den biten och nötterna ger oss små mängder med bra fetter.
Supergoods: Granatäpple, jordgubbar, valnötter, råkakao, gojibär, ingefära och spenat.


7 mars

I fucking love my chemical romance



Jag tänkte börja denna underbara dag med ett yoga pass och en fruktsallad till frukost. Idag jobbar jag med Ebba, en härligt glad tjej med mycket att prata om. Jag jobbar mellan 11-17, det är alltid lite skönt att börja mitt på dagen. Då hinner man göra andra saker innan man har börjat, helt fantastiskt.
Som sagt, jag har blivit helt jävla kär i mu chemical romance. Ni som inte har hört dem förut, slå upp youtube eller spotify och sök på my chemical romance - mama, en av världens bästa låtar. Tips; lyssna på den mer än 1 gång, den blir bättre för varje gång.

We're all full of lies.

6 mars

Sweet child of mine..
Ojoj, var kommer alla besökare ifrån? Lämna gärna spår.

Idag fyller min kära syster 16 år, GRATTIS ÄLSKADE ISABELLE. Hon fick frukost på sängen och presenter från mig och mamma. Resten av familjen och släkten kommer nu på söndag, då blir det fullt hus här hemma.
Jag längtar tills min syster blir 18 (och jag själv), så vi kan gå ut och äta middag, prata om livet och dricka lite vin. Jag lovar att hon har samma smak som mig och kommer att falla för vin såfort hon provar det.. Om hon inte redan har det;)

my siz

Take me down to the paradise city
where the grass is green and the girls are'll pretty.

Nattetid

Jhonny cash..
Att vara ur form, att känna sig större för att man inte tränat på en vecka. Är det normalt? Ja. Jag känner iallafall att jag vill träna nu! Jag vill bli frisk och kry, jag vill springa och känna träningsvärk. Gör mig frisk.
Ångest, tvekan och lycka. Dessa tre karaktärer är välbekanta runt omkring mig, gör mig stark.

Say something, say everything.

5 mars

I am a fire burning..
Imorgon fyller min käre syster 16 år! Det känns som det var igår som vi lekte på gården i Bromsten. Fuck vad tiden går fort... fast jag är glad för att den inte går långsamt, vart skulle vi vara då?

Idag mår jag bättre, kanske för att jag är inställd på att göra det också. Vad det än var som jagade mig de senaste dagarna var det inte roligt.

To see me
you have to know me

Ett hälsodrag



- En underbar müsli från http://blueberrylifestyle.se allting från kanel, kardemumma och ingefära till aprikoser, solrosfrön och honung, toppad med gojibär.

- Fullkornspasta toppad med timjan och mandlar, serveras med en grönsallad.

- Smoothie med banan, färska jordgubbar, linfrön och havremjölk, toppad med blåbär och kokos.


4 mars

Gör mig hel..
Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill stanna kvar men jag vill också härifrån. Varför kommer allting nu? Mina val är för stora, jag kan inte bära dessa val på mina axlar. Release me. Jag vill släppa dem och springa iväg, springa tills benen tär. Jag vill öppna mina ögon och se min framtid, jag vill veta vart jag är påväg. Jag vet vad frågan är och svaret vilar på min tunga. Jag blir aldrig nöjd med svaret, vad jag än säger kommer jag att hitta fel. Here me god, help me.

kusinvitamin
Älskade kusinvitaminer. Ni är underbara!


Melissa horn

Visst finns det dagar
som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar
som det kan göra ont att se dig ramla häromkring
Det fanns en kärlek
men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv,
jag kunde inte andas tillslut.

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg
Och jag som trodde jag var kvar,
jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig,
vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Du är kvar med samma folk,
kvar med samma man
Lever kvar i samma damm
och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus,
som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon
att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga,
inget att förklara
Inget att försvara

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen


Coffee slush

Coffee slush
2 glas

4 dl mjölk
180 g vaniljglass
1 tsk kakao
2 msk snabbkaffepulver
2 frysta bananer



Gör såhär: Börja med att blanda kaffet och kakaon i en skål, tillsätt hälften av mjölken samtidigt som du rör om. Mixa i glassen och bananerna och häll sedan i resten av mjölken. Dekorera med några råakakaobitar eller pudra kakao på toppen.

3 mars

Om jag ändå är ensam, vad spelar jag för roll..
Jag är sjuk. Hela huvudet dunkar, snoret rinner och jag tror att jag håller på att bli hes också. Jävla skitväder, det är detta väder som har gjort mig sjuk. Så nu måste jag ligga hemma, dricka te och titta på film.
Vi har ändå bara tråkiga lektioner idag, tur att jag inte missar hälsa lektionen eller mat&vin. Får väll hoppas på att jag mår bättre till imorgon, annars måste jag ligga nerbäddad då också...

Det fanns en kärlek
men den har brunnit ut.

2 mars

Feeling the same way all over again..
Dessa senaste dagar har varit underbara! Jag har umgåtts med folk jag trivs med och bara haft det fantastiskt.
Idag är det skola, jippie... Men man har iallafall en Alex-Vendela dag att se fram emot direkt efter. Vi tänkte nog å på stan lite, ta en smoothie och shoppa kläder till Vendela:) Min älskling, vänner föralltid.

moi

A little girl with nothing wrong
is all alone.

RSS 2.0